Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Απάντηση
Γιατρός

Re: Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:Την τεταρτη μετα το κυνηγι σταματω σε ενα φουρνο εξω που το χωριο για να πιασω τπτ να φαω αφου ηταν μεσημερι!
σαν επειανα αλμιρα ενας ανθρωπος με πολιτικα με ρωταει την γνωστη ατακα :
- Ειχεν τιποτε ρε παρεα?
- Λια πραμματα ...
- Ευτυχως που δεν εβγαλα αδεια καλο φετος ! εν εχει ουτε ζικλες εν απαγορευμενοι και οι σπινοι ...
- τσ τσ τσ τσ σπινοι? τι εν τουτο τρωεται? (συνεχιζοντας να βαζω αλμιρα και χωρις να γυρισω καν το κεφαλι μου προς το μερος του)
- Εν ξερεις τι εν οι σπινοι και εισαι κυνηγος?? επαεναμεν ζιπανω που εν τα 5 μονοπαθκια και επαιζαμε που 50 εφκαλαμε τον μεζε μας! ξερεις που εν τα 5 μονοπαθκια??
- Ζε τα 5 μονοπαθκια ξερω που ενουν ζε οι σπινοι ξερω ναμπου ενουν! εσυ το κυνηγι ξερεις ναμπου ενει?
- Ε παρεα σοβαρομηλας τωρα εισαι κυνηγος και οι σπινοι εν σου αρεσκουν??? εν καταλαβεις !!!

(πιανω τα αλμιρα μου και κατευθυνομαι προς το ταμειο που αυτος ειχε ειδη πληρωση και στεκοταν διπλα, παω διπλα του Ψαροτικα και τον βλεπω στα ματια και του λεω)
-Τα φτερα ζε τα αντερα τους περτικους που πετασω καθε εξωρμιση εν πιο βαρετα που τους 50 σπινους σου...οι χαρτουτσια που παιζω εν ποιο μεγαλη που 1 σπινο! που να μου πεις ζε αν ειμαι κυνηγος η οχι ζε αν καταλαβω η οχι...
ουτε απαντησε εχαθηκεν σε κλασματα δευτερολεπτου :lol: :lol: :lol:

Την ώρα που σταματώ το Cayenne το πρωί μπροστά στο φούρνο μόλις με δουν ξέρουν πολύ καλά με ποιον έχουν να κάνουν
Τα σκυλιά πίσω κολλαριστά και λουμένα κάνουν ασκήσεις stretching
Στο καθρεφτάκι dvd με όλα τα θηράματα μου να παίζουν και video από κυνήγι μου στο εξωτερικό
Η κοπέλλα αμέσως ξέρει τι θέλω ,τα ρούχα από kevlar ξεχωρίζουν και οι χαρτούτσιες οι εξωτερικές γυαλλιστερές και φετινές
Το πουκάμισο το ριγωτό μέσα από το τρικό γνωστής εταιρείας ρούχων δείχνει την εμπειρία μου και τι επιτυχίες μου
Το καπέλο παραπέμπει σε αγγλικό τσάι με μπισκότα στο Ritz όπου πηγαίναμε τις Κυριακές
Στο αυτοκίνητο πίσω τα κλουβιά χωρισμένα σε ιχνηλάτες,φέρμας κτλ όλα με τα πιστοποιητικά τους καρφιτσωμένα πάνω τους
Τα holland & holland πίσω στις θήκες τους ,3 σε αριθμό ανάλογα με την περιοχή και θήραμα που κυνηγώ
Στις πίσω θέσεις μια αναγκαία θήκη με όλα τα ποτά
Στο ταμείο δυσκολεύεται να πάρει λεφτά διότι θυμίζει ταινίες WESTERN που μπαίνει μέσα ο ακατονόμαστος με τα σπιρούνια και τα γυαλλιστερά πιστόλια,οι κοπέλες στο μπαρ τρίβονται και παρακαλούν να τις κοιτάξω
Παίζει το τηλέφωνο .....
Τι λέγαμε ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 21 Δεκ 2012, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Στην θεση του συνοδηγου (θερμαινομενο απο 100% real leather λαγου) καθομαι εγω. Απολαμβανω το πρωινο μου coffee break καπνιζοντας το romeo & juliet no.4 . Σωμα και μυαλο χαλαρωνουν καθως αφηνονται να ταξιδευσουν μεσα απο τους μαγικους ηχους της 9ης συμφωνιας του Μπετοβεν. Η απολυτη ηρεμια και γαληνη της ψυχης, λιγο πριν την κτηνωδια που θα ακολουθησει στο βουνο :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

louisll έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:Την τεταρτη μετα το κυνηγι σταματω σε ενα φουρνο εξω που το χωριο για να πιασω τπτ να φαω αφου ηταν μεσημερι!
σαν επειανα αλμιρα ενας ανθρωπος με πολιτικα με ρωταει την γνωστη ατακα :
- Ειχεν τιποτε ρε παρεα?
- Λια πραμματα ...
- Ευτυχως που δεν εβγαλα αδεια καλο φετος ! εν εχει ουτε ζικλες εν απαγορευμενοι και οι σπινοι ...
- τσ τσ τσ τσ σπινοι? τι εν τουτο τρωεται? (συνεχιζοντας να βαζω αλμιρα και χωρις να γυρισω καν το κεφαλι μου προς το μερος του)
- Εν ξερεις τι εν οι σπινοι και εισαι κυνηγος?? επαεναμεν ζιπανω που εν τα 5 μονοπαθκια και επαιζαμε που 50 εφκαλαμε τον μεζε μας! ξερεις που εν τα 5 μονοπαθκια??
- Ζε τα 5 μονοπαθκια ξερω που ενουν ζε οι σπινοι ξερω ναμπου ενουν! εσυ το κυνηγι ξερεις ναμπου ενει?
- Ε παρεα σοβαρομηλας τωρα εισαι κυνηγος και οι σπινοι εν σου αρεσκουν??? εν καταλαβεις !!!

(πιανω τα αλμιρα μου και κατευθυνομαι προς το ταμειο που αυτος ειχε ειδη πληρωση και στεκοταν διπλα, παω διπλα του Ψαροτικα και τον βλεπω στα ματια και του λεω)
-Τα φτερα ζε τα αντερα τους περτικους που πετασω καθε εξωρμιση εν πιο βαρετα που τους 50 σπινους σου...οι χαρτουτσια που παιζω εν ποιο μεγαλη που 1 σπινο! που να μου πεις ζε αν ειμαι κυνηγος η οχι ζε αν καταλαβω η οχι...
ουτε απαντησε εχαθηκεν σε κλασματα δευτερολεπτου :lol: :lol: :lol:

Την ώρα που σταματώ το Cayenne το πρωί μπροστά στο φούρνο μόλις με δουν ξέρουν πολύ καλά με ποιον έχουν να κάνουν
Στο καθρεφτάκι dvd με όλα τα θηράματα μου να παίζουν και video από κυνήγι μου στο εξωτερικό
Η κοπέλλα αμέσως ξέρει τι θέλω ,τα ρούχα από kevlar ξεχωρίζουν και οι χαρτούτσιες οι εξωτερικές γυαλλιστερές και φετινές
Το πουκάμισο το ριγωτό μέσα από το τρικό γνωστής εταιρείας ρούχων δείχνει την εμπειρία μου και τι επιτυχίες μου
Το καπέλο παραπέμπει σε αγγλικό τσάι με μπισκότα στο Ritz όπου πηγαίναμε τις Κυριακές
Στο ταμείο δυσκολεύεται να πάρει λεφτά διότι θυμίζει ταινίες WESTERN που μπαίνει μέσα ο ακατονόμαστος με τα σπιρούνια και τα γυαλλιστερά πιστόλια,οι κοπέλες στο μπαρ τρίβονται και παρακαλούν να τις κοιτάξω
Παίζει το τηλέφωνο .....
Τι λέγαμε ;
χεχε φιλε μου εξεχασες τα πιστολουθκια σου!!!!
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Στο αυτοκίνητο πίσω τα κλουβιά χωρισμένα σε ιχνηλάτες,φέρμας κτλ όλα με τα πιστοποιητικά τους καρφιτσωμένα πάνω τους
Τα holland & holland πίσω στις θήκες τους ,3 σε αριθμό ανάλογα με την περιοχή και θήραμα που κυνηγώ
Στις πίσω θέσεις μια αναγκαία θήκη με όλα τα ποτά
Παίζει το τηλέφωνο .....
Τι λέγαμε ;
:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FRANCHI την 21 Δεκ 2012, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Demetri5
Full Member

Σαν τες Ατακες του βουνου δεν εχει !!!

Δημοσίευση από Demetri5 »

Ε κοπελια εσεις εισαστε ικανοι να γραψετε θριλερ! :-D

Sent from my iPhone using Tapatalk
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

σημερα μολις εκατεβηκα που το αυτοκινητο
πιανω αντιπυρικη και σε μια στροφη ειχε ενα διπλοκανικο παρκαρισμενο και εκουμπουσαν πανω 2 μιτσιοι 23-26 και ενας 45-50ρης και ανετοι επιναν τον καφε τους , πρην στριψω εγω ο σκυλος ειχε ειδη παει εκει να τους καλημερισει και ο ενας ο νεαρος τον ακουω να λεει στο Λακη "φιε ρε κοπρο!!!"
ΟΠΑ λαλω :twisted:
περνω που ζιαμε εν εμιλησα καλημεριζουν με και ο μεγαλος της παρεας μου λεει:
"ε φιλε προσεχε γιατι ποιο πανω εχουμε 2 σκοπους..."
σουζω την κελλε μου ζε μου φεφκει μου η ατακα ... "ΣΚΟΠΟΙ??? γιατι εν τωρα που εν ο Νικηφορος???"
εσβισαν 2-3 δευτερολεπτα και λεει μου ο ενας ο μιτσις ¨"εεεεεεεεεεεεεεε εσιε ενεια και μπορει να σου τον πεψουμε πανω σου"
ξαναγυριζω βλεπω τον,γυριζω βλεπω και τον Λακη ζε προχορω χωρις να του απαντησω :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Επρεπε να τους φκαλεις τζιαι συ κανενα νουμερο! :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

μπάνιο και χτένισμα δεν τον έκαμες πριν πάτε??? μπορεί ναν γιαυτο που σου τον είπεν κόπρο
:lol: :lol: :lol: :lol:
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

sotiris!129 έγραψε:σημερα μολις εκατεβηκα που το αυτοκινητο
πιανω αντιπυρικη και σε μια στροφη ειχε ενα διπλοκανικο παρκαρισμενο και εκουμπουσαν πανω 2 μιτσιοι 23-26 και ενας 45-50ρης και ανετοι επιναν τον καφε τους , πρην στριψω εγω ο σκυλος ειχε ειδη παει εκει να τους καλημερισει και ο ενας ο νεαρος τον ακουω να λεει στο Λακη "φιε ρε κοπρο!!!"
ΟΠΑ λαλω :twisted:
περνω που ζιαμε εν εμιλησα καλημεριζουν με και ο μεγαλος της παρεας μου λεει:
"ε φιλε προσεχε γιατι ποιο πανω εχουμε 2 σκοπους..."
σουζω την κελλε μου ζε μου φεφκει μου η ατακα ... "ΣΚΟΠΟΙ??? γιατι εν τωρα που εν ο Νικηφορος???"
εσβισαν 2-3 δευτερολεπτα και λεει μου ο ενας ο μιτσις ¨"εεεεεεεεεεεεεεε εσιε ενεια και μπορει να σου τον πεψουμε πανω σου"
ξαναγυριζω βλεπω τον,γυριζω βλεπω και τον Λακη ζε προχορω χωρις να του απαντησω :lol:
ΕΙΣΑΙ ΣΙΟΥΡΟΣ ΕΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΜΙΛΗΣΕ? ??????????????? ;) :) :) :) :) :)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πολλα αστιο ρε Χ....η :x
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”