Holland and Holland

Απάντηση
old.Costis
Full Member

Holland and Holland

Δημοσίευση από old.Costis »

http://www.youtube.com/watch?v=1itgVCze ... ure=g-vrec

Σαν την Κύπρο και τον τσινι μας εν έχει μεν ακούτε πελάρες.

Μακάρι να με αξίωση μια μέρα ο θεός να πιάσω και εγώ ένα όπλο σαν τούτα και να κυνηγώ και εγώ σαν άνθρωπος… με το κουστούμι μου και τα λαμέ παπούτσια, με τους Υπουργούς.

TIP: Το κορυφαίο κομμάτι του video που ο τύπας στο 3.00 κατι πάει για τσινι με την Μaserati και περνεί και τους τσιλουσ
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: Holland and Holland

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

old.Costis έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=1itgVCze ... ure=g-vrec

Σαν την Κύπρο και τον τσινι μας εν έχει μεν ακούτε πελάρες.

Μακάρι να με αξίωση μια μέρα ο θεός να πιάσω και εγώ ένα όπλο σαν τούτα και να κυνηγώ και εγώ σαν άνθρωπος… με το κουστούμι μου και τα λαμέ παπούτσια, με τους Υπουργούς.

TIP: Το κορυφαίο κομμάτι του video που ο τύπας στο 3.00 κατι πάει για τσινι με την Μaserati και περνεί και τους τσιλουσ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΙΟ ΦΙΛΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ 1000
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
old.Costis
Full Member

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΙΟ ΦΙΛΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ 1000
Holland and holland προς πώληση υπάρχουν 2 αν θιμαμε καλά καινούργια σε γνωστό κατάστημα ειδών κεινιγιγιου στην Λεμεσό το ένα 25 χιλιάδες και το αλο 75.

Το πρόβλημα είναι ότι ένα έχεις σοβαρό πρόβλημα με τις χαρτουτσιες γιατί πρέπει να εβρις σκάγια με επίχρυση κάλυψη για να σου αποδίδει καλή συγκέντρωση. ;)

Εννοείτε βέβαια ότι πρέπει να κυνηγάς βασιλικά θηράματα όπως περδίκια λαγούς φραγολινες και πάει λέγοντας…. Οπότε κάτι τσικλουες και τραιχιλουες απαγορεύονται ρητός υπάρχει κίνδυνος να μεν σας παίξει η χαρτουτσια :D
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

οι λαομο :shock: :shock:
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :o :o :o ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ :D....ΕΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΩΡΕΙΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΚΕΣΑΙ..............ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

solon loyka έγραψε:ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :o :o :o ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ :D....ΕΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΩΡΕΙΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΚΕΣΑΙ..............ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

+10000

να τουσ φερεισ τουτουσ κυπρο να κυνηγησουν.....και να περπατησουν στουσ τοπουσ μασ....8α αντεξουν to πολλη μιση ωρα. εννα τουσ πιασει το κλαμα. :D ωραιο το βιντεο ομωσ....πολλη χλιδη....μονο το γ.....σι ελειπε :P
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Holland & Holland lifestyle.... :o

Αν ερτουν Κυπρο εν να πάθουν πολιτισμικο σιοκ ...αν δεν τους πουν που ειναι εν να ειναι σιουροι ότι εν Αφγανιστάν!!!! :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Anthimos έγραψε:Holland & Holland lifestyle.... :o

Αν ερτουν Κυπρο εν να πάθουν πολιτισμικο σιοκ ...αν δεν τους πουν που ειναι εν να ειναι σιουροι ότι εν Αφγανιστάν!!!! :lol:
μπορεί και να συγχυστούν και να αρχίσουν τις βολές πας τα νομιστερουθκια
Si vis pacem, para bellum
old.Costis
Full Member

Οι ρε κοπελια πάντως εν πολλή το κακό τους, Φανταστού την ώρα του finishπου εμις ψήνουμε λουκανικουθκια κανένα μανιταρούι και τσακίζουμε και καμιά ελουα μαζί με λιον κρασουι για το γαμ..το
Ο κυνηγός του video σε ετσι φαση κατεβαζιμου το κονιακουι σιουρα Grade 5 και τσιλατιν με χαδιαρι ο θεος.

Οπος και να εχει το κυνήγι τις Αγγλίας μέσες άκρες εν λιο φλορικο σιουρα ετσι τσινι οι πλιστοις στην Αγγλια αποκλείετε να το καμνουν, αλλα εχει που ακομα εν ετσι Style ιδικα οι αλεπουδοκυνηγοι.
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Ηντά να τους δώκουμε τζιαι φουσιέκια, τζιαι να τους πούμε τούτη εν του πρωινού τζιαι τούτη για την πηρά εν να φυρτούν τέλια. Εν να ξυάσουν τζιαι κιήνα που ξέρουν. :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”