sotiris!129 έγραψε:Την τεταρτη μετα το κυνηγι σταματω σε ενα φουρνο εξω που το χωριο για να πιασω τπτ να φαω αφου ηταν μεσημερι!
σαν επειανα αλμιρα ενας ανθρωπος με πολιτικα με ρωταει την γνωστη ατακα :
- Ειχεν τιποτε ρε παρεα?
- Λια πραμματα ...
- Ευτυχως που δεν εβγαλα αδεια καλο φετος ! εν εχει ουτε ζικλες εν απαγορευμενοι και οι σπινοι ...
- τσ τσ τσ τσ σπινοι? τι εν τουτο τρωεται? (συνεχιζοντας να βαζω αλμιρα και χωρις να γυρισω καν το κεφαλι μου προς το μερος του)
- Εν ξερεις τι εν οι σπινοι και εισαι κυνηγος?? επαεναμεν ζιπανω που εν τα 5 μονοπαθκια και επαιζαμε που 50 εφκαλαμε τον μεζε μας! ξερεις που εν τα 5 μονοπαθκια??
- Ζε τα 5 μονοπαθκια ξερω που ενουν ζε οι σπινοι ξερω ναμπου ενουν! εσυ το κυνηγι ξερεις ναμπου ενει?
- Ε παρεα σοβαρομηλας τωρα εισαι κυνηγος και οι σπινοι εν σου αρεσκουν??? εν καταλαβεις !!!
(πιανω τα αλμιρα μου και κατευθυνομαι προς το ταμειο που αυτος ειχε ειδη πληρωση και στεκοταν διπλα, παω διπλα του Ψαροτικα και τον βλεπω στα ματια και του λεω)
-Τα φτερα ζε τα αντερα τους περτικους που πετασω καθε εξωρμιση εν πιο βαρετα που τους 50 σπινους σου...οι χαρτουτσια που παιζω εν ποιο μεγαλη που 1 σπινο! που να μου πεις ζε αν ειμαι κυνηγος η οχι ζε αν καταλαβω η οχι...
ουτε απαντησε εχαθηκεν σε κλασματα δευτερολεπτου![]()
![]()
Την ώρα που σταματώ το Cayenne το πρωί μπροστά στο φούρνο μόλις με δουν ξέρουν πολύ καλά με ποιον έχουν να κάνουν
Τα σκυλιά πίσω κολλαριστά και λουμένα κάνουν ασκήσεις stretching
Στο καθρεφτάκι dvd με όλα τα θηράματα μου να παίζουν και video από κυνήγι μου στο εξωτερικό
Η κοπέλλα αμέσως ξέρει τι θέλω ,τα ρούχα από kevlar ξεχωρίζουν και οι χαρτούτσιες οι εξωτερικές γυαλλιστερές και φετινές
Το πουκάμισο το ριγωτό μέσα από το τρικό γνωστής εταιρείας ρούχων δείχνει την εμπειρία μου και τι επιτυχίες μου
Το καπέλο παραπέμπει σε αγγλικό τσάι με μπισκότα στο Ritz όπου πηγαίναμε τις Κυριακές
Στο αυτοκίνητο πίσω τα κλουβιά χωρισμένα σε ιχνηλάτες,φέρμας κτλ όλα με τα πιστοποιητικά τους καρφιτσωμένα πάνω τους
Τα holland & holland πίσω στις θήκες τους ,3 σε αριθμό ανάλογα με την περιοχή και θήραμα που κυνηγώ
Στις πίσω θέσεις μια αναγκαία θήκη με όλα τα ποτά
Στο ταμείο δυσκολεύεται να πάρει λεφτά διότι θυμίζει ταινίες WESTERN που μπαίνει μέσα ο ακατονόμαστος με τα σπιρούνια και τα γυαλλιστερά πιστόλια,οι κοπέλες στο μπαρ τρίβονται και παρακαλούν να τις κοιτάξω
Παίζει το τηλέφωνο .....
Τι λέγαμε ;