lagoudia.jpg
Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- GRIGORIS
- Full Member
ρε φιλε καμνοθμε ανταλαξια και με κουνελια αν θελεις χαχαχαχsotiris NIKOLAOU έγραψε:

Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
e φιλε μόλις τελειώσει το κυνήγι τις τσίχλας θα τους απελευθερώσω και μάλιστα έχτος τις επαρχίας μου για να μην λένε και στο σύνολο τώρα η ζωντανή εν 10GRIGORIS έγραψε:ρε φιλε καμνοθμε ανταλαξια και με κουνελια αν θελεις χαχαχαχsotiris NIKOLAOU έγραψε:![]()
![]()
άρα 6 θηλυκά 4 αρσενικά και ένα που αν ζήση που γεννήθηκε την κυριακή που ακόμα δεν ξέρω 11 νομίζω εμπλουτίζω μια περιοχή άνετα και σκέφτομαι επαρχία λεμεσού να τους αφήσω
- kyriakos304
sotiris NIKOLAOU έγραψε:e φιλε μόλις τελειώσει το κυνήγι τις τσίχλας θα τους απελευθερώσω και μάλιστα έχτος τις επαρχίας μου για να μην λένε και στο σύνολο τώρα η ζωντανή εν 10GRIGORIS έγραψε:ρε φιλε καμνοθμε ανταλαξια και με κουνελια αν θελεις χαχαχαχsotiris NIKOLAOU έγραψε:![]()
![]()
άρα 6 θηλυκά 4 αρσενικά και ένα που αν ζήση που γεννήθηκε την κυριακή που ακόμα δεν ξέρω 11 νομίζω εμπλουτίζω μια περιοχή άνετα και σκέφτομαι επαρχία λεμεσού να τους αφήσω
Φίλε Σωτήρη. Αν και κάποτε είσαι λίο παραπάνω που το κανονικό θυμοθκιάρης, εντούτοις μόνο που τούτο το πράμα που κάμνεις βάλω σε πολλά ψηλά στα υπόψην μου
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
φιλε σκέφτομαι αυτήν την επαρχία γιατί ήταν η μονη που πραγματικά πάσχει
πάφο τρις φιλί που κυνηγούν εκεί είχαν σχεδόν κάθε εξόρμηση έστω και ένα με πολύ καλά σκυλιά λάρνακα τα ίδια λεμεσό όμως δυσκολεύονταν να βρούνε malaes
βρίσκαν μεν κάποιες πήραν κάποιους λαγούς αλλα ήταν η πιο φτωχή επαρχία από αυτές που γνωρίζω
ελεύθερη αμμόχωστο δεν έχω γνώμη
πάφο τρις φιλί που κυνηγούν εκεί είχαν σχεδόν κάθε εξόρμηση έστω και ένα με πολύ καλά σκυλιά λάρνακα τα ίδια λεμεσό όμως δυσκολεύονταν να βρούνε malaes
βρίσκαν μεν κάποιες πήραν κάποιους λαγούς αλλα ήταν η πιο φτωχή επαρχία από αυτές που γνωρίζω
- Nikos
Μπράβο φίλε Σωτήρη...!!
-
- Full Member
Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
+1000 κακια εν κρατουμε κανενου!kyriakos304 έγραψε:sotiris NIKOLAOU έγραψε:e φιλε μόλις τελειώσει το κυνήγι τις τσίχλας θα τους απελευθερώσω και μάλιστα έχτος τις επαρχίας μου για να μην λένε και στο σύνολο τώρα η ζωντανή εν 10GRIGORIS έγραψε: ρε φιλε καμνοθμε ανταλαξια και με κουνελια αν θελεις χαχαχαχ![]()
![]()
Φίλε Σωτήρη. Αν και κάποτε είσαι λίο παραπάνω που το κανονικό θυμοθκιάρης, εντούτοις μόνο που τούτο το πράμα που κάμνεις βάλω σε πολλά ψηλά στα υπόψην μου
Μπραβο Σωτηρη!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- FRANCHI
- Full Member
Μπράβο Σωτήρη είσαι λεβέντης! Αν γίνεται άφηστους σε περιοχή που δεν έχει εύκολους δρόμους που δύσκολα παν λαθροθήρες ή κυνηγούν την τσίκλα
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
εισαι μια λεβεντιαααsotiris NIKOLAOU έγραψε:e φιλε μόλις τελειώσει το κυνήγι τις τσίχλας θα τους απελευθερώσω και μάλιστα έχτος τις επαρχίας μου για να μην λένε και στο σύνολο τώρα η ζωντανή εν 10GRIGORIS έγραψε:ρε φιλε καμνοθμε ανταλαξια και με κουνελια αν θελεις χαχαχαχsotiris NIKOLAOU έγραψε:![]()
![]()

Πανμεγιστε φιλε Σωτοsotiris NIKOLAOU έγραψε:φιλε σκέφτομαι αυτήν την επαρχία γιατί ήταν η μονη που πραγματικά πάσχει