Holland and Holland
-
- Full Member
Holland and Holland
http://www.youtube.com/watch?v=1itgVCze ... ure=g-vrec
Σαν την Κύπρο και τον τσινι μας εν έχει μεν ακούτε πελάρες.
Μακάρι να με αξίωση μια μέρα ο θεός να πιάσω και εγώ ένα όπλο σαν τούτα και να κυνηγώ και εγώ σαν άνθρωπος… με το κουστούμι μου και τα λαμέ παπούτσια, με τους Υπουργούς.
TIP: Το κορυφαίο κομμάτι του video που ο τύπας στο 3.00 κατι πάει για τσινι με την Μaserati και περνεί και τους τσιλουσ
Μακάρι να με αξίωση μια μέρα ο θεός να πιάσω και εγώ ένα όπλο σαν τούτα και να κυνηγώ και εγώ σαν άνθρωπος… με το κουστούμι μου και τα λαμέ παπούτσια, με τους Υπουργούς.
TIP: Το κορυφαίο κομμάτι του video που ο τύπας στο 3.00 κατι πάει για τσινι με την Μaserati και περνεί και τους τσιλουσ
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: Holland and Holland
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΙΟ ΦΙΛΕ.old.Costis έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=1itgVCze ... ure=g-vrec
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ 1000
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
Holland and holland προς πώληση υπάρχουν 2 αν θιμαμε καλά καινούργια σε γνωστό κατάστημα ειδών κεινιγιγιου στην Λεμεσό το ένα 25 χιλιάδες και το αλο 75.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΙΟ ΦΙΛΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ 1000
Το πρόβλημα είναι ότι ένα έχεις σοβαρό πρόβλημα με τις χαρτουτσιες γιατί πρέπει να εβρις σκάγια με επίχρυση κάλυψη για να σου αποδίδει καλή συγκέντρωση.

Εννοείτε βέβαια ότι πρέπει να κυνηγάς βασιλικά θηράματα όπως περδίκια λαγούς φραγολινες και πάει λέγοντας…. Οπότε κάτι τσικλουες και τραιχιλουες απαγορεύονται ρητός υπάρχει κίνδυνος να μεν σας παίξει η χαρτουτσια

-
- Full Member
οι λαομο

Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ
....ΕΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΩΡΕΙΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΚΕΣΑΙ..............ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- andreasana210326
solon loyka έγραψε:ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ![]()
![]()
ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ
....ΕΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΩΡΕΙΣ ΤΣΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΚΕΣΑΙ..............ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
+10000
να τουσ φερεισ τουτουσ κυπρο να κυνηγησουν.....και να περπατησουν στουσ τοπουσ μασ....8α αντεξουν to πολλη μιση ωρα. εννα τουσ πιασει το κλαμα.

- Anthimos
- Moderator
Holland & Holland lifestyle....
Αν ερτουν Κυπρο εν να πάθουν πολιτισμικο σιοκ ...αν δεν τους πουν που ειναι εν να ειναι σιουροι ότι εν Αφγανιστάν!!!!

Αν ερτουν Κυπρο εν να πάθουν πολιτισμικο σιοκ ...αν δεν τους πουν που ειναι εν να ειναι σιουροι ότι εν Αφγανιστάν!!!!

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
μπορεί και να συγχυστούν και να αρχίσουν τις βολές πας τα νομιστερουθκιαAnthimos έγραψε:Holland & Holland lifestyle....![]()
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
Οι ρε κοπελια πάντως εν πολλή το κακό τους, Φανταστού την ώρα του finishπου εμις ψήνουμε λουκανικουθκια κανένα μανιταρούι και τσακίζουμε και καμιά ελουα μαζί με λιον κρασουι για το γαμ..το
Ο κυνηγός του video σε ετσι φαση κατεβαζιμου το κονιακουι σιουρα Grade 5 και τσιλατιν με χαδιαρι ο θεος.
Οπος και να εχει το κυνήγι τις Αγγλίας μέσες άκρες εν λιο φλορικο σιουρα ετσι τσινι οι πλιστοις στην Αγγλια αποκλείετε να το καμνουν, αλλα εχει που ακομα εν ετσι Style ιδικα οι αλεπουδοκυνηγοι.
Ο κυνηγός του video σε ετσι φαση κατεβαζιμου το κονιακουι σιουρα Grade 5 και τσιλατιν με χαδιαρι ο θεος.
Οπος και να εχει το κυνήγι τις Αγγλίας μέσες άκρες εν λιο φλορικο σιουρα ετσι τσινι οι πλιστοις στην Αγγλια αποκλείετε να το καμνουν, αλλα εχει που ακομα εν ετσι Style ιδικα οι αλεπουδοκυνηγοι.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Ηντά να τους δώκουμε τζιαι φουσιέκια, τζιαι να τους πούμε τούτη εν του πρωινού τζιαι τούτη για την πηρά εν να φυρτούν τέλια. Εν να ξυάσουν τζιαι κιήνα που ξέρουν.