BERETTA 682 sporting 1990

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: BERETTA 682 sporting 1990

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕ.
ΑΠΟ 1000 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1500.
ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΒΡΗΚΑ 3 ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ 1500 ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΦΙΛΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ Η ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Ρε παιδκια το 682 sporting ειναι δικο μου. Επειδη δεν ειχα ιντερνετ ειπα στο φιλο Στελιο να ρωτηση αφου διαβασα το αφιερωμα στο τελευταιο τευχος του hunt and shoot. Ειναι 28" με πεντε τσοκ. Επαιξα δεν επαιξα 300 χαρτουτζσιες με το οπλο (παω μονο στο λαο 3-4 ωρες τις κυριακαες). Αποφασισα να αγορασω καινουριο οπλο γιατι εταλεπωρηθηκα πολλα με τουτο. Εσκεφτηκα να το πουλησω και να παρω το Cynergy Hunting απο Ergal αλλα σημερα ειπε μου ο φριξος οτι εσταματησε να τα φερνει :cry: :cry: :cry: :cry: Ηταν το ονειρο μου νατο αποκτησω εδω και 2-3 χρονια :!: :!: :!: :!: :!:
Τελικα ενα παω για Fabarm τζιε ενα αφηκω τζιε τον πελα!!!!!!!
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

φιλε μου εχεις ενα θυσαβρο στα χερια σου και θελεις να τον δωσεις???
istriano ®

Φιλε εν μεγαλη ιστορια, αμα το οπλο δεν σου κατσει που την αρχη οτι θελεις καμε!!!!!!
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

φίλε βάλε φωτογραφίες αν μπορείς
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

istriano έγραψε:Φιλε εν μεγαλη ιστορια, αμα το οπλο δεν σου κατσει που την αρχη οτι θελεις καμε!!!!!!
Μεγάλο πράμα η ψυχολογία φίλε μου.
Si vis pacem, para bellum
istriano ®

Σημερα ειπε μου καποιος που πουλα οπλα (μεγαλη εταιρεια) οτι αν πουλησω ετσι οπλο ειμαι πελλος με νουρο!!!!!!! Μετα επια σε ενα μαγαζι στην Λαρνακα και μου ειπαν και εκει οτι αν ηταν κατοχη του δεν το επουλουσαν!!!!!!!!! Αλλαξα και εγω γνωμη τελικα αφου δεν εχω νουρο :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

istriano έγραψε:Σημερα ειπε μου καποιος που πουλα οπλα (μεγαλη εταιρεια) οτι αν πουλησω ετσι οπλο ειμαι πελλος με νουρο!!!!!!! Μετα επια σε ενα μαγαζι στην Λαρνακα και μου ειπαν και εκει οτι αν ηταν κατοχη του δεν το επουλουσαν!!!!!!!!! Αλλαξα και εγω γνωμη τελικα αφου δεν εχω νουρο :D :D :D
Μεν το πούλησης καλο αφιστο να σε ταλαιπωρεί
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Εξαρτατε που τον τροπο σκεψης του καθενος για τα οπλα.

Προσωπικα θα πουλουσα κατευθιαν ενα οπλο που δεν εχει χρειστικη αξια για μενα πχ δεν μου καθεται, οσο ομορφο η σπανιο και αν ηταν ( πλην αυτον που κληρονομισα και εχουν συναισθηματικη αξια)

Αντιθετα δεν θα πουλουσα ποτε ενα οπλο που μου καθεται και χρησιμοποιο οσο φτηνο και κοινο κι αν ειναι.

Τωρα αντιθετα με μενα καποιοι θα κρατουσαν ενα σπανιο, η ενα οπλο που ηταν θρυλος και δεν παραγεται πια γιατι κουβαλα ενα Α ονομα....

Ειναι γουστα. Εγω ειμαι της αποψης οτι τα οπλα ειναι για να μας εξηπιρετουν και οχι να γεμονουν εναν οπλοβαστο!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”