Άμμα το πλάσμα μπεί στα χρόνια......mouzouris έγραψε:Τζιαι μια φορά του Άρη !!!!!!!!!admin έγραψε:Σ'ημερα τίποτα!!!! 2-3 πουλιά απο μακριά![]()
Αλλά σχεδόν εμοίρασα με το βουνό (οι αλουποί εν να κάμουν πάρτυ πόψε) τζιαι έμεινε μου τζιαι μια θλάση !!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .
Προσέχουμε...για να έχουμε
- sotiris!129
ειδα εναν τερας σημερα ολοκοκκινο... 50-60 μετρα που μενα ουτε με ειχε δειtooulos96 έγραψε:Αχ ρε Σωτήρη...
Ταιζεις τους καλά τους αλουπους τζαι ύστερα παζεις τους![]()
Να με παίρνεις μαζί σου τζαι είμαι παραπάνω που σιηλλο επαναφοράς
Εν θα σου αειννω τζικλα χαμε
Όμως εν να θέλω τζαι εγώ το μερίδιο μου...![]()
Μπράβο για το αποτέλεσμα σου
λαλω του ρε πελλε ελα να γινουμε φιλοι ...οχι ζινος εν ερκετουν, αντικοινωνικος o τυπος
αλλα που θα παει θα γινουμε φιλαρακια μες τουτες τες μερες!!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
tooulos96
- Full Member
Γιατί εν επιες κοντά του να του συστηθεις αφού τζινος ήταν αντροπιαρης
Επρεπε να του πεις ότι το μπερεττα εν σκωτωνει να το καθυσηχασεις

Επρεπε να του πεις ότι το μπερεττα εν σκωτωνει να το καθυσηχασεις
- sotiris!129
300ρη που εκαμα, γκομενα να ηταν δεν θα εβουρουν τοσο 
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
ε ναι... επειδη οι γκομενες πεφτουν..... οι τζικλες ?sotiris!129 έγραψε:300ρη που εκαμα, γκομενα να ηταν δεν θα εβουρουν τοσο
αλλα το αποτελεσμα το ιδιο... εν βρισκεις τιποτε....
α ρε σκουλουτζιαρη.... ειπα σου που την ωρα που με επιασες τηλ. να βαλεις ραντεβου για την αλλη εβδομαδα....
πως και εγλιτωσεν τουτος που την ψευτοφυματιωση ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
LEFKIOS
- Full Member
Σήμερα επήγαμε στο ιδιο τοπο που πήγαμε την Κυριακή. Δυστυχώς δεν ηρθαν τα πουλια,
παρόλο που δεν τα ενοχλήσαμε στην κούρνια. Τελικός απολογισμός 3 σιδερενιες, 2 ο σύντροφος και μία εγώ καθώς και μια αγνοούμενη.
Επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον για να μείνουμε και απόγευμα είπαμε να επιστρέψουμε Λάρνακα για να δούμε και το
Αγώνα κυπέλλου... και πράγματι αποζημειώθηκαμε πλήρως

Πάντως το οτι κυνηγείσαμε σε τετοιο ομορφο τοπίο δεν στεναχωρεθήκαμε που δεν πήραμε το ανάλογο θήραμα.
σημ. μια φασα μου σφύρηξε στο αυτί
οτι κάποις Σολων
...... στην αλλη γειτονιά του βουνού εξολόθρευσε μια ολόκληρη οικογένεια 6-7 πουλιά...

Επειδή δεν υπήρχε ενδιαφέρον για να μείνουμε και απόγευμα είπαμε να επιστρέψουμε Λάρνακα για να δούμε και το
Αγώνα κυπέλλου... και πράγματι αποζημειώθηκαμε πλήρως
Πάντως το οτι κυνηγείσαμε σε τετοιο ομορφο τοπίο δεν στεναχωρεθήκαμε που δεν πήραμε το ανάλογο θήραμα.
σημ. μια φασα μου σφύρηξε στο αυτί
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Αχ τζιαι σημερα που τις ήβρα πάω κούτσα κούτσα, τζιαι έπρεπε να πάιζω μόνο τις κοντινές γιατί επεθάνησκεμε που τους πόνους άμαν επερπάτουν .admin έγραψε:Άμμα το πλάσμα μπεί στα χρόνια......mouzouris έγραψε:Τζιαι μια φορά του Άρη !!!!!!!!!admin έγραψε:Σ'ημερα τίποτα!!!! 2-3 πουλιά απο μακριά![]()
Αλλά σχεδόν εμοίρασα με το βουνό (οι αλουποί εν να κάμουν πάρτυ πόψε) τζιαι έμεινε μου τζιαι μια θλάση !!
Άφησα 8 με 9 τζιήκλες πας το βούνο ..................
Άμα χάσεις κάτι καταλάβεις την αξία του................(υγεία)
- Panmoy
- Full Member
3 φασσες κρεμασμενες και 1 αγνοουμενη επαρχια Παφου. Οlympia high velocity 6αρι το πρωι με ανατολικο ποολλαα μακρυα αλλα γεματωμενη....iliona colombo 6 αρι και 5αρι αντιστοιχα απο μια και η αγνοουμενη με mirage 6.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ....
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΚΑΛΗ....ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΤΥΧΗ....6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 1 ΧΑΜΕΝΗ + 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ....
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΙΠΛΕΩΝ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (25-30-35Μ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΙΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΩ....
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ....ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!
ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ....
ΒΡΗΚΑ 4 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 4.30 ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΡΠΩΣΗ ΚΑΛΗ....ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΤΥΧΗ....6 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ + 1 ΧΑΜΕΝΗ + 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ....
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΙΠΛΕΩΝ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ (25-30-35Μ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΙΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΩ....
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ....ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ
ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ....
ΒΡΗΚΑ 4 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 4.30 ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
cyprohunter
- Full Member
Μπράβο φίλε Σώλον!!! Στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με το κυνήγι της φάσσας και θα στραφώ σε εσένα για μαθήματα... τον καλύτερο φασσοκυνηγό του φόρουμ! Προς το παρών είμαι τζικλάρης χεχε
7 τζικλούες την κυριακή και πέντε αγνοούμενες μέστην ποταμωσιά. Στο τέλος της ερχόμενης εξόρμησης θα προσθέσω φώτο και κανένα βίντεο απο την καμερούα μου και εγώ. 
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης