ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Oxi file sto endimiko kynigo apoklistika lago!:)
-
- Full Member
Πως κυνηγάς τις τσικλες??
Μόνος η με αλλους??
Σε γερημοτοπους που εν πατά ψυχή??
Μόνος η με αλλους??
Σε γερημοτοπους που εν πατά ψυχή??
- kypros
24/2 παει και το τελευταιο σαβατοκυριακο αυτης της χρονια παιδες... Σε 6 μηνες ξανα πλεον να μαστε καλα....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
φιλε απο που ισε?
-
- Full Member
εν μεταλαξυ οι τσιχλες?
χαχαχχαχα αστιευομαι 

-
- Full Member
Πολλες τσιχλες Σημερα... Πηγαμε παρεα με τον Μικρο και επεξαμε καμια 15αρκα τσιχλες και η παραπανω Κουτσοφτερες...
Εσιρναμε και ολες Κουτσοφτερες... τελικα επιασαμε 1
Πολλη περπατημα...
Αλλα και πολυς κοσμος που εν αντρεπουνταν... εκατσαν μπροστα μου 3 ατομα και δεν στατησαν να πεζουν και αναγκαστηκα να αλλαξω τοπο....

Εσιρναμε και ολες Κουτσοφτερες... τελικα επιασαμε 1

Πολλη περπατημα...
Αλλα και πολυς κοσμος που εν αντρεπουνταν... εκατσαν μπροστα μου 3 ατομα και δεν στατησαν να πεζουν και αναγκαστηκα να αλλαξω τοπο....

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα ποσες φορεσ μου ετιχε αυτο.... σιμερα εμισ πιγαμε στες φασσεσ και καταλιξαμε με 1τσιχλες και χασαμε 7 που δεν τισ βρικαμε το πρωι πιγαμε σε κατι πευκους για φασσες και ιρταν ι ορα 7και 30 10 φασσες στον πευκο μπααμ μπααμ δεν πιρα μια πανε στον φιλο μ πιρε 2 μετα ιρθε μια παστον πευκο μπααμ επεσε παο και δεν ινε φασα ιταν αρκοπεζουνοMIKEShooter έγραψε:Πολλες τσιχλες Σημερα... Πηγαμε παρεα με τον Μικρο και επεξαμε καμια 15αρκα τσιχλες και η παραπανω Κουτσοφτερες...![]()
![]()
Εσιρναμε και ολες Κουτσοφτερες... τελικα επιασαμε 1![]()
![]()
Πολλη περπατημα...
Αλλα και πολυς κοσμος που εν αντρεπουνταν... εκατσαν μπροστα μου 3 ατομα και δεν στατησαν να πεζουν και αναγκαστηκα να αλλαξω τοπο....![]()

-
- Full Member
Δεν Ξερω τι Φταιει Μοπρει να ηταν η χαρτουτσιες επειδη εμενα και του παρεα εν επεφταν πεθαμενα μονο Κουτσοφτερα... Και αφνιδιασε μας ενας στρουθος και επεσε σεκος και μια αλλη τσιχλα που επεσε μεσα στον ποταμο τελια προι....Andrikos O Chinios έγραψε:χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα ποσες φορεσ μου ετιχε αυτο.... σιμερα εμισ πιγαμε στες φασσεσ και καταλιξαμε με 1τσιχλες και χασαμε 7 που δεν τισ βρικαμε το πρωι πιγαμε σε κατι πευκους για φασσες και ιρταν ι ορα 7και 30 10 φασσες στον πευκο μπααμ μπααμ δεν πιρα μια πανε στον φιλο μ πιρε 2 μετα ιρθε μια παστον πευκο μπααμ επεσε παο και δεν ινε φασα ιταν αρκοπεζουνοMIKEShooter έγραψε:Πολλες τσιχλες Σημερα... Πηγαμε παρεα με τον Μικρο και επεξαμε καμια 15αρκα τσιχλες και η παραπανω Κουτσοφτερες...![]()
![]()
![]()
Πολλη περπατημα...
Αλλα και πολυς κοσμος που εν αντρεπουνταν... εκατσαν μπροστα μου 3 ατομα και δεν στατησαν να πεζουν και αναγκαστηκα να αλλαξω τοπο....![]()
![]()
μετα αφισα τον ανιψιο μου κε επεξε και λιγα πουλακια
Εν Μπορο αλλο επερπατισαμε πανω σε ενα χωματοδρομο και ακουγαμε τες οποτε τες ακουαμε εφεφκαν 5- 10 και εμεις Μπαμ μπαμ... εβρισκαμε λιες αλλα η παραπανω κουτσοφτερα.. Εν να Πελλανο... Τελια πρωι ειχα τσοκ 4-2 και ειδα 3 επεσαν και η τρεις μια σεκα και η αλλες κουτσοφτερες οπως και του αντρικου.... μετα περπατημα κουτσογτερα αλλαξα το 1-3 αλλα παλε κουτσοφτερα.. επεζαμε 28 μινιμαχ 8 μετα φορμουλα 1-32(10) 28(9-7.5) αλλα εν εξαναπαθα ετσι χατα αλλη φορα Σαγα....
-
- Full Member
efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?MIKEShooter έγραψε:Δεν Ξερω τι Φταιει Μοπρει να ηταν η χαρτουτσιες επειδη εμ/ενα και του παρεα εν επεφταν πεθαμενα μονο Κουτσοφτερα... Και αφνιδιασε μας ενας στρουθος και επεσε σεκος και μια αλλη τσιχλα που επεσε μεσα στον ποταμο τελια προι....Andrikos O Chinios έγραψε:χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα ποσες φορεσ μου ετιχε αυτο.... σιμερα εμισ πιγαμε στες φασσεσ και καταλιξαμε με 1τσιχλες και χασαμε 7 που δεν τισ βρικαμε το πρωι πιγαμε σε κατι πευκους για φασσες και ιρταν ι ορα 7και 30 10 φασσες στον πευκο μπααμ μπααμ δεν πιρα μια πανε στον φιλο μ πιρε 2 μετα ιρθε μια παστον πευκο μπααμ επεσε παο και δεν ινε φασα ιταν αρκοπεζουνοMIKEShooter έγραψε:Πολλες τσιχλες Σημερα... Πηγαμε παρεα με τον Μικρο και επεξαμε καμια 15αρκα τσιχλες και η παραπανω Κουτσοφτερες...![]()
![]()
![]()
Πολλη περπατημα...
![]()
μετα αφισα τον ανιψιο μου κε επεξε και λιγα πουλακια
Εν Μπορο αλλο επερπατισαμε πανω σε ενα χωματοδρομο και ακουγαμε τες οποτε τες ακουαμε εφεφκαν 5- 10 και εμεις Μπαμ μπαμ... εβρισκαμε λιες αλλα η παραπανω κουτσοφτερα.. Εν να Πελλανο... Τελια πρωι ειχα τσοκ 4-2 και ειδα 3 επεσαν και η τρεις μια σεκα και η αλλες κουτσοφτερες οπως και του αντρικου.... μετα περπατημα κουτσογτερα αλλαξα το 1-3 αλλα παλε κουτσοφτερα.. επεζαμε 28 μινιμαχ 8 μετα φορμουλα 1-32(10) 28(9-7.5) αλλα εν εξαναπαθα ετσι χατα αλλη φορα Σαγα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrikos O Chinios την 24 Φεβ 2013, 18:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Full Member
εκουτσοπεράσαμε τζαι σήμερα, ήσιεν πουλιά αλλά ήταν ψηλά τζαι εν με πολλο υκανοπιοιούσαν οι χαρτούτσιες... atlas welcome 29gr. no11 + atlas phantom 30gr no9 άλλες φορές επέζαν τζαι μακρυά σήμερα ενεκόφκαν, οι τάππες μας εκάμαν την δουλειά τους το πρωί killer 32gr no10 + scatter 31gr. Εμπορούσαμε να παίξουμε παραπάνω ρε γ..α Άυγουστον πιον! 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης