Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris NIKOLAOU

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

lagoudia.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
trela.jpg
ta mora.jpg
ρε φιλε καμνοθμε ανταλαξια και με κουνελια αν θελεις χαχαχαχ :lol: :lol: :lol:
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
sotiris NIKOLAOU

GRIGORIS έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:
trela.jpg
ta mora.jpg
e φιλε μόλις τελειώσει το κυνήγι τις τσίχλας θα τους απελευθερώσω και μάλιστα έχτος τις επαρχίας μου για να μην λένε και στο σύνολο τώρα η ζωντανή εν 10
άρα 6 θηλυκά 4 αρσενικά και ένα που αν ζήση που γεννήθηκε την κυριακή που ακόμα δεν ξέρω 11 νομίζω εμπλουτίζω μια περιοχή άνετα και σκέφτομαι επαρχία λεμεσού να τους αφήσω
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
GRIGORIS έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:
trela.jpg
ta mora.jpg
e φιλε μόλις τελειώσει το κυνήγι τις τσίχλας θα τους απελευθερώσω και μάλιστα έχτος τις επαρχίας μου για να μην λένε και στο σύνολο τώρα η ζωντανή εν 10
άρα 6 θηλυκά 4 αρσενικά και ένα που αν ζήση που γεννήθηκε την κυριακή που ακόμα δεν ξέρω 11 νομίζω εμπλουτίζω μια περιοχή άνετα και σκέφτομαι επαρχία λεμεσού να τους αφήσω

Φίλε Σωτήρη. Αν και κάποτε είσαι λίο παραπάνω που το κανονικό θυμοθκιάρης, εντούτοις μόνο που τούτο το πράμα που κάμνεις βάλω σε πολλά ψηλά στα υπόψην μου
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
sotiris NIKOLAOU

φιλε σκέφτομαι αυτήν την επαρχία γιατί ήταν η μονη που πραγματικά πάσχει
πάφο τρις φιλί που κυνηγούν εκεί είχαν σχεδόν κάθε εξόρμηση έστω και ένα με πολύ καλά σκυλιά λάρνακα τα ίδια λεμεσό όμως δυσκολεύονταν να βρούνε malaes
βρίσκαν μεν κάποιες πήραν κάποιους λαγούς αλλα ήταν η πιο φτωχή επαρχία από αυτές που γνωρίζω
ελεύθερη αμμόχωστο δεν έχω γνώμη
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο φίλε Σωτήρη...!!
Demetri5
Full Member

Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Demetri5 »

kyriakos304 έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:
GRIGORIS έγραψε: ρε φιλε καμνοθμε ανταλαξια και με κουνελια αν θελεις χαχαχαχ :lol: :lol: :lol:

Φίλε Σωτήρη. Αν και κάποτε είσαι λίο παραπάνω που το κανονικό θυμοθκιάρης, εντούτοις μόνο που τούτο το πράμα που κάμνεις βάλω σε πολλά ψηλά στα υπόψην μου
+1000 κακια εν κρατουμε κανενου!
Μπραβο Σωτηρη!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Μπράβο Σωτήρη είσαι λεβέντης! Αν γίνεται άφηστους σε περιοχή που δεν έχει εύκολους δρόμους που δύσκολα παν λαθροθήρες ή κυνηγούν την τσίκλα
I believe half of what I see and nothing of what I hear
VALANTIS
Full Member

Δημοσίευση από VALANTIS »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
GRIGORIS έγραψε:
sotiris NIKOLAOU έγραψε:
trela.jpg
ta mora.jpg
εισαι μια λεβεντιααα :!: :!: :!: :!: :!:
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

sotiris NIKOLAOU έγραψε:φιλε σκέφτομαι αυτήν την επαρχία γιατί ήταν η μονη που πραγματικά πάσχει
πάφο τρις φιλί που κυνηγούν εκεί είχαν σχεδόν κάθε εξόρμηση έστω και ένα με πολύ καλά σκυλιά λάρνακα τα ίδια λεμεσό όμως δυσκολεύονταν να βρούνε malaes
βρίσκαν μεν κάποιες πήραν κάποιους λαγούς αλλα ήταν η πιο φτωχή επαρχία από αυτές που γνωρίζω
ελεύθερη αμμόχωστο δεν έχω γνώμη
Πανμεγιστε φιλε Σωτο :D , η περιοχη μου πασχει! Απελευθερωσε τζιε κανενα ποδα :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”