ΦΥΣΙΓΓΙΑ EXTRA - ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ

Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ EXTRA - ΣΟΛΟΜΟΝΙΔΗ

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΤΕ. ΑΡΕΣΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ?????????????????????????????????? :D :) :)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αρεσαν μου στην φατσα κατι χαρτουτσιες που επεια εχτες, τορναρισμενες στρομενες τηλεκατευθυνόμενες αν ξερεις γιατι μιλω!!!... αλλα εν θυμουμαι γαμωτα εν η κοκκινες που εν 33gr οξα η πρασινες? :lol:
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

solon loyka έγραψε:[ΣΗ
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ.....ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΒΛΗΜΑ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩME ΣΤΟ HOLLOW POINT) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ... ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΣΚΛΗΡΟ....(ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ,ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΟ Η 5-6-7%ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ)ΤΟ ΣΚΑΙ ΜΕ 2-3%ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.... ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ KAI OXI MONO!!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΑ 20-25Μ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ
ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Overkilling

ΤΟ Overkilling ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ!!!!
Τότε όμως γιατί ένα πολύ εξειδικευμένο είδος φυσιγγίου, τα φυσίγγια για το άθλημα της περιστεροβολίας χρησιμοποιούν σκληρά ή επιμεταλλωμένα σκάγια; Αυτοί σίγουρα είναι οι πρώτη που θέλουν άμεση ακαριαία καταβολή του θηράματος. Όσο και αν ψάχτηκα εγώ, ποτέ μου δεν αποδέχτηκα την θεωρία του "overkilling". Για μένα προσωπικά το overkilling είναι κάτι σαν το νόμο των πιθανοτήτων; Πάντα θα υπάρχει η (μικρή) πιθανότητα το θήραμα να χτυπηθεί από 5-6 σκάγια αλλά κανένα να μην χτυπήσει καίριο όργανο για να έχουμε άμεση καταβολή. Μιλάμε πάντα για λειόκανο.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

682 GOLD E έγραψε:στολη της καταδυσης 5.5 MM παραλαγη το χειμονα και το προβλημα ΤΕΛΟΣ :D
ρε Σωτηρη με τη στολη καταδυσης εν μπορεις να ταραξεις, οπως το ρομποτ που θα εισαι ειδικα με την 5αρα τη στολη! εν με το ψαροτουφεκο που τες παιζεις εσυ αλοπως!! :lol: :lol:[/quote]

ΓΙΑΝΝΗ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ :o ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΙΧΛΕΣ :shock:

ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΨΑΡΕΜΑ(ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ)ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.......ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ!!! ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 30Μ....ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΡΕΧΤΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝ.....ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΗΤΑΝ.......ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ?
ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΑ(8-9) :shock: :shock: :shock:

Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΑ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΑ .....ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ....... ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ :lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΨΑΡΕΜΑ(ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ)ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.......ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ!!! ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 30Μ....ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΡΕΧΤΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝ.....ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΗΤΑΝ.......ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ?

Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΑ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΑ .....ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ....... ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ :lol: :lol: :lol:[/quote]

:shock: :shock: :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 682 GOLD E την 11 Δεκ 2012, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

682 GOLD E έγραψε:ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΨΑΡΕΜΑ(ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ)ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.......ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ!!! ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 30Μ....ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΡΕΧΤΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝ.....ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΗΤΑΝ.......ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ?

Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΑ ΑΡΚΟΠΕΖΟΥΝΑ .....ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ....... ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ :lol: :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock:[/quote]

εν όπως την λαφαζανια του αλλου που επίε ψάρεμα με ψαρετουφεκο και ήβρε ένα οχταπόδι τέρας και επαλεφκε μαζί του και ekofkeντου τα πόδια του ένα ένα βάλλει το ένα "αριστερα" πας τον ωμο του το άλλο δεξιά και μετά έπαιξε το τηλ. του και μόλις έκλεισε λαλητούς εε που εμμείναμε κοπελια τσιαμε που έσυρες το ένα πόδι δεξιά και το άλλο αριστερά και λαλητούς εε τι να σας πω και "τραβοτις" μια βιλ... επελανατιν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

APOLLON_1 έγραψε:
682 GOLD E έγραψε:ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΨΑΡΕΜΑ(ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ)ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.......ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ!!! ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 30Μ....ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΡΕΧΤΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝ.....ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 15Μ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΗΤΑΝ.......ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ?

εν όπως την λαφαζανια του αλλου που επίε ψάρεμα με ψαρετουφεκο και ήβρε ένα οχταπόδι τέρας και επαλεφκε μαζί του και ekofkeντου τα πόδια του ένα ένα βάλλει το ένα "αριστερα" πας τον ωμο του το άλλο δεξιά και μετά έπαιξε το τηλ. του και μόλις έκλεισε λαλητούς εε που εμμείναμε κοπελια τσιαμε που έσυρες το ένα πόδι δεξιά και το άλλο αριστερά και λαλητούς εε τι να σας πω και "τραβοτις" μια βιλ... επελανατιν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟΣ !!!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

APOLLON_1 έγραψε:

εν όπως την λαφαζανια του αλλου που επίε ψάρεμα με ψαρετουφεκο και ήβρε ένα οχταπόδι τέρας και επαλεφκε μαζί του και ekofkeντου τα πόδια του ένα ένα βάλλει το ένα "αριστερα" πας τον ωμο του το άλλο δεξιά και μετά έπαιξε το τηλ. του και μόλις έκλεισε λαλητούς εε που εμμείναμε κοπελια τσιαμε που έσυρες το ένα πόδι δεξιά και το άλλο αριστερά και λαλητούς εε τι να σας πω και "τραβοτις" μια βιλ... επελανατιν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

το άλλο ένα γερουί σε ένα καφενείο επαρχεία λάρνακας σταματα μια παρέα να πιούν τον καφέ τους ο γερος "αρκεψε" τις ιστορίες μια φορα λάλη τους είδα ένα "περτικο" και "ερκετου" 1000μίλια την ώρα στο απέναντι βουνό όσο και "φενετους" ήταν καμια 200 μετρα μακριά μου "πισκαλιoτου" 1 "εκουτρομπελιστι" εφα 3 ώρες να πάω να το πιάσω , ε ένας τις παρέας πόση ώρα να το ακούει έσπασε λαλητού αν σου πω τι μου έτυχε εμενα πριν 2 εβδομάδες ένα "πελλανις" πέμου λαλεί ο γερος την τεταρτη είδα μια τσίκλα επαιτούσε "τσιπανο" που ένα τα αεροπλάνα όσο και "εφενετουν" "πισκαλιοτις" 1 "ειδατιν" ότι έπεφτες ε ήταν να την καρτερώ ένα πάω την κυριακή να πιάο
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Breda Pegaso έγραψε:Φιλε Μουζουρη θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για το παρακατω θεμα.

ΜΥΘΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ
Τι γνωμη εχεις για το Overkilling. Καποιοι κυνηγοι λενε οτι καποιες μερες χτυπουν τσιχλες στα 20-25 μετρα δηλαδη μεσαιες αποστασεις, τα πουλια τρωνε 4-5 σκαια και συνεχιζουν και πεφτουν σεκκα μετα απο 50-100 μετρα. Λενε οτι το φυσιγγιο ηταν πιο δυνατο απ οτι επρεπε και βαζουν πιο αδυνατο με πιο λιγη πιεση και δεν συμβαινει αυτο το φαινομενο. Τι συμβαινει δεν τι τρωει το πουλι σε ζωτικο οργανο? Αλλα ποσες φορες? Μια μερα μπορει να τυχει και πανω απο 5 περιπτωσεις. Εδω φταιει το φυσιγγιο?

Αυτο με τα πουλια που πεφτουν πιο μετα προσωπικα το ειδα και σε μερες με πολλη παγωνια.

Και γω θελω να πιστευω οτι για ολα φταιει η σκοπευση και το που θα φαει το σκαι το θηραμα, αλλα καποιες φορες ειναι να απορεις!
Μύθος ή αλήθεια ; Από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Ο καθένας τελικά με τις εμπειρίες του.
Ο φίλος Σόλων έχει δίκιο με αυτά που βλέπει να του συμβαίνουν με το πολύ δυνατό αεροβόλο. Η επιστήμη της βλητικής στην σφαίρα δουλεύει με διαφορετικούς κανόνες. Η ακρίβεια στην βολή σε πιο σημείο του σωματος γίνεται είναι ένα από τα κυρια στοιχεία για τον ακαριαίο θάνατο. Το κάθε βλήμα με βάση την ταχύτητα, το βάρος, την διάμετρο και το σχήμα του έχει σκοπό να μετατρέψει την κηνητική ενέργεια σε θανάσιμο τραύμα.
Έχω μπροστά μου ένα κατάλογο της Weatherby Αμερικής με τα διάφορα διαμετρήματα σφαιρών που λέειότι έχουν διαλέξει το ιδανικό βάρος και σχήμα για να μεγιστοποιήσουν τα ωφελήματα των ταχητήτων και ταυτόχρονα το ελεγχόμενο άνοιγμα του βλήματος (η μυτη του βλήματος όταν μπει στο σώμα γίνεται σαν μανιτάρι) για να δημιουργήσει μεγαλύτερο εσωτερικό τραύμα. Δεν σημαίνει ότι όπου και αν το πυροβολήσεις θα πέσει κάτω ξερό.
Στα βλήματα του αεροβόλου δεν συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει τόση παραμόρφωση ώστε το τραύμα εσωτερικά να μεγιστοποιηθεί και να αποφέρει τον ακαριαίο θάνατο. Είναι καθαρά θέμα της τροχιάς ( εισόδου και εξόδου) αν θα πλήξει ζωτικά όργανα. Οπότε ακούγετε λογικό.
Στα λειόκανα όπλα η βλητική του έχει διαφορετική προσέγγιση. Τα πολλαπλά τραύματα και το σοκ που επιφέρουν στο θήραμα είναι αυτό που μας φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα σκάγια τώρα λόγο σχήματος (αεροδυναμικής) και μεγέθους μεταφέρουν μικρότερη ενέργεια (σε συγκριση με το βλήμα της σφαίρας) και για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε και ένα ελάχιστο αριθμό για να υπάρχει άμεση καταβολή.
Από το είδος των τραυμάτων εξαρτάται αν θα ζήσει άλλα 5 ή 15 ή 50 δευτερόλεπτα. Είναι καθαρή βιολογία. Αν με πυροβολήσεις στην καρδιά δεν θα κάνω βήμα. Αν με πυροβολήσεις αλλού μπορεί να πεθάνω από αιμοραγία.( Εδω θέλουμε ένα γιατρό). :)
Να έχω 5 σκάγια τα οποία να κάνουν διαμπερή τραυματα, δηλαδή 5 εισόδους και 5 εξόδους χωρίς να κάνουν ζημειά στον πέρτικο λίγο δύσκολο. Φυσικά εξαρτάται και από την γωνία βολής. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο αλλά επειδη μου είπες έγινε επανηλημένα το μυαλό μου πάει κατευθείαν στο κρύο (το σώμα δεν ανταποκρινεται όπως πρέπει) στην επώμιση και την σκόπευση αν θεωρήσω ότι το κοντακι έχει τα σωστά μέτρα.
Τις πλείστες από αυτές τις περιπτώσεις όπου το θήραμα κτυπιέται από αρκετά σκάγια που θεωρητικά θα ήταν ικανά να καταβάλουν το θήραμα και αυτό αντέχει να πετάξει κάποια μέτρα ακόμα και μετά να πέσει είναι από τραύματα που γινονται χαμηλά στην κοιλιά.
Ώρα να πάμε και σπίτι μας. Ελπίζω να βοήθησα.

ΥΓ. Σημειώστε ακόμα ότι φυσίγγεια με πολύ ψηλες ταχυτητες δεν δίνουν πάντα τέλειες κατανομές. Πρέπει να υπάρχει ο συνδιασμός της ομοιόμορφης κατανομής, με την σωστή πυκνότητα στον στόχο και την απαιτούμενη ενέργεια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”