ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ

Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Re: ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑ

Δημοσίευση από AndreasDr »

Hlias έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Ρε φίλε ειλικρινά εν το κατέχω το θέμα, μόνο στο φαί, ασσέν καλά οι συντρόφοι :lol:
εν το κατεχεις εν το κατεχεις ρε τσιακκο, οσπου να γεμωσω την τσεντουα μου εγω εσυ εκαμνες party διπλα μου :lol: κατεχεις το μια χαρα το αθλημα νομιζω ;) εγω εφα ηδη την μιση τσεντα :lol:
ρε φίλε αν δέν μου εφωνάζεται να κατεβώ κάτω και να μου εξηγήσετε τι μαζεύκεται ήταν να σας περιμένω ακόμα :D Ύστερα που έμπηκα στο θέμα έν εκόφκουμουν :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες" :lol: πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα ;) btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες ;) τελεια η παρεα σας
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Hlias έγραψε:το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες" :lol: πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα ;) btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες ;) τελεια η παρεα σας
Φίλε μου τούτο έχει σημμασία, επεράσαμεν καλά, εκάμαμεν το χάζι μας, ήβραμε μεζέ, μια χαρά! Την επόμενη φορά κόπιασε να σε πάρουμε εμείς στους "τόπους μας".
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

AndreasDr έγραψε:
Hlias έγραψε:το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες" :lol: πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα ;) btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες ;) τελεια η παρεα σας
Φίλε μου τούτο έχει σημμασία, επεράσαμεν καλά, εκάμαμεν το χάζι μας, ήβραμε μεζέ, μια χαρά! Την επόμενη φορά κόπιασε να σε πάρουμε εμείς στους "τόπους μας".
να το κανονισουμε καλο ;) ατε για να μεν ξεφεβγουμε απο το θεμα, καλοφαγωτα αντρικκο μου κ την τεταρτη περιμενετε και αλλη φοτο :lol: καληνυχτα παιδες!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τα ασπρα στην κατσαρολα για ξυδατα!
τα κοκκινα 3kg στην τσιμινιαν !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

2-3 για τσίλλιμα στην σχάρα και εκάμαμεν μερικά στη μαείρισσα με κρεμμύδια και κρασί.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

εβαλετε μου τζαι οι δκιοι τις μαειρκες σας, μιαν ζιβανα ομως εν θωρω :? εν πατε καλα αν τα τρωτε χωρις ζιβανα πιτσιλισιμη ;)
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

χθες του πεθερου μου του σερβιραν γλυκο του κουταλιου ''μανηταρι''
Εχει απο ψες το βραδυ που με επελανε να εβρω τη συνταγη να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε
Εχει κανενας υποψη του εαν γινετε και πως γινετε το μανηταρι το κοκκινο γιατι αυτα που βρηκα στο ιντερνετ ειναι για αλλο ειδος στην Ελλαδα
Παντως ειπε μου ηταν οπως το βαζανακι η γευση του
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

'petros' έγραψε:χθες του πεθερου μου του σερβιραν γλυκο του κουταλιου ''μανηταρι''
Εχει απο ψες το βραδυ που με επελανε να εβρω τη συνταγη να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε
Εχει κανενας υποψη του εαν γινετε και πως γινετε το μανηταρι το κοκκινο γιατι αυτα που βρηκα στο ιντερνετ ειναι για αλλο ειδος στην Ελλαδα
Παντως ειπε μου ηταν οπως το βαζανακι η γευση του
Ε ΚΑΜΕ ΤΟΥ ΒΑΖΑΝΑΚΙ ΡΕ ΠΕΤΡΟ .
ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΕΥΚΕΙΣ ΜΑΝΗΤΑΡΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ...... :lol:
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ....... ;) :lol: :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Λαλεις να μεν το καταλαβει???
εχει κοκκινα ακομα φιλε πολλα
Την κυριακη μαζεψαμε αρκετα 3 βαρελια σχεδον παλι μιας και δεν μας εκαναν τη χαρη οι τζικλες
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”