ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ 2012-13 .

Δημοσίευση από Prestige 8 »

canastas έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:
canastas έγραψε:χχμμμμμ... βλέπω καμία συνομιλία σήμερα.... τι εγίνε ρε παιδιά επέσαν οι τσικλές και χαθήκετε ολοί σήμερα ή μήπως μαθκιατε τις εχτεσινές...??? :lol:
σκεφτου ποσες ειχε... αφου λαλω σου εμπεναν μες το σαντουτσιδικο :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=UYnahjaJ ... e=youtu.be
αρέσαν τους τα σαντουιτσι σου ρε Σώτηρη αλλοπώς, εδώκες τους η μυρωδία του λουκανικού και τις λουντζας και εδώκαν μεσα σχιστες..... :lol:
Φίλε canastas σε χεραιτώ,
Οφείλω να σου αναφέρω ότι πουλιά υπάρχουν, αλλά σε πολύ απρόσητα μέρη
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

φίλε prestige 8 και εγω σε χαιρετω,
δεν αντιλέγω, τσίκλες μπόρει να υπαρχόυν και να θελούν ψαξιμό οπως λένε καποιοι φίλοι στο φορουμ. εγω πλέον δεν ασχολουμέ με τις τσίκλες εχώ κουραστεί για φέτος :evil: του χρόνου αν θέλει ο θεος
Προς το παρών έχει λίγο καιρό ξεκίνησα να ψαχνω :ugeek: για ένα μπλε πουλάκι που και αυτό φέτος μου ελύσε τα εντερα μου, αλλα που θα παεί ειμαί πολυ κόντα και θα τις πετύχω 8-) .... :!: :!: :!:
THE BEST THERE IS
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

andreasana210326 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....

Η ΑΛΗ8ΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΤΖΙΚΛΕΣ.... ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..... ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ 8ΕΜΑ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ. ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ 10-15 ΤΖΙΚΛΟΥΕΣ (ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΤ ΕΣΠΑΣΑΜΑΣ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΦΕΤΟΣ)...ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ.

Χ8ΕΣ ΓΙΑ ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΜΟΝΙΑΤΗ..........ΑΚΟΥΣΑ 5-6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΣΕ ΤΖΙΚΛΑ.
χωρις να θελω να ειμαι ουτε απολυτος αλλα ουτε μαντης κακων
Κατ εμενα το κυνηγι της ζικλας εχει τελειωσει, την τελευταια δεκαετια λεμε καθε περσυ και καλητερα ενω τα τελευταια 3-4 χρονια τα πραγματα ειναι τραγικα... σε μεμονωμενες περιπτωσεις κιριος στα παραλια τυχανει να παιχτουν λια πουλια με τον παραδοσιακο τροπο καρτερι και αυτο γιατι τα πουλια μπενουν εκεινη την ωρα, ενω στο ενσωτερικο του νησιου το καρτερι ζικλας σπανιζει πλεων! που και αν βρεθει ενα τετειο καρτερι θα ειναι σε απομερες περιοχες που οι κυνηγοι ειναι μυδαμινοι και τα πουλια μαζεβονται εκει γιατι η παρουσια ανθρωπου ειναι 0 και λιμπισαν στο μερος αυτο! σε ενα τετειο μερος τα πουλια τα κυνηγας 1 φορα και μετα λογο αυτου του κυνηγιου χανονται στην αναζητηση ενος αλλου ησυχου μερους!
Τροφη και νερο τα πουλια βρισκουν παντου, αφου τα βουνα ειναι γεματα αρκοελιουες και το νερο λογο καιρου τρεχει απο παντου ετσι τα πουλια με την πρωτη ενδειξη ανθρωπινης παρουσιας αλαζουν περιοχη χωρις κανενα δυσταγμο!

Η κυνηγετικη εξωρμιση ξεκεινα ως εξης:
προινο καρτερη οπου ολοι οι κυνηγοι βλεπουν 3-5 πουλια και κατα τες 6:30-7 τιποτε, αυτο γιατι τα πουλια με τους προινους πυροβολισμους ψαχνουν ενα μερος ησυχο, και εκει που εχει 2-3 ζικλες και καθουνται με το κελαιδιμα τους μαζεβουν και τα αλλα αναστατα πουλια της περιοχης, γιαυτο συνανταμε σε μια περιοχη 0 πουλια ενο σε μια παλουρα/αρκοελια/καρα 50! (τουλαχιστο ετσι μπορω να το ερμηνευσω εγω)

Χτες εκανα ενα ποταμο 1 φορα επαιξα τι επαιξα και αφισα πισω μου 3 ενομενες κονναρκες μηκους 15-20 μετρα που χωριζουν στην μεση 2 χωραφια
οταν ηρθε ο Αρτεμης το απογευμα καναμε ξανα ενα μερος του ποταμου και δεν βγαλαμε και κατι το ιδιετερο και του ειπα να παμε εκει στες 3 κονναρκες και να ειναι ιδιετερα προσεχτικος γιατι θα σηκωστουν πολλες!
μη γνωριζοντας την περιοχη καλα και μαλλον γιατι δεν με πολλοπιστεψε οταν η πρωτη ζικλα πετασε απο μακρια του 35-45 μετρα την πυροβολισε με αποτελεσμα να κοψει οφκερος και να φεφκουν συνεχεια πουλια που μεσα στα ποθκια του... εξαναγεμοσε και ακομα εφεφκαν και ευτυχως για αυτον καταφερε και επαιξεν 1 και 2 εγω... ενω τα υπολοιπα 20+ πουλια που εφιαν επειαν αμεσως πρως την απαγορευμενη περιοχη!
οσο αφορα το ζιταστρο σε αλλο επεισοδιο ...
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ........ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ. ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΙ...ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ...ΝΑ ΚΑΒ.....Σ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ...ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90. ΠΑΛΕ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ........ΠΑΛΕ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΙ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ. ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΑ8ΕΙΣ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗ8ΕΙΑ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ....ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΚΤΥΠΟΥΣΑΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 1-5 ΤΖΙΚΛΕΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.
sotiris!129

andreasana210326 έγραψε:ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ........ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ. ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΙ...ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ...ΝΑ ΚΑΒ.....Σ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ...ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90. ΠΑΛΕ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ........ΠΑΛΕ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΙ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ. ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΑ8ΕΙΣ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗ8ΕΙΑ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ....ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΚΤΥΠΟΥΣΑΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 1-5 ΤΖΙΚΛΕΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.
φιλε Αντρεα δεν εχει να κανει με το φαγητο δεν εχει να κανει με το νερο λογικα εχει να κανει με τες μεταναστεφτικες γραμμες που ακολουθουν τα πουλια και οπως φενεται αλαξαν γιαυτο και δεν εχει πουλια εδω και αρκετα χρονια ή οι παγκοσμιοι πληθισμοι τσιχλας εχουν μειωθει!
τωρα οσο αφορα το καρτερη εγω προσοπικα οχι οτι το βρησκω λαθος αλλα δεν μπορω να κατσω ενα τοπο δεν αντεχω βαρκουμαι και δεν βρισκω καθολου action στην βολη , τους καιρους που εφτασα και ειχε λιες ζικλες και επερπατουν ποσο μαλλον τωρα!
ενω στο περπατητο κυνηγι διατηρω μια φυσικη κατασταση που θελω να διατηρησω οι βολες δεν ειναι καθορισμενες βαση ποστου και τα πουλια συκοτα δεν πανε ποτε ευθεια και αυξανεται ο βαθμος δυσκολιας καρπωσης, ποσο μαλλον αν κλεισης εντελος τα chock σου ζιαμε να δεις action να προσπαθεις να παιξεις ενα πουλουι 50-70 gr που παει ζικ ζακ στα 10-20 μετρα με 1*
anws εκατσα εκαθαρισα τα πουλια και για ακομα μια φορα ειναι ξεροπαστες!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
the hunter
Full Member

Δημοσίευση από the hunter »

sotiris!129 έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ........ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ. ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΙ...ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ...ΝΑ ΚΑΒ.....Σ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ...ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90. ΠΑΛΕ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ........ΠΑΛΕ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΙ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΖΙΚΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ. ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΑ8ΕΙΣ.

φιλε Αντρεα δεν εχει να κανει με το φαγητο δεν εχει να κανει με το νερο λογικα εχει να κανει με τες μεταναστεφτικες γραμμες που ακολουθουν τα πουλια και οπως φενεται αλαξαν γιαυτο και δεν εχει πουλια εδω και αρκετα χρονια ή οι παγκοσμιοι πληθισμοι τσιχλας εχουν μειωθει!
τωρα οσο αφορα το καρτερη εγω προσοπικα οχι οτι το βρησκω λαθος αλλα δεν μπορω να κατσω ενα τοπο δεν αντεχω βαρκουμαι και δεν βρισκω καθολου action στην βολη , τους καιρους που εφτασα και ειχε λιες ζικλες και επερπατουν ποσο μαλλον τωρα!
ενω στο περπατητο κυνηγι διατηρω μια φυσικη κατασταση που θελω να διατηρησω οι βολες δεν ειναι καθορισμενες βαση ποστου και τα πουλια συκοτα δεν πανε ποτε ευθεια και αυξανεται ο βαθμος δυσκολιας καρπωσης, ποσο μαλλον αν κλεισης εντελος τα chock σου ζιαμε να δεις action να προσπαθεις να παιξεις ενα πουλουι 50-70 gr που παει ζικ ζακ στα 10-20 μετρα με 1*
για σας παιδες..αχ ρε σωτηρη πως τα λες ετσι με ενθουσιαζεις, αλλα φιλε οι τσικλες στο ποστο ειναι πιο δυσκολες σκοπεφτικα παρα απο τες σικοτες. :!:
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:

αλαξες ολπο ρε ?? :lol: :lol: τουτες εχουν πολλα σκαγια πανω τους οι οπως περση :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ VS ΠΟΣΤΟ...... ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΚΑ ΤΩΡΑ :D ΓΤ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΤΙΚΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΩ..... :D

Η ΑΛΗ8ΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ (ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΘΗΡΑΜΑΤΑ)

4-2 FIXED CHOCΚ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΦΙΛΕ.......bERETTA POWER :lol: EXEΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ :) ......
sotiris!129

φιλε δεν ειναι θεμα περπατητου η ποστου
ειναι 8εμα τι αποδιδει καλητερα για τον καθενα... για εμενα αποδιδει το περπατητο
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και τα 2 κυνηγια περπατητο και καρτερι εχουν τη δυσκολια τους.

Η δυσκολια στη σκοπευση του ποστου ειναι οταν τα πουλια ειναι ψηλωμενα. Εκει πρεπει να υπολογιζεις σωστα ταχυτητα και προσκοπευση. (Δεν μιλω για ποφυσημα και τζιηταστρο με σχιστα πουλια)

Στο περπατητο εχει ποικιλια βολων. Εχει και ευκολες βολες αλλα εχει και πολυ δυσκολες.
Παραδειγμα οταν σηκωστει μια τζιηκλα λαωμενη που τα 25 - 30 μετρα και απομακρυνεται απο εσενα και βλεπεις ενα μικρο στοχο διαμετρου 5-6 εκατοστων και οσπου να την πεξεις παει 35-40 μετρα, εκει υπαρχει μεγαλη δυσκολια.

Σε αλλη περιπτωση οταν σηκωνεται με ταχυτητα και λογω πυκνου εχεις 5 μετρα για να ριξεις γιατι μετα θα χαθει...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”