RODOSTHENIS έγραψε:Αυτος ο αερας εκαταστρεψε μας σίμερα!!!Έχασα 30 ποουλια νεκρα !!!
ενα φαν να σπασουν δηλαδη οι αλουποι ????
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Ειπαμε οτι θελουμε να λειανουμε τους αλουπους τζιαι εσεις ετοιμαζεται τους βασιλικα γευματα!!! Περκει ποσκολιστουν με τες τζικλουες σας τουλαχιστουν τζιαι αφηκουν τα ζωντανα στην ησυχια τους!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
RODOSTHENIS έγραψε:Αυτος ο αερας εκαταστρεψε μας σίμερα!!!Έχασα 30 ποουλια νεκρα !!!
Ρε Ροδο μα εμυρίστηκες τες και ετάκκωσες τα και εν επιες δουλεια...Ε καλό..!!
Ε φιλε ποσα χιλιόμετρα εκοψες, πε μας ετσι ειλικρινα...γιατι φαίνονται πάνω απο 40 πουλιά και αν έχασες και 30 εν νομιζω να εν ούλες σε πέρασμα ενεν??
tooulos96 έγραψε:Φίλε Κύπρο αν επιτρέπετε που κυνηγάς περίπου
Επειδή εγώ που περπατω φέτος έπαιξα 3-4 πουλιά σηκωτα αλλά πολλά πουλιά φεφκουν απαιχτα
Κυνηγω στον άγιο ιωαννη του αγρού τζε εν γεματο πευκους τζε ελιές μες σε βουνά τζς κρεμους
Φιλε δεν εχει διαιτερη σχεση το που κυνηγας. Φτανει να μαθεις καλα το τοπο σου και να περπατας "σωστά". Εγω κυνηγω σε διαφορα μερη επαρχιας λευκωσια που γνωριζω καλα εδω και χρονια και σπανιοτατα αλλαζω τοπους
tooulos96 έγραψε:Φίλε Κύπρο αν επιτρέπετε που κυνηγάς περίπου
Επειδή εγώ που περπατω φέτος έπαιξα 3-4 πουλιά σηκωτα αλλά πολλά πουλιά φεφκουν απαιχτα
Κυνηγω στον άγιο ιωαννη του αγρού τζε εν γεματο πευκους τζε ελιές μες σε βουνά τζς κρεμους
Φιλε δεν εχει διαιτερη σχεση το που κυνηγας. Φτανει να μαθεις καλα το τοπο σου και να περπατας "σωστά". Εγω κυνηγω σε διαφορα μερη επαρχιας λευκωσια που γνωριζω καλα εδω και χρονια και σπανιοτατα αλλαζω τοπους
ενα like που μενα γιατι ειπες το σωστα! hot spot και ξερω ψωμι!