ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από admin »

mouzouris έγραψε:
admin έγραψε:Σ'ημερα τίποτα!!!! 2-3 πουλιά απο μακριά
Τζιαι μια φορά του Άρη !!!!!!!!! :D
Αλλά σχεδόν εμοίρασα με το βουνό (οι αλουποί εν να κάμουν πάρτυ πόψε) τζιαι έμεινε μου τζιαι μια θλάση !! :mrgreen:
Άμμα το πλάσμα μπεί στα χρόνια...... :D
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

tooulos96 έγραψε:Αχ ρε Σωτήρη...
Ταιζεις τους καλά τους αλουπους τζαι ύστερα παζεις τους ;)
Να με παίρνεις μαζί σου τζαι είμαι παραπάνω που σιηλλο επαναφοράς
Εν θα σου αειννω τζικλα χαμε
Όμως εν να θέλω τζαι εγώ το μερίδιο μου... :lol: :D
Μπράβο για το αποτέλεσμα σου :P
ειδα εναν τερας σημερα ολοκοκκινο... 50-60 μετρα που μενα ουτε με ειχε δει
λαλω του ρε πελλε ελα να γινουμε φιλοι ...οχι ζινος εν ερκετουν, αντικοινωνικος o τυπος
αλλα που θα παει θα γινουμε φιλαρακια μες τουτες τες μερες!!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Γιατί εν επιες κοντά του να του συστηθεις αφού τζινος ήταν αντροπιαρης
Επρεπε να του πεις ότι το μπερεττα εν σκωτωνει να το καθυσηχασεις
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

300ρη που εκαμα, γκομενα να ηταν δεν θα εβουρουν τοσο :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:300ρη που εκαμα, γκομενα να ηταν δεν θα εβουρουν τοσο :lol:
ε ναι... επειδη οι γκομενες πεφτουν..... οι τζικλες ? :lol: :lol: :lol:
αλλα το αποτελεσμα το ιδιο... εν βρισκεις τιποτε.... :roll: :roll:
α ρε σκουλουτζιαρη.... ειπα σου που την ωρα που με επιασες τηλ. να βαλεις ραντεβου για την αλλη εβδομαδα....
πως και εγλιτωσεν τουτος που την ψευτοφυματιωση ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Σήμερα επήγαμε στο ιδιο τοπο που πήγαμε την Κυριακή. Δυστυχώς δεν ηρθαν τα πουλια, :evil: παρόλο που δεν τα ενοχλήσαμε στην κούρνια. Τελικός απολογισμός 3 σιδερενιες, 2 ο σύντροφος και μία εγώ καθώς και μια αγνοούμενη.
Επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον για να μείνουμε και απόγευμα είπαμε να επιστρέψουμε Λάρνακα για να δούμε και το
Αγώνα κυπέλλου... και πράγματι αποζημειώθηκαμε πλήρως :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πάντως το οτι κυνηγείσαμε σε τετοιο ομορφο τοπίο δεν στεναχωρεθήκαμε που δεν πήραμε το ανάλογο θήραμα.
σημ. μια φασα μου σφύρηξε στο αυτί :) οτι κάποις Σολων :o :o ...... στην αλλη γειτονιά του βουνού εξολόθρευσε μια ολόκληρη οικογένεια 6-7 πουλιά... ;) ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

admin έγραψε:
mouzouris έγραψε:
admin έγραψε:Σ'ημερα τίποτα!!!! 2-3 πουλιά απο μακριά
Τζιαι μια φορά του Άρη !!!!!!!!! :D
Αλλά σχεδόν εμοίρασα με το βουνό (οι αλουποί εν να κάμουν πάρτυ πόψε) τζιαι έμεινε μου τζιαι μια θλάση !! :mrgreen:
Άμμα το πλάσμα μπεί στα χρόνια...... :D
Αχ τζιαι σημερα που τις ήβρα πάω κούτσα κούτσα, τζιαι έπρεπε να πάιζω μόνο τις κοντινές γιατί επεθάνησκεμε που τους πόνους άμαν επερπάτουν . :mrgreen:

Άφησα 8 με 9 τζιήκλες πας το βούνο ..................
Άμα χάσεις κάτι καταλάβεις την αξία του................(υγεία)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

3 φασσες κρεμασμενες και 1 αγνοουμενη επαρχια Παφου. Οlympia high velocity 6αρι το πρωι με ανατολικο ποολλαα μακρυα αλλα γεματωμενη....iliona colombo 6 αρι και 5αρι αντιστοιχα απο μια και η αγνοουμενη με mirage 6.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ....

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΚΑΛΗ....ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΤΥΧΗ....6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 1 ΧΑΜΕΝΗ + 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ....

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΙΠΛΕΩΝ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (25-30-35Μ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΙΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΩ....
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ :P

ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ....ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ :P ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!
ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ....
ΒΡΗΚΑ 4 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 4.30 ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑ :D

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Μπράβο φίλε Σώλον!!! Στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με το κυνήγι της φάσσας και θα στραφώ σε εσένα για μαθήματα... τον καλύτερο φασσοκυνηγό του φόρουμ! Προς το παρών είμαι τζικλάρης χεχε :D 7 τζικλούες την κυριακή και πέντε αγνοούμενες μέστην ποταμωσιά. Στο τέλος της ερχόμενης εξόρμησης θα προσθέσω φώτο και κανένα βίντεο απο την καμερούα μου και εγώ. :mrgreen:
Φιλικά,
Αναστάσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”