Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

Δημοσίευση από Laurona »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:μεν τα γραφεις 2 φορες και δεν μου αλλασεις γνωμη που του χρονου ο ομιλος τον περτικαριων θα ειναι -1 :lol:
φερμαριστη και πελαρες :lol: :lol: :lol: , οσπου να σπασουν φερμα τα σετερακια σας 3-4φορες η φραγκολινα εν ζε 100 μετρα παρακατω, ενω ο Λακης ζιαμε που την ωρα που να πιασει την μαλαη της 3 λεπτα οπου και αν ειναι εν μες την βουρκα με σταση για τσιαρο με τιποτε και γυρεφκει και την θυλιζιαν μες τα 3 λεπτα :lol:

Ρε λεσιη εχει quota η φραγκολινα !!! Μιαν........ τσιαρον τζαι εσσω σου !!! ( γι αυτο σου λαλω εν θα αντέξεις)
Ωσπου να πιασε ιτζινιν την μιαν ομως , εννα την σηκωσει 3 φορες, εαν δεν πουλησει το μπερεττα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:μεν τα γραφεις 2 φορες και δεν μου αλλασεις γνωμη που του χρονου ο ομιλος τον περτικαριων θα ειναι -1 :lol:
φερμαριστη και πελαρες :lol: :lol: :lol: , οσπου να σπασουν φερμα τα σετερακια σας 3-4φορες η φραγκολινα εν ζε 100 μετρα παρακατω, ενω ο Λακης ζιαμε που την ωρα που να πιασει την μαλαη της 3 λεπτα οπου και αν ειναι εν μες την βουρκα με σταση για τσιαρο με τιποτε και γυρεφκει και την θυλιζιαν μες τα 3 λεπτα :lol:

Ρε λεσιη εχει quota η φραγκολινα !!! Μιαν........ τσιαρον τζαι εσσω σου !!! ( γι αυτο σου λαλω εν θα αντέξεις)
εν ζε ειπα σου εν να περνω το quota , αμαν παιζω την 1 μου μπορει να ξανασκεφτω αναλογα με την ωρα αν θα παω να παιξω ζε κανενα περτικο :lol:
ηντα ηβρα και τον τοπο, που του χρονου μονο θυλιζιες που εχουν παραπανω ηχνιλασια ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΟ :lol: :lol: :lol:
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΕΛΑ ΠΟΔΑ ΤΖΕ ΣΑΖΩ ΣΕ. :lol: :lol: :lol:
sotiris!129

miky55 έγραψε:ΕΛΑ ΠΟΔΑ ΤΖΕ ΣΑΖΩ ΣΕ. :lol: :lol: :lol:
ζε μετα σπιτι να αφεινω την μιαν που να παιζω στο Διοριζο και αμεσως Μιτσερο/περιστερονα/ορουντα
θα περνω και ακομα 3 πλασματα μαζι μου για ναν το quota ποιο μεγαλο και δεν θα σας αφεικω 1ν :lol: :lol: :lol:
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε:
ζε μετα σπιτι να αφεινω την μιαν που να παιζω στο Διοριζο και αμεσως Μιτσερο/περιστερονα/ορουντα
θα περνω και ακομα 3 πλασματα μαζι μου για ναν το quota ποιο μεγαλο και δεν θα σας αφεικω 1ν :lol: :lol: :lol:
θα πατω ζε τες πατατες του λααρη :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:
Εν να βαλω το Μαρινο πανω σου α!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Anthimos έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
Εν να βαλω το Μαρινο πανω σου α!!!
Οι και εν να εχουμεν νεκρους :lol: :lol: :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΗ ΕΝΑ ΒΟΥΚΚΟ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

όι ρε κοπέλια τζαι καμνω δίαιτα, ο γιατρός ειπε μου το ρητα... ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

marinos.a έγραψε:όι ρε κοπέλια τζαι καμνω δίαιτα, ο γιατρός ειπε μου το ρητα... ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ
ο σωτηρης ρε μαρινο αν επροσεξες ειναι χωρις λιπος... με 129 θερμιδες... :D
οταν παμε μαζι στες τζικλες καποτε που τον χανω , βλεπω γυρω μου και γυρευκω τον... αμαν τον εβρω ειναι σαν να και βλεπω τα spear ribs μες το σπερμενο.... :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”