sotiris!129 έγραψε:μεν τα γραφεις 2 φορες και δεν μου αλλασεις γνωμη που του χρονου ο ομιλος τον περτικαριων θα ειναι -1
φερμαριστη και πελαρες , οσπου να σπασουν φερμα τα σετερακια σας 3-4φορες η φραγκολινα εν ζε 100 μετρα παρακατω, ενω ο Λακης ζιαμε που την ωρα που να πιασει την μαλαη της 3 λεπτα οπου και αν ειναι εν μες την βουρκα με σταση για τσιαρο με τιποτε και γυρεφκει και την θυλιζιαν μες τα 3 λεπτα
Ρε λεσιη εχει quota η φραγκολινα !!! Μιαν........ τσιαρον τζαι εσσω σου !!! ( γι αυτο σου λαλω εν θα αντέξεις)
Ωσπου να πιασε ιτζινιν την μιαν ομως , εννα την σηκωσει 3 φορες, εαν δεν πουλησει το μπερεττα
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129 έγραψε:μεν τα γραφεις 2 φορες και δεν μου αλλασεις γνωμη που του χρονου ο ομιλος τον περτικαριων θα ειναι -1
φερμαριστη και πελαρες , οσπου να σπασουν φερμα τα σετερακια σας 3-4φορες η φραγκολινα εν ζε 100 μετρα παρακατω, ενω ο Λακης ζιαμε που την ωρα που να πιασει την μαλαη της 3 λεπτα οπου και αν ειναι εν μες την βουρκα με σταση για τσιαρο με τιποτε και γυρεφκει και την θυλιζιαν μες τα 3 λεπτα
Ρε λεσιη εχει quota η φραγκολινα !!! Μιαν........ τσιαρον τζαι εσσω σου !!! ( γι αυτο σου λαλω εν θα αντέξεις)
εν ζε ειπα σου εν να περνω το quota , αμαν παιζω την 1 μου μπορει να ξανασκεφτω αναλογα με την ωρα αν θα παω να παιξω ζε κανενα περτικο
ηντα ηβρα και τον τοπο, που του χρονου μονο θυλιζιες που εχουν παραπανω ηχνιλασια ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΟ
ζε μετα σπιτι να αφεινω την μιαν που να παιζω στο Διοριζο και αμεσως Μιτσερο/περιστερονα/ορουντα
θα περνω και ακομα 3 πλασματα μαζι μου για ναν το quota ποιο μεγαλο και δεν θα σας αφεικω 1ν
ζε μετα σπιτι να αφεινω την μιαν που να παιζω στο Διοριζο και αμεσως Μιτσερο/περιστερονα/ορουντα
θα περνω και ακομα 3 πλασματα μαζι μου για ναν το quota ποιο μεγαλο και δεν θα σας αφεικω 1ν
Εν να βαλω το Μαρινο πανω σου α!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Εν να βαλω το Μαρινο πανω σου α!!!
Οι και εν να εχουμεν νεκρους
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
marinos.a έγραψε:όι ρε κοπέλια τζαι καμνω δίαιτα, ο γιατρός ειπε μου το ρητα... ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ
ο σωτηρης ρε μαρινο αν επροσεξες ειναι χωρις λιπος... με 129 θερμιδες...
οταν παμε μαζι στες τζικλες καποτε που τον χανω , βλεπω γυρω μου και γυρευκω τον... αμαν τον εβρω ειναι σαν να και βλεπω τα spear ribs μες το σπερμενο....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ