εν τουτο που εθελα να πω προχτες ... 30 ατομα δεν μπορουμε να αλαξουμε τον κοσμο!nature έγραψε:Αυτά που ήθελα να πω για το θέμα μας. Ακούγοντας όλους τη Παρασκευή προβληματίστηκα πολύ ως προς το τι πάμε να κάνουμε τελικά. Επίσης, προβληματισμό μου δημιούργησαν τα λόγια του admin που σίγουρα είναι πιο γνώστης από μένα για τα σημερινά δρώμενα στο χώρο. Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό μου προκάλεσε η μικρή αλλά κακά τα ψέματα σημαντική για αρχή ασυμφωνία μας σε μερικά θέματα (πχ νέο εντελώς κίνημα ή όχι). Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που έλαβα υπόψιν μου (στην ουσία το μεγαλύτερο) είναι και η γαμημένη η οικονομική κρίση που όπως σωστά είπε ένας φίλος προχθές δεν έχει αρχίσει ακόμη. Το 2013-14 αρκετός κόσμος θα δυσκολευθεί αφάνταστα και κακά τα ψέματα στην αρχή θα χρειαστεί να βάλουμε όλοι μας ένα Χ ποσό για να ξεκινήσουν όλα αυτά που είπαμε. Μήπως, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο για να κάνουμε αυτή την κίνηση μας. Με όσα αποκόμισα προχθες, θεωρώ ότι είναι λίγο βεβιασμένη η κίνηση μας και δεν έχουμε οργανωθεί κατάλληλα για να την κάνουμε ούτε ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε ακόμα αφού υπάρχει αυτή η διάσταση απόψεων που προανέφερα. Συνεπώς, προτείνω να εκμεταλλευτούμε το forum και να γίνουμε πιο ενεργοί ως μέλη τώρα που γνωριστήκαμε (επιστολές, δράσεις, εκδηλώσεις) και να παγώσουμε προσωρινά την ιδέα που είχαμε. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν την αφήνουμε , απλά να την οργανώσουμε πιο καλά για το μέλλον και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις τώρα. Θεωρώ ότι η κίνηση μας αυτή δεν έχει ωριμάσει ακόμη και πρέπει να περιμένει ακόμη λίγο. Γενικά είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις κάτι κάνε το τέλια ή μην το κάνεις καθόλου.
Απλά η δικιά μου τελική γνώμη και άποψη που σχημάτισα με την προχθεσινή συνάντηση.
Σε κάθε περίπτωση δεν κάνω πίσω, διαβάζετε τις απόψεις μου στο forum και πόσο αντιδραστικές είναι, εγώ είμαι μέσα και θα συμμετάσχω σε ότι και αν αποφασίσουμε τελικά.
καλητερα σιγα σιγα να καμουμε καποια εργα να τραβησουμε κοσμο, να αποφασισουμε τι θελουμε και μετα βλεπουμε τι και πως και γιατι θα κανουμε συλλογο η ομιλο η οτι διποτε αλλο!
λιγο ο χρονος μας πιεζει γιατι το κυνηγι στην Κυπρο εχει ηδη χαθει, αλλα παρα να καμουμε λαθος κινηση...???