Rion Pichon Short Range

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Re: Rion Pichon Short Range

Δημοσίευση από canastas »

φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

canastas έγραψε:φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
Γιατί το λένε short range αφού είναι κλειστό φυσίγγιο?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

GiorgosT έγραψε:
canastas έγραψε:φίλε SilverPigeon κάτι που ξέχασα να σε ρωτίσω είναι τι καιρό χρησιμοποιάς το συγκεκριμένο φυσίγγιο και τι ώρες....
Γιατί το λένε short range αφού είναι κλειστό φυσίγγιο?
rio pichon 36 εχει 2! το ενα ειναι μαύρο (corte distanza) με πιστονι σχεδιασμενο για πιο κοντινες βολες και το αλλο ειναι γαλαζιο (lounga distanza) με πιστονι σχεδιασμενο για μακρυνες βολες!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Φίλε ασφαλή συμπεράσματα για τις καιρικές συνθήκες που αποδίδει το συγκεκριμένο φυσίγγιο δυστυχώς δεν έχω βγάλει ακόμα γιατί το κυνηγώ μόνο 2 χρόνια. Οι βολές που έχω κάνει δεν ξεπέρασαν τα 30μ. οι πιο πολλές 20μ. άρα σε αυτή την απόσταση αν η κατανομή σου είναι καλή τότε όποτε και να το χρησιμοποιήσεις θα έχεις αποτελέσματα. Προσωπικά εμένα μου άρεσε λίγο παραπάνω σε ξηρό και κανονικό καιρό με χαμηλά ποσοστά υγρασίας. Είναι πολύ γρήγορο φυσίγγιο!!!

Πήρα όμως και θηράματα σε υγρό καιρό και αέρα...

Κάνε πρώτα αν θές κάποιες δοκιμές σε πίνακας να δεις την κατανομή του και αν σου αρέσει τότε δοκίμασε το και στο κυνήγι! Μην κάνεις απευθείας δοκιμή σε θήραμα, για να ξέρεις λίγο πολύ τι ρίχνεις!!

Όταν κτυπήσεις το πρώτο σου περδίκι σε κάποια κοντινή απόσταση τότε θα το αγαπήσεις!! :D
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

SilverPigeonS έγραψε:
Φίλε ασφαλή συμπεράσματα για τις καιρικές συνθήκες που αποδίδει το συγκεκριμένο φυσίγγιο δυστυχώς δεν έχω βγάλει ακόμα γιατί το κυνηγώ μόνο 2 χρόνια. Οι βολές που έχω κάνει δεν ξεπέρασαν τα 30μ. οι πιο πολλές 20μ. άρα σε αυτή την απόσταση αν η κατανομή σου είναι καλή τότε όποτε και να το χρησιμοποιήσεις θα έχεις αποτελέσματα. Προσωπικά εμένα μου άρεσε λίγο παραπάνω σε ξηρό και κανονικό καιρό με χαμηλά ποσοστά υγρασίας. Είναι πολύ γρήγορο φυσίγγιο!!!

Πήρα όμως και θηράματα σε υγρό καιρό και αέρα...

Κάνε πρώτα αν θές κάποιες δοκιμές σε πίνακας να δεις την κατανομή του και αν σου αρέσει τότε δοκίμασε το και στο κυνήγι! Μην κάνεις απευθείας δοκιμή σε θήραμα, για να ξέρεις λίγο πολύ τι ρίχνεις!!

Όταν κτυπήσεις το πρώτο σου περδίκι σε κάποια κοντινή απόσταση τότε θα το αγαπήσεις!! :D
κτύπησα έχτες την τετάρτη μια φάσσα που πέρασε σφαίρα από δίπλα μου head shoot.... :D σε ρώτω για τον καιρό επείδι έκανα παρατήρηση το φυσίγγιο ότι δεν ανόιξε ικανοποιήτικα μπροστά
THE BEST THERE IS
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”