ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Panmoy »

+3 κοκόνες που εμείναν πάνω στο βουνό για λασποθεραπεία :shock: ...που τα πολλά νερά εν εκατάφερνα να κατεβώ κάτω να τες έβρω...δεύτερη προσπάθεια το απόγευμα για να τες έβρω εστάθηκε αδύνατο πάλε.
Τα πουλιά στο σύνολο επεχτήκαν με Columbia 6no....2 -κοντινές αναλόγως-φάσσες με το Columbia 5άρι εγέμωσεν ο τόπος φτερά τζαι εσυνεχίσαν απτόητες...σύμπτωση??
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Απογευματακι μονο λογο δουλειας , 2 τζιηκλες και μια σιδερενια :)
kkkkr 005.jpg
Η φασα παιχτηκε με SMINI NOBEL 28GR NO 10
δεν ειπεν ουτε κιχι.
+1000000 - εν λείπει που τη ζώνη μου.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:ατε και μιαν φορα κελα ζε εμεις
πρωι για φασσες 0
κατα τες 10 για τσικλες 3 κρεμασμενες και 4 χαμενες
απογευμα για ζικλες 1 κρεμασμενι και 2 κατσικορονους
οσον εκυνηγισα δλδ γιατι τα νερα ποτε αρκεφκαν ποτε εσταματουσαν εν εκαταλαβενα...

ναμπον ρε παιχτουρα μου... εν ειχεν αλλο να τες χαννει σημερα που ελειπα εγω και ειπες να με αντικαστησεις :?: :?: :?:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Απογευματακι μονο λογο δουλειας , 2 τζιηκλες και μια σιδερενια :)

Η φασα παιχτηκε με SMINI NOBEL 28GR NO 10
δεν ειπεν ουτε κιχι.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ . :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Captain theodoros την 06 Φεβ 2013, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

cyprohunter έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φιλε με το συγκεκριμενο φυσιγγιο εκτυπισα αρκετες φορες πουλια σε μακρινες αποστασεις,
του εχω εμπιστοσυνη και δεν το ποχωριζουμε στο κυνηγι .
Εντάξη ρε φίλε έντζαι υπονοούσα τίποτε απλά ερώτησα που περιέργεια έντζαι ανάγκη να μας δέρεις...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ?

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

kanaris έγραψε:φιλε σολων το οτι εκουρτιστηκες για δευτερο ultralight το καταλαβα καλα! ομως κατ'εμενα πρεπει να εχουμε στη ζωη μας πραγματα που να μας εξυπηρετουν σε οσο το δυνατον περισσοτερες περιπτωσεις. π.χ.ενα σαλουν αυτοκινητο και ενα 4χ4, οχι δυο σαλουν. εδω τι θα κερδισεις αφου θα ειναι πανομοιοτυπα τα οπλα σου με παρομοιες δυνατοτητες...παντως επειδη ειχα 3οπλα και εδωσα τα 2 και εμεινα με το 687 τελευταια σκεφτομουν αν θα παρω δευτερο και τωρα αρχισα να κουρτιζουμαι και εγω πανω στο ultralight 26''. :)
ΤΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΘΩ :D .ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ULTRA LIGHT 26 ΜΙΛΩ

ΤΟ 26 ΓΙΑ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ 28 ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣΟΧΙ ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΕΝΔΗΜΙΚΟ... ΑΦΕΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΤΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΙΔΩΣΩ ΤΑ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ(ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΩ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΑΝ ΔΩΣΩ ΤΟ 687 V ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ.. ΣΙΓΟΥΡΑ :P

ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΙ.. ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

solon loyka έγραψε:
kanaris έγραψε:φιλε σολων το οτι εκουρτιστηκες για δευτερο ultralight το καταλαβα καλα! ομως κατ'εμενα πρεπει να εχουμε στη ζωη μας πραγματα που να μας εξυπηρετουν σε οσο το δυνατον περισσοτερες περιπτωσεις. π.χ.ενα σαλουν αυτοκινητο και ενα 4χ4, οχι δυο σαλουν. εδω τι θα κερδισεις αφου θα ειναι πανομοιοτυπα τα οπλα σου με παρομοιες δυνατοτητες...παντως επειδη ειχα 3οπλα και εδωσα τα 2 και εμεινα με το 687 τελευταια σκεφτομουν αν θα παρω δευτερο και τωρα αρχισα να κουρτιζουμαι και εγω πανω στο ultralight 26''. :)
ΤΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΘΩ :D .ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ULTRA LIGHT 26 ΜΙΛΩ

ΤΟ 26 ΓΙΑ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ 28 ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣΟΧΙ ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΩ ΕΝΔΗΜΙΚΟ... ΑΦΕΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΤΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΙΔΩΣΩ ΤΑ ΤΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ(ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΩ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΑΝ ΔΩΣΩ ΤΟ 687 V ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ.. ΣΙΓΟΥΡΑ :P

ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΙ.. ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ;)
Ατε ρε solon με τα παλιοBERETTA άλλαξε μάρκα να δεις άσπρη μέρα :lol: :lol: :lol:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΑΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

3 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΙ 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Athos 1978 έγραψε:
solon loyka έγραψε:

Ατε ρε solon με τα παλιοBERETTA άλλαξε μάρκα να δεις άσπρη μέρα :lol: :lol: :lol:
ΕΠΙΑΣΕΣ 13αρι ΣΗΜΕΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ :D ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΡΟ-ΠΟ :D

ΜΕ ΛΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ BERETTA,, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΣΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

solon loyka έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΑΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

3 ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΙ 1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ :)
+ 10 !

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”