ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
RODOSTHENIS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Oxi file sto endimiko kynigo apoklistika lago!:)
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Πως κυνηγάς τις τσικλες??
Μόνος η με αλλους??
Σε γερημοτοπους που εν πατά ψυχή??
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

24/2 παει και το τελευταιο σαβατοκυριακο αυτης της χρονια παιδες... Σε 6 μηνες ξανα πλεον να μαστε καλα....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Andrikos O Chinios
Full Member

Δημοσίευση από Andrikos O Chinios »

φιλε απο που ισε?
Andrikos O Chinios
Full Member

εν μεταλαξυ οι τσιχλες? :lol: :lol: :lol: χαχαχχαχα αστιευομαι ;)
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Πολλες τσιχλες Σημερα... Πηγαμε παρεα με τον Μικρο και επεξαμε καμια 15αρκα τσιχλες και η παραπανω Κουτσοφτερες... :lol: :lol:
Εσιρναμε και ολες Κουτσοφτερες... τελικα επιασαμε 1 :shock: :shock:
Πολλη περπατημα...
Αλλα και πολυς κοσμος που εν αντρεπουνταν... εκατσαν μπροστα μου 3 ατομα και δεν στατησαν να πεζουν και αναγκαστηκα να αλλαξω τοπο.... :twisted: :twisted:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Andrikos O Chinios
Full Member

MIKEShooter έγραψε:Πολλες τσιχλες Σημερα... Πηγαμε παρεα με τον Μικρο και επεξαμε καμια 15αρκα τσιχλες και η παραπανω Κουτσοφτερες... :lol: :lol:
Πολλη περπατημα...
Αλλα και πολυς κοσμος που εν αντρεπουνταν... εκατσαν μπροστα μου 3 ατομα και δεν στατησαν να πεζουν και αναγκαστηκα να αλλαξω τοπο.... :twisted: :twisted:
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα ποσες φορεσ μου ετιχε αυτο.... σιμερα εμισ πιγαμε στες φασσεσ και καταλιξαμε με 1τσιχλες και χασαμε 7 που δεν τισ βρικαμε το πρωι πιγαμε σε κατι πευκους για φασσες και ιρταν ι ορα 7και 30 10 φασσες στον πευκο μπααμ μπααμ δεν πιρα μια πανε στον φιλο μ πιρε 2 μετα ιρθε μια παστον πευκο μπααμ επεσε παο και δεν ινε φασα ιταν αρκοπεζουνο :lol: :lol: μετα αφισα τον ανιψιο μου κε επεξε και λιγα πουλακια
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Andrikos O Chinios έγραψε:
MIKEShooter έγραψε:Πολλες τσιχλες Σημερα... Πηγαμε παρεα με τον Μικρο και επεξαμε καμια 15αρκα τσιχλες και η παραπανω Κουτσοφτερες... :lol: :lol:
Πολλη περπατημα...
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα ποσες φορεσ μου ετιχε αυτο.... σιμερα εμισ πιγαμε στες φασσεσ και καταλιξαμε με 1τσιχλες και χασαμε 7 που δεν τισ βρικαμε το πρωι πιγαμε σε κατι πευκους για φασσες και ιρταν ι ορα 7και 30 10 φασσες στον πευκο μπααμ μπααμ δεν πιρα μια πανε στον φιλο μ πιρε 2 μετα ιρθε μια παστον πευκο μπααμ επεσε παο και δεν ινε φασα ιταν αρκοπεζουνο :lol: :lol: μετα αφισα τον ανιψιο μου κε επεξε και λιγα πουλακια
Δεν Ξερω τι Φταιει Μοπρει να ηταν η χαρτουτσιες επειδη εμενα και του παρεα εν επεφταν πεθαμενα μονο Κουτσοφτερα... Και αφνιδιασε μας ενας στρουθος και επεσε σεκος και μια αλλη τσιχλα που επεσε μεσα στον ποταμο τελια προι....
Εν Μπορο αλλο επερπατισαμε πανω σε ενα χωματοδρομο και ακουγαμε τες οποτε τες ακουαμε εφεφκαν 5- 10 και εμεις Μπαμ μπαμ... εβρισκαμε λιες αλλα η παραπανω κουτσοφτερα.. Εν να Πελλανο... Τελια πρωι ειχα τσοκ 4-2 και ειδα 3 επεσαν και η τρεις μια σεκα και η αλλες κουτσοφτερες οπως και του αντρικου.... μετα περπατημα κουτσογτερα αλλαξα το 1-3 αλλα παλε κουτσοφτερα.. επεζαμε 28 μινιμαχ 8 μετα φορμουλα 1-32(10) 28(9-7.5) αλλα εν εξαναπαθα ετσι χατα αλλη φορα Σαγα....
Andrikos O Chinios
Full Member

MIKEShooter έγραψε:
Andrikos O Chinios έγραψε:
Πολλη περπατημα...
Δεν Ξερω τι Φταιει Μοπρει να ηταν η χαρτουτσιες επειδη εμ/ενα και του παρεα εν επεφταν πεθαμενα μονο Κουτσοφτερα... Και αφνιδιασε μας ενας στρουθος και επεσε σεκος και μια αλλη τσιχλα που επεσε μεσα στον ποταμο τελια προι....
Εν Μπορο αλλο επερπατισαμε πανω σε ενα χωματοδρομο και ακουγαμε τες οποτε τες ακουαμε εφεφκαν 5- 10 και εμεις Μπαμ μπαμ... εβρισκαμε λιες αλλα η παραπανω κουτσοφτερα.. Εν να Πελλανο... Τελια πρωι ειχα τσοκ 4-2 και ειδα 3 επεσαν και η τρεις μια σεκα και η αλλες κουτσοφτερες οπως και του αντρικου.... μετα περπατημα κουτσογτερα αλλαξα το 1-3 αλλα παλε κουτσοφτερα.. επεζαμε 28 μινιμαχ 8 μετα φορμουλα 1-32(10) 28(9-7.5) αλλα εν εξαναπαθα ετσι χατα αλλη φορα Σαγα....
efile σοβαρα πρωτη φορα ετσι χατα εντα χαρτουτσιες πεζισ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrikos O Chinios την 24 Φεβ 2013, 18:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

εκουτσοπεράσαμε τζαι σήμερα, ήσιεν πουλιά αλλά ήταν ψηλά τζαι εν με πολλο υκανοπιοιούσαν οι χαρτούτσιες... atlas welcome 29gr. no11 + atlas phantom 30gr no9 άλλες φορές επέζαν τζαι μακρυά σήμερα ενεκόφκαν, οι τάππες μας εκάμαν την δουλειά τους το πρωί killer 32gr no10 + scatter 31gr. Εμπορούσαμε να παίξουμε παραπάνω ρε γ..α Άυγουστον πιον! :)
Φιλικά,
Αναστάσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”