ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΠΑ.ΣΥ.ΚΥ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

nature έγραψε:Αυτά που ήθελα να πω για το θέμα μας. Ακούγοντας όλους τη Παρασκευή προβληματίστηκα πολύ ως προς το τι πάμε να κάνουμε τελικά. Επίσης, προβληματισμό μου δημιούργησαν τα λόγια του admin που σίγουρα είναι πιο γνώστης από μένα για τα σημερινά δρώμενα στο χώρο. Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό μου προκάλεσε η μικρή αλλά κακά τα ψέματα σημαντική για αρχή ασυμφωνία μας σε μερικά θέματα (πχ νέο εντελώς κίνημα ή όχι). Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που έλαβα υπόψιν μου (στην ουσία το μεγαλύτερο) είναι και η γαμημένη η οικονομική κρίση που όπως σωστά είπε ένας φίλος προχθές δεν έχει αρχίσει ακόμη. Το 2013-14 αρκετός κόσμος θα δυσκολευθεί αφάνταστα και κακά τα ψέματα στην αρχή θα χρειαστεί να βάλουμε όλοι μας ένα Χ ποσό για να ξεκινήσουν όλα αυτά που είπαμε. Μήπως, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο για να κάνουμε αυτή την κίνηση μας. Με όσα αποκόμισα προχθες, θεωρώ ότι είναι λίγο βεβιασμένη η κίνηση μας και δεν έχουμε οργανωθεί κατάλληλα για να την κάνουμε ούτε ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε ακόμα αφού υπάρχει αυτή η διάσταση απόψεων που προανέφερα. Συνεπώς, προτείνω να εκμεταλλευτούμε το forum και να γίνουμε πιο ενεργοί ως μέλη τώρα που γνωριστήκαμε (επιστολές, δράσεις, εκδηλώσεις) και να παγώσουμε προσωρινά την ιδέα που είχαμε. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν την αφήνουμε , απλά να την οργανώσουμε πιο καλά για το μέλλον και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις τώρα. Θεωρώ ότι η κίνηση μας αυτή δεν έχει ωριμάσει ακόμη και πρέπει να περιμένει ακόμη λίγο. Γενικά είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις κάτι κάνε το τέλια ή μην το κάνεις καθόλου.

Απλά η δικιά μου τελική γνώμη και άποψη που σχημάτισα με την προχθεσινή συνάντηση.

Σε κάθε περίπτωση δεν κάνω πίσω, διαβάζετε τις απόψεις μου στο forum και πόσο αντιδραστικές είναι, εγώ είμαι μέσα και θα συμμετάσχω σε ότι και αν αποφασίσουμε τελικά.
εν τουτο που εθελα να πω προχτες ... 30 ατομα δεν μπορουμε να αλαξουμε τον κοσμο!
καλητερα σιγα σιγα να καμουμε καποια εργα να τραβησουμε κοσμο, να αποφασισουμε τι θελουμε και μετα βλεπουμε τι και πως και γιατι θα κανουμε συλλογο η ομιλο η οτι διποτε αλλο!
λιγο ο χρονος μας πιεζει γιατι το κυνηγι στην Κυπρο εχει ηδη χαθει, αλλα παρα να καμουμε λαθος κινηση...???
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

θεωρω επιβεβλημενη την δημιουργια αυτου του συλλογου μιας και το κυνηγι στην Κυπρο βρισκεται σε πολυ κρισιμη καμπη..σκοπος του συλλογου πρεπει να ειναι η βελτιωση των συνθηκων για ενα καλυτερο κυνηγετικα αυριο..δεν εχει σημασια τοση ο αριθμος των ατομων στο ξεκινημα..εξαλλου οπως λενε καθε αρχη και δυσκολη..σημασια εχει αυτη η αρχη να γινει συντομα ωστε να μπορεσει στο απωτερο μελλον να αποδωσει καρπους και ο αριθμος των μελων να αυξηθει και το εργο που θελουμε να παραχθει πολυ πιο νωρις..το να περιμενουμε τις συγκιριες και το συμπαν να συνομοτησει υπερ μας δεν ωφελει..ηδη χαθηκε αρκετος χρονος..φετος πιστευαμε ολοι μας σε μια πλουσια κυνηγετικη χρονια και η εναρξη αποδειξε πως εχουμε ολοι λαθος..η πανιδα της Κυπρου κρουει το κοδωνα του κινδυνου..δεν χρειαζεται να μαζευτουμε 300 ατομα για να ξεκινησουμε..οπως ειπαμε στην συναντηση απο 1 ατομο να φερνει ο καθενας μας σιγα σιγα θα αυξηθουμε..και δεν χρειαζονται υπερβολικα ατομα για να ξεκινησει κατι καλο φτανει να ξεκινησει και με τις πραξεις μας να τυχουμε αναγνωρισης..μεσα απο την αναγνωριση του εργου θα προσελκυσουν το συλλογο και αλλα ατομα και σιγουρα πρεπει να ειναι και να διατηρηθει συλλογος προς μιμηση..
εχουμε την δυναμη του φορουμ εχουμε την δυναμη του περιοδικου..εγω θα ελεγα να διευρυνουμε τους οριζοντες μας και να μαζεψουμε και ατομα απο αλλους τομεις με αλλα ενδιαφεροντα οπως πχ το ψαρεμα..
πρεπει να δωσουμε το μυνημα πως ο κυνηγος αγαπα την φυση την χλωριδα και την πανιδα και να σταματησει η λανθασμενη εικονα του οπλοφορου οπως πολλοι εχουν κατα νου
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:εν τουτο που εθελα να πω προχτες ... 30 ατομα δεν μπορουμε να αλαξουμε τον κοσμο!
καλητερα σιγα σιγα να καμουμε καποια εργα να τραβησουμε κοσμο,
να αποφασισουμε τι θελουμε και μετα βλεπουμε τι και πως και γιατι θα κανουμε συλλογο η ομιλο η οτι διποτε αλλο!
λιγο ο χρονος μας πιεζει γιατι το κυνηγι στην Κυπρο εχει ηδη χαθει, αλλα παρα να καμουμε λαθος κινηση...???
ναι ρε σωτο , σωστα , το ερωτημα ομως ειναι... ενα τραβησουμε κοσμο ? η απλα μονο τα βλεματα του κοσμου ? με το καμουμε κατι και να ακουστει και στα καναλια παραδειγμα , ενα ερτουν να σε υποστηριξουν ? η απλα ενα που " α εν τα καλοι ανθρωποι τουτοι " και ως τζιαμε....
nature έγραψε:Αυτά που ήθελα να πω για το θέμα μας. Ακούγοντας όλους τη Παρασκευή προβληματίστηκα πολύ ως προς το τι πάμε να κάνουμε τελικά. Επίσης, προβληματισμό μου δημιούργησαν τα λόγια του admin που σίγουρα είναι πιο γνώστης από μένα για τα σημερινά δρώμενα στο χώρο. Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό μου προκάλεσε η μικρή αλλά κακά τα ψέματα σημαντική για αρχή ασυμφωνία μας σε μερικά θέματα (πχ νέο εντελώς κίνημα ή όχι). Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που έλαβα υπόψιν μου (στην ουσία το μεγαλύτερο) είναι και η γαμημένη η οικονομική κρίση που όπως σωστά είπε ένας φίλος προχθές δεν έχει αρχίσει ακόμη. Το 2013-14 αρκετός κόσμος θα δυσκολευθεί αφάνταστα και κακά τα ψέματα στην αρχή θα χρειαστεί να βάλουμε όλοι μας ένα Χ ποσό για να ξεκινήσουν όλα αυτά που είπαμε. Μήπως, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο για να κάνουμε αυτή την κίνηση μας. Με όσα αποκόμισα προχθες, θεωρώ ότι είναι λίγο βεβιασμένη η κίνηση μας και δεν έχουμε οργανωθεί κατάλληλα για να την κάνουμε ούτε ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε ακόμα αφού υπάρχει αυτή η διάσταση απόψεων που προανέφερα. Συνεπώς, προτείνω να εκμεταλλευτούμε το forum και να γίνουμε πιο ενεργοί ως μέλη τώρα που γνωριστήκαμε (επιστολές, δράσεις, εκδηλώσεις) και να παγώσουμε προσωρινά την ιδέα που είχαμε. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν την αφήνουμε , απλά να την οργανώσουμε πιο καλά για το μέλλον και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις τώρα. Θεωρώ ότι η κίνηση μας αυτή δεν έχει ωριμάσει ακόμη και πρέπει να περιμένει ακόμη λίγο.
φιλε καπου εχεις και εσυ δικαιο και σεβαστη η αποψη σου , ομως εμενα κατι που με προβληματιζει ειναι το οτι αν κατι γινει πρεπει να γινει καπως γρηγορα , οχι ομως βιαστηκα .... οπως ξερουμε και βλεπουμε ολοι το ενδημικο απο χρονια σε χρονια ειναι χειροτερο.... αν πχ καμουμε την κινηση μας του χρονου ή σε δυο χρονια μπορει να ειναι ηδη αργα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΤΛΠ!!!(ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΒΕΛΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ Ο ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΜΑΣ)!!!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ...............................!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ???????????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

stelios--- έγραψε:ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΤΛΠ!!!(ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΒΕΛΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ Ο ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΜΑΣ)!!!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ...............................!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ???????????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
δηλαδή φιλε αν κατάλαβα καλά θες να σου δουλέψει το σκυλί και να μάθεις και την τέχνη ταυτόχρονα
πως το δουλεύει αυτός για παράδειγμα να κανεις και εσύ το ίδιο
σωστά κατάλαβα?
stelios---
Full Member

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
stelios--- έγραψε:ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΤΛΠ!!!(ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΒΕΛΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ Ο ΛΑΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΜΑΣ)!!!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ...............................!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ???????????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
δηλαδή φιλε αν κατάλαβα καλά θες να σου δουλέψει το σκυλί και να μάθεις και την τέχνη ταυτόχρονα
πως το δουλεύει αυτός για παράδειγμα να κανεις και εσύ το ίδιο
σωστά κατάλαβα?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

έχει άτομα όμως που κανού απελευθέρωσης λαγούς κυπριακούς μετά την tzikla και το "παλεβου" αλλα ελαχιστη ξέρεις γιατί είναι ελαχιστη γιατί η πιο πολύ κρατού κρυφό τον τόπο τους τάχα και εν "κρεατο" συλλέχτες άσχετα ότι "προσπαθου" να με πίσου το αντίθετο και "θελου" τα έτοιμα δεν ντίνου αλλα μονο "θελου" έτσι μάθανε
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Δηλαδη καποιοι περιμενουν απο εμας , μια μικρη ομαδα κυνηγων, νας ξεκινησουμε αμεσα τα εργα διαφορετικα θα προχωρησουν οι ιδιοι σε καποιες κινησεις, που στην ουσια θα ειναι η ταφοπλακα στην υπαρξη του λαγου;
Οταν λες εργα τι εχεις κατα νου;
stelios---
Full Member

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΦΙΛΕ ΙΣΤΡΙΑΝΟ!!ΣΠΟΡΕΣ-ΠΟΤΙΣΤΡΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ-ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 30-40 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΟΡΑΚΟΕΙΔΩΝ-ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ-!!ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ!!ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ 20-30-40 ΑΤΟΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

stelios---
Full Member

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
έχει άτομα όμως που κανού απελευθέρωσης λαγούς κυπριακούς μετά την tzikla και το "παλεβου" αλλα ελαχιστη ξέρεις γιατί είναι ελαχιστη γιατί η πιο πολύ κρατού κρυφό τον τόπο τους τάχα και εν "κρεατο" συλλέχτες άσχετα ότι "προσπαθου" να με πίσου το αντίθετο και "θελου" τα έτοιμα δεν ντίνου αλλα μονο "θελου" έτσι μάθανε
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟ ΠΑΛΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!ΞΕΡΩ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΕ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ!!ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΤΕ ΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΗΡΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ-ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 15-20 ΑΤΟΜΑ 20-30 ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΟΥΝ ΓΥΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ??ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ??ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΒΟΥΝ??ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΒΟΥΝ??
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”