AndreasDr έγραψε:Ρε φίλε ειλικρινά εν το κατέχω το θέμα, μόνο στο φαί, ασσέν καλά οι συντρόφοι
εν το κατεχεις εν το κατεχεις ρε τσιακκο, οσπου να γεμωσω την τσεντουα μου εγω εσυ εκαμνες party διπλα μου κατεχεις το μια χαρα το αθλημα νομιζω εγω εφα ηδη την μιση τσεντα
ρε φίλε αν δέν μου εφωνάζεται να κατεβώ κάτω και να μου εξηγήσετε τι μαζεύκεται ήταν να σας περιμένω ακόμα Ύστερα που έμπηκα στο θέμα έν εκόφκουμουν
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες" πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες τελεια η παρεα σας
Hlias έγραψε:το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες" πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες τελεια η παρεα σας
Φίλε μου τούτο έχει σημμασία, επεράσαμεν καλά, εκάμαμεν το χάζι μας, ήβραμε μεζέ, μια χαρά! Την επόμενη φορά κόπιασε να σε πάρουμε εμείς στους "τόπους μας".
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Hlias έγραψε:το χαζιν ολο ηταν ο γιορκος που εφοναζε "φερτε τσεντες μανα μου φερτε τσεντες" πραγματικα εχαρικα πολλα που εφιετε με κατι τις μεστην βουρκα btw μπορει να μεν ηβραμε πολλιν θηραμα εκτος που τον φκιακα και κατι περτικους αλλα ηταν που τες πιο ωραιες μου εμπειριες τελεια η παρεα σας
Φίλε μου τούτο έχει σημμασία, επεράσαμεν καλά, εκάμαμεν το χάζι μας, ήβραμε μεζέ, μια χαρά! Την επόμενη φορά κόπιασε να σε πάρουμε εμείς στους "τόπους μας".
να το κανονισουμε καλο ατε για να μεν ξεφεβγουμε απο το θεμα, καλοφαγωτα αντρικκο μου κ την τεταρτη περιμενετε και αλλη φοτο καληνυχτα παιδες!
χθες του πεθερου μου του σερβιραν γλυκο του κουταλιου ''μανηταρι''
Εχει απο ψες το βραδυ που με επελανε να εβρω τη συνταγη να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε
Εχει κανενας υποψη του εαν γινετε και πως γινετε το μανηταρι το κοκκινο γιατι αυτα που βρηκα στο ιντερνετ ειναι για αλλο ειδος στην Ελλαδα
Παντως ειπε μου ηταν οπως το βαζανακι η γευση του
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
'petros' έγραψε:χθες του πεθερου μου του σερβιραν γλυκο του κουταλιου ''μανηταρι''
Εχει απο ψες το βραδυ που με επελανε να εβρω τη συνταγη να δοκιμασουμε να το φτιαξουμε
Εχει κανενας υποψη του εαν γινετε και πως γινετε το μανηταρι το κοκκινο γιατι αυτα που βρηκα στο ιντερνετ ειναι για αλλο ειδος στην Ελλαδα
Παντως ειπε μου ηταν οπως το βαζανακι η γευση του
Ε ΚΑΜΕ ΤΟΥ ΒΑΖΑΝΑΚΙ ΡΕ ΠΕΤΡΟ .
ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΕΥΚΕΙΣ ΜΑΝΗΤΑΡΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ......
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ.......
Λαλεις να μεν το καταλαβει???
εχει κοκκινα ακομα φιλε πολλα
Την κυριακη μαζεψαμε αρκετα 3 βαρελια σχεδον παλι μιας και δεν μας εκαναν τη χαρη οι τζικλες
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»