ενα φαν να σπασουν δηλαδη οι αλουποι ????RODOSTHENIS έγραψε:Αυτος ο αερας εκαταστρεψε μας σίμερα!!!Έχασα 30 ποουλια νεκρα !!!![]()
![]()
![]()
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- Artemis G.
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
andreas mouzouras
- Full Member
Ειπαμε οτι θελουμε να λειανουμε τους αλουπους τζιαι εσεις ετοιμαζεται τους βασιλικα γευματα!!!
Περκει ποσκολιστουν με τες τζικλουες σας τουλαχιστουν τζιαι αφηκουν τα ζωντανα στην ησυχια τους!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
- christy2000
- Full Member
Ρε κοπελλια εκαμε τε τες ματσα!
εμας η γενεκα αρκεψεν να πιστευκη οτι την περιπεζω οτι παμε τζινη

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- Nikos
Ρε Ροδο μα εμυρίστηκες τες και ετάκκωσες τα και εν επιες δουλεια...Ε καλό..!!RODOSTHENIS έγραψε:Αυτος ο αερας εκαταστρεψε μας σίμερα!!!Έχασα 30 ποουλια νεκρα !!!![]()
![]()
![]()
Ε φιλε ποσα χιλιόμετρα εκοψες, πε μας ετσι ειλικρινα...γιατι φαίνονται πάνω απο 40 πουλιά και αν έχασες και 30 εν νομιζω να εν ούλες σε πέρασμα ενεν??
-
MIKEShooter
- Full Member
Ρε φιλε σιγουρα το ευχαριστηθηκες και εφκαλες τον μεζε... και λια για τους αλουπους....RODOSTHENIS έγραψε:Αυτος ο αερας εκαταστρεψε μας σίμερα!!!Έχασα 30 ποουλια νεκρα !!!![]()
![]()
![]()
- kypros
Φιλε δεν εχει διαιτερη σχεση το που κυνηγας. Φτανει να μαθεις καλα το τοπο σου και να περπατας "σωστά". Εγω κυνηγω σε διαφορα μερη επαρχιας λευκωσια που γνωριζω καλα εδω και χρονια και σπανιοτατα αλλαζω τοπουςtooulos96 έγραψε:Φίλε Κύπρο αν επιτρέπετε που κυνηγάς περίπου
Επειδή εγώ που περπατω φέτος έπαιξα 3-4 πουλιά σηκωτα αλλά πολλά πουλιά φεφκουν απαιχτα
Κυνηγω στον άγιο ιωαννη του αγρού τζε εν γεματο πευκους τζε ελιές μες σε βουνά τζς κρεμους
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- sotiris!129
ενα like που μενα γιατι ειπες το σωστα! hot spot και ξερω ψωμι!kypros έγραψε:Φιλε δεν εχει διαιτερη σχεση το που κυνηγας. Φτανει να μαθεις καλα το τοπο σου και να περπατας "σωστά". Εγω κυνηγω σε διαφορα μερη επαρχιας λευκωσια που γνωριζω καλα εδω και χρονια και σπανιοτατα αλλαζω τοπουςtooulos96 έγραψε:Φίλε Κύπρο αν επιτρέπετε που κυνηγάς περίπου
Επειδή εγώ που περπατω φέτος έπαιξα 3-4 πουλιά σηκωτα αλλά πολλά πουλιά φεφκουν απαιχτα
Κυνηγω στον άγιο ιωαννη του αγρού τζε εν γεματο πευκους τζε ελιές μες σε βουνά τζς κρεμους
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ.....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ..ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΛΟΥΗΣ....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ..ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΛΟΥΗΣ....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
Γιατρός
Να παίρνεις ένα tarpaulin μαζί σου στο καρτέριsolon loyka έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ.....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΣ![]()
Παραλλαγή και ούτε νερά αλλά και πολύ καλή καλυψη
Ανοίγει ή φοριέται και μπαίνει με γάντζους όπου θες
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΝΤΕΨΕΙ Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΜΕ ΤΟ TARPAULIN.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...ΟΛΟΗΜΕΡΟlouisll έγραψε:Να παίρνεις ένα tarpaulin μαζί σου στο καρτέριsolon loyka έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ.....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΣ![]()
Παραλλαγή και ούτε νερά αλλά και πολύ καλή καλυψη
Ανοίγει ή φοριέται και μπαίνει με γάντζους όπου θες
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!