Τα πουλιά στο σύνολο επεχτήκαν με Columbia 6no....2 -κοντινές αναλόγως-φάσσες με το Columbia 5άρι εγέμωσεν ο τόπος φτερά τζαι εσυνεχίσαν απτόητες...σύμπτωση??
+1000000 - εν λείπει που τη ζώνη μου.ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Απογευματακι μονο λογο δουλειας , 2 τζιηκλες και μια σιδερενια
Η φασα παιχτηκε με SMINI NOBEL 28GR NO 10
δεν ειπεν ουτε κιχι.
sotiris!129 έγραψε:ατε και μιαν φορα κελα ζε εμεις
πρωι για φασσες 0
κατα τες 10 για τσικλες 3 κρεμασμενες και 4 χαμενες
απογευμα για ζικλες 1 κρεμασμενι και 2 κατσικορονους
οσον εκυνηγισα δλδ γιατι τα νερα ποτε αρκεφκαν ποτε εσταματουσαν εν εκαταλαβενα...
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ .ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Απογευματακι μονο λογο δουλειας , 2 τζιηκλες και μια σιδερενια
Η φασα παιχτηκε με SMINI NOBEL 28GR NO 10
δεν ειπεν ουτε κιχι.
cyprohunter έγραψε:Εντάξη ρε φίλε έντζαι υπονοούσα τίποτε απλά ερώτησα που περιέργεια έντζαι ανάγκη να μας δέρεις...ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε με το συγκεκριμενο φυσιγγιο εκτυπισα αρκετες φορες πουλια σε μακρινες αποστασεις,
του εχω εμπιστοσυνη και δεν το ποχωριζουμε στο κυνηγι .
ΤΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΘΩkanaris έγραψε:φιλε σολων το οτι εκουρτιστηκες για δευτερο ultralight το καταλαβα καλα! ομως κατ'εμενα πρεπει να εχουμε στη ζωη μας πραγματα που να μας εξυπηρετουν σε οσο το δυνατον περισσοτερες περιπτωσεις. π.χ.ενα σαλουν αυτοκινητο και ενα 4χ4, οχι δυο σαλουν. εδω τι θα κερδισεις αφου θα ειναι πανομοιοτυπα τα οπλα σου με παρομοιες δυνατοτητες...παντως επειδη ειχα 3οπλα και εδωσα τα 2 και εμεινα με το 687 τελευταια σκεφτομουν αν θα παρω δευτερο και τωρα αρχισα να κουρτιζουμαι και εγω πανω στο ultralight 26''.
Ατε ρε solon με τα παλιοBERETTA άλλαξε μάρκα να δεις άσπρη μέραsolon loyka έγραψε:ΤΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΘΩkanaris έγραψε:φιλε σολων το οτι εκουρτιστηκες για δευτερο ultralight το καταλαβα καλα! ομως κατ'εμενα πρεπει να εχουμε στη ζωη μας πραγματα που να μας εξυπηρετουν σε οσο το δυνατον περισσοτερες περιπτωσεις. π.χ.ενα σαλουν αυτοκινητο και ενα 4χ4, οχι δυο σαλουν. εδω τι θα κερδισεις αφου θα ειναι πανομοιοτυπα τα οπλα σου με παρομοιες δυνατοτητες...παντως επειδη ειχα 3οπλα και εδωσα τα 2 και εμεινα με το 687 τελευταια σκεφτομουν αν θα παρω δευτερο και τωρα αρχισα να κουρτιζουμαι και εγω πανω στο ultralight 26''..ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ULTRA LIGHT 26 ΜΙΛΩ
ΤΟ 26 ΓΙΑ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ 28 ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣΟΧΙ ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΕΝΔΗΜΙΚΟ... ΑΦΕΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΤΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΙΔΩΣΩ ΤΑ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ(ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΩ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΑΝ ΔΩΣΩ ΤΟ 687 V ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ.. ΣΙΓΟΥΡΑ![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΙ.. ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΕΠΙΑΣΕΣ 13αρι ΣΗΜΕΡΑ....ΜΠΡΑΒΟAthos 1978 έγραψε:Ατε ρε solon με τα παλιοBERETTA άλλαξε μάρκα να δεις άσπρη μέραsolon loyka έγραψε:ΤΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΘΩkanaris έγραψε:φιλε σολων το οτι εκουρτιστηκες για δευτερο ultralight το καταλαβα καλα! ομως κατ'εμενα πρεπει να εχουμε στη ζωη μας πραγματα που να μας εξυπηρετουν σε οσο το δυνατον περισσοτερες περιπτωσεις. π.χ.ενα σαλουν αυτοκινητο και ενα 4χ4, οχι δυο σαλουν. εδω τι θα κερδισεις αφου θα ειναι πανομοιοτυπα τα οπλα σου με παρομοιες δυνατοτητες...παντως επειδη ειχα 3οπλα και εδωσα τα 2 και εμεινα με το 687 τελευταια σκεφτομουν αν θα παρω δευτερο και τωρα αρχισα να κουρτιζουμαι και εγω πανω στο ultralight 26''..ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ULTRA LIGHT 26 ΜΙΛΩ
ΤΟ 26 ΓΙΑ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ 28 ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣΟΧΙ ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΕΝΔΗΜΙΚΟ... ΑΦΕΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΤΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΙΔΩΣΩ ΤΑ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ(ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΩ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΑΝ ΔΩΣΩ ΤΟ 687 V ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ.. ΣΙΓΟΥΡΑ![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΙ.. ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ![]()
![]()
+ 10 !solon loyka έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΑΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
3 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΙ 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ