Rion Pichon Short Range
- canastas
- Full Member
Re: Rion Pichon Short Range
φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
THE BEST THERE IS
- GiorgosT
- Full Member
Γιατί το λένε short range αφού είναι κλειστό φυσίγγιο?canastas έγραψε:φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- 682 GOLD E
- Full Member
rio pichon 36 εχει 2! το ενα ειναι μαύρο (corte distanza) με πιστονι σχεδιασμενο για πιο κοντινες βολες και το αλλο ειναι γαλαζιο (lounga distanza) με πιστονι σχεδιασμενο για μακρυνες βολες!GiorgosT έγραψε:Γιατί το λένε short range αφού είναι κλειστό φυσίγγιο?canastas έγραψε:φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
- SilverPigeonS
Φίλε ασφαλή συμπεράσματα για τις καιρικές συνθήκες που αποδίδει το συγκεκριμένο φυσίγγιο δυστυχώς δεν έχω βγάλει ακόμα γιατί το κυνηγώ μόνο 2 χρόνια. Οι βολές που έχω κάνει δεν ξεπέρασαν τα 30μ. οι πιο πολλές 20μ. άρα σε αυτή την απόσταση αν η κατανομή σου είναι καλή τότε όποτε και να το χρησιμοποιήσεις θα έχεις αποτελέσματα. Προσωπικά εμένα μου άρεσε λίγο παραπάνω σε ξηρό και κανονικό καιρό με χαμηλά ποσοστά υγρασίας. Είναι πολύ γρήγορο φυσίγγιο!!!canastas έγραψε:φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
Πήρα όμως και θηράματα σε υγρό καιρό και αέρα...
Κάνε πρώτα αν θές κάποιες δοκιμές σε πίνακας να δεις την κατανομή του και αν σου αρέσει τότε δοκίμασε το και στο κυνήγι! Μην κάνεις απευθείας δοκιμή σε θήραμα, για να ξέρεις λίγο πολύ τι ρίχνεις!!
Όταν κτυπήσεις το πρώτο σου περδίκι σε κάποια κοντινή απόσταση τότε θα το αγαπήσεις!!

“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- canastas
- Full Member
κτύπησα έχτες την τετάρτη μια φάσσα που πέρασε σφαίρα από δίπλα μου head shoot....SilverPigeonS έγραψε:Φίλε ασφαλή συμπεράσματα για τις καιρικές συνθήκες που αποδίδει το συγκεκριμένο φυσίγγιο δυστυχώς δεν έχω βγάλει ακόμα γιατί το κυνηγώ μόνο 2 χρόνια. Οι βολές που έχω κάνει δεν ξεπέρασαν τα 30μ. οι πιο πολλές 20μ. άρα σε αυτή την απόσταση αν η κατανομή σου είναι καλή τότε όποτε και να το χρησιμοποιήσεις θα έχεις αποτελέσματα. Προσωπικά εμένα μου άρεσε λίγο παραπάνω σε ξηρό και κανονικό καιρό με χαμηλά ποσοστά υγρασίας. Είναι πολύ γρήγορο φυσίγγιο!!!canastas έγραψε:φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
Πήρα όμως και θηράματα σε υγρό καιρό και αέρα...
Κάνε πρώτα αν θές κάποιες δοκιμές σε πίνακας να δεις την κατανομή του και αν σου αρέσει τότε δοκίμασε το και στο κυνήγι! Μην κάνεις απευθείας δοκιμή σε θήραμα, για να ξέρεις λίγο πολύ τι ρίχνεις!!
Όταν κτυπήσεις το πρώτο σου περδίκι σε κάποια κοντινή απόσταση τότε θα το αγαπήσεις!!

THE BEST THERE IS