LOUIS SETTER έγραψε:ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΖΙΑΙ ΜΙΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΩΣΤΗ. ΤΟΥ ΧΑΙΡΚΟΥ.sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εν ειμαι pro ειμαι αθκιασερος εχει μεγαλη διαφορα!cyprohunter έγραψε:Αστιεύκουμεν φίλε μου! Συγχαριτήρια για το σκορ, πολλα λίγοι εν πιάννουν ούτε τες μισές!είσαι ένας pro ρε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- sotiris!129
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
Γιατρός
Pro είμαι εγώ
Κτύπησα 60 τζίκλες σήμερα και βρήκα τις 10
Κτύπησα 60 τζίκλες σήμερα και βρήκα τις 10
- Artemis G.
- Full Member
εγω που κυνηγω μαζι σου pro-σπερνω τουτο το σχολιο... εν θελεις να ανοιξουμε ετσι κουβεντα...sotiris!129 έγραψε:![]()
![]()
το αν ειμαι pro εν εσεις που κυνηγαται μαζι μου που να το πειτε!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
10-2 σημερα λεει πολλαArtemis G. έγραψε:εγω που κυνηγω μαζι σου pro-σπερνω τουτο το σχολιο... εν θελεις να ανοιξουμε ετσι κουβεντα...sotiris!129 έγραψε:![]()
![]()
αυριο θα φαεις ακομα ενα ταπανι που εν θα παενει κατω ο καφες που τα νευρα σου
- sotiris!129
http://www.youtube.com/watch?v=vAIjWIJV-30
εν κανει που εκαμες τους καλικους σου ετραγουδας ζε τουν την μαλακια επελανες την κελε μου

εν κανει που εκαμες τους καλικους σου ετραγουδας ζε τουν την μαλακια επελανες την κελε μου
- Artemis G.
- Full Member
αμανα μου τζιε εσυρεν μου την παλε.... θα φαεις μιαν με του αλατου αυριο να καμει καυστηριαση ο πρωκτος σου....sotiris!129 έγραψε:10-2 σημερα λεει πολλαArtemis G. έγραψε:εγω που κυνηγω μαζι σου pro-σπερνω τουτο το σχολιο... εν θελεις να ανοιξουμε ετσι κουβεντα...sotiris!129 έγραψε:![]()
![]()
![]()
αυριο θα φαεις ακομα ενα ταπανι που εν θα παενει κατω ο καφες που τα νευρα σου
τζιε να παρακαλας να μεν καμω τα ιδια αυριο γιατι εν που η ωρα 8 που ενα εισαι σπιτι... κοπανε !!!!!!
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- Artemis G.
- Full Member
χαχαχαχαχα εν τα τσιοΦτα... ξερεις το α... εγω ουτε πιος το λαλει ενεξερα...και ελαλουν το και λαθος...sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=vAIjWIJV-30
εν κανει που εκαμες τους καλικους σου ετραγουδας ζε τουν την μαλακια επελανες την κελε μου![]()
![]()
-
mikros
Μεν προσπαθεις να καλυφτεις,εισαι κατα βαθος ρομαντικος...ετραουδας το στες τσικλες περκει ερτουνArtemis G. έγραψε:χαχαχαχαχα εν τα τσιοΦτα... ξερεις το α... εγω ουτε πιος το λαλει ενεξερα...και ελαλουν το και λαθος...sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=vAIjWIJV-30
εν κανει που εκαμες τους καλικους σου ετραγουδας ζε τουν την μαλακια επελανες την κελε μου![]()
![]()
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- marinos.a
- Site Admin
εχεις το!!!!Breda Pegaso έγραψε:Nobel Sport S4 πρασινη 32γρ, απλα εξαιρετικη!
Si vis pacem, para bellum
- SilverPigeonS
Ωραίος ο φίλος ο Βreda!!
Σήμερα και εγώ έκανα πολύ ωραίες βολές με NSI.
Προσωπικά με εξέπληξε το Dispersante NSI 32gr. 10no. Του βάζω 10 με τόνο!
Πάντα χρησιμοποιούσα το νο. 12 στο ποφύσημα, αλλά επειδή δεν βρήκα πήρα το 10 για δοκιμή.
Το είχα στην αρχή στο καρτέρι με 100% επιτυχία! 3 στα 3 και σε απόσταση που δεν το περίμενα!
Στη συνέχεια το κράτησα και στο περπατητό σε συνδυασμό με τιο ΒΙΟR 33γρ. 10 και το Olympia Tordo 32gr. 9.
Σήμερα και εγώ έκανα πολύ ωραίες βολές με NSI.
Προσωπικά με εξέπληξε το Dispersante NSI 32gr. 10no. Του βάζω 10 με τόνο!
Πάντα χρησιμοποιούσα το νο. 12 στο ποφύσημα, αλλά επειδή δεν βρήκα πήρα το 10 για δοκιμή.
Το είχα στην αρχή στο καρτέρι με 100% επιτυχία! 3 στα 3 και σε απόσταση που δεν το περίμενα!
Στη συνέχεια το κράτησα και στο περπατητό σε συνδυασμό με τιο ΒΙΟR 33γρ. 10 και το Olympia Tordo 32gr. 9.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”