φιλε κυνηγό την περιοχή μου και τα χωρια μου όμως προχθές είμαστα φλάσου πάμε και κουτραφά τόπους όμως που τους κάνω πολλές αναγνωριστικές ολόχρονα πάω και αγια μαρίνα και κάτω μονη και ορούντα και athoupoliadmin έγραψε:Ρε Σωτήρι μου ένα πράμα όμως δέν μετρά ότι κυνηγάς μόνο σε περιοχές που ξέρεις καθηνερινά αν πάς σε άγνωστη σου περιοχή θα έχεις τις ίδιες επιτυχίες νομίζεις? ένας καλός λαγοκυνηγός που σέβεται τα σκυλιά του ιδιαίτερα όταν θέλει να πηγαίνει έξω όπου και να πηγαίνει και να έχει ευκαιρίες για το θήραμα που κυνήγά τότε δέν αποσυντονίζει το σκυλί του με περδίκια
μέχρι και ψημολόφου για να καταλάβεις αν το σκυλί μάθει στο λαγό το μονο που θα τον επηρεάσει είναι η "φρακολινα" το "παρδικι" δεν θα του δόση καν σημασία δηλαδή θα πιάσει malai τις "φρακολινας" αλλα χωρίς να τις κλάψει και θα το καταλάβεις ότι εν "φρακολινα" στο λαγό θα ρίξει ένα κλάψιμο και θα ξέρεις ότι είσαι σε φρέσκα malai τότε δεν θα βαρέσω πέρδικα όχι για να μην αποσυντονίσω τα σκυλιά απλά μην βρεθώ με αντίο όπλο και ο lagos μου στέλλει χαιρετίσματα