ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LOUIS SETTER έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Αστιεύκουμεν φίλε μου! Συγχαριτήρια για το σκορ, πολλα λίγοι εν πιάννουν ούτε τες μισές! :P είσαι ένας pro ρε
ε φιλε εν ειμαι pro ειμαι αθκιασερος εχει μεγαλη διαφορα!
ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΖΙΑΙ ΜΙΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΩΣΤΗ. ΤΟΥ ΧΑΙΡΚΟΥ. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:lol: :lol: :lol: το αν ειμαι pro εν εσεις που κυνηγαται μαζι μου που να το πειτε!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Pro είμαι εγώ
Κτύπησα 60 τζίκλες σήμερα και βρήκα τις 10 :roll:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε: :lol: :lol: :lol: το αν ειμαι pro εν εσεις που κυνηγαται μαζι μου που να το πειτε!
εγω που κυνηγω μαζι σου pro-σπερνω τουτο το σχολιο... εν θελεις να ανοιξουμε ετσι κουβεντα... :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε: :lol: :lol: :lol: το αν ειμαι pro εν εσεις που κυνηγαται μαζι μου που να το πειτε!
εγω που κυνηγω μαζι σου pro-σπερνω τουτο το σχολιο... εν θελεις να ανοιξουμε ετσι κουβεντα... :lol:
10-2 σημερα λεει πολλα :lol:
αυριο θα φαεις ακομα ενα ταπανι που εν θα παενει κατω ο καφες που τα νευρα σου :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

http://www.youtube.com/watch?v=vAIjWIJV-30
εν κανει που εκαμες τους καλικους σου ετραγουδας ζε τουν την μαλακια επελανες την κελε μου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
10-2 σημερα λεει πολλα :lol:
αυριο θα φαεις ακομα ενα ταπανι που εν θα παενει κατω ο καφες που τα νευρα σου :lol:
αμανα μου τζιε εσυρεν μου την παλε.... θα φαεις μιαν με του αλατου αυριο να καμει καυστηριαση ο πρωκτος σου....
τζιε να παρακαλας να μεν καμω τα ιδια αυριο γιατι εν που η ωρα 8 που ενα εισαι σπιτι... κοπανε !!!!!!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=vAIjWIJV-30
εν κανει που εκαμες τους καλικους σου ετραγουδας ζε τουν την μαλακια επελανες την κελε μου :lol: :lol: :lol:
χαχαχαχαχα εν τα τσιοΦτα... ξερεις το α... εγω ουτε πιος το λαλει ενεξερα...και ελαλουν το και λαθος...
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=vAIjWIJV-30
χαχαχαχαχα εν τα τσιοΦτα... ξερεις το α... εγω ουτε πιος το λαλει ενεξερα...και ελαλουν το και λαθος...
Μεν προσπαθεις να καλυφτεις,εισαι κατα βαθος ρομαντικος...ετραουδας το στες τσικλες περκει ερτουν
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Breda Pegaso έγραψε:Nobel Sport S4 πρασινη 32γρ, απλα εξαιρετικη!
εχεις το!!!!
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Ωραίος ο φίλος ο Βreda!!

Σήμερα και εγώ έκανα πολύ ωραίες βολές με NSI.
Προσωπικά με εξέπληξε το Dispersante NSI 32gr. 10no. Του βάζω 10 με τόνο!
Πάντα χρησιμοποιούσα το νο. 12 στο ποφύσημα, αλλά επειδή δεν βρήκα πήρα το 10 για δοκιμή.
Το είχα στην αρχή στο καρτέρι με 100% επιτυχία! 3 στα 3 και σε απόσταση που δεν το περίμενα!
Στη συνέχεια το κράτησα και στο περπατητό σε συνδυασμό με τιο ΒΙΟR 33γρ. 10 και το Olympia Tordo 32gr. 9.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”