BERETTA 682 sporting 1990
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: BERETTA 682 sporting 1990
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕ.
ΑΠΟ 1000 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1500.
ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΒΡΗΚΑ 3 ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ 1500 ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ.
ΑΠΟ 1000 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1500.
ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ.
ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΒΡΗΚΑ 3 ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ 1500 ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ Η ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ.
Ρε παιδκια το 682 sporting ειναι δικο μου. Επειδη δεν ειχα ιντερνετ ειπα στο φιλο Στελιο να ρωτηση αφου διαβασα το αφιερωμα στο τελευταιο τευχος του hunt and shoot. Ειναι 28" με πεντε τσοκ. Επαιξα δεν επαιξα 300 χαρτουτζσιες με το οπλο (παω μονο στο λαο 3-4 ωρες τις κυριακαες). Αποφασισα να αγορασω καινουριο οπλο γιατι εταλεπωρηθηκα πολλα με τουτο. Εσκεφτηκα να το πουλησω και να παρω το Cynergy Hunting απο Ergal αλλα σημερα ειπε μου ο φριξος οτι εσταματησε να τα φερνει
Ηταν το ονειρο μου νατο αποκτησω εδω και 2-3 χρονια
Τελικα ενα παω για Fabarm τζιε ενα αφηκω τζιε τον πελα!!!!!!!

Τελικα ενα παω για Fabarm τζιε ενα αφηκω τζιε τον πελα!!!!!!!
-
- Full Member
φιλε μου εχεις ενα θυσαβρο στα χερια σου και θελεις να τον δωσεις???
Φιλε εν μεγαλη ιστορια, αμα το οπλο δεν σου κατσει που την αρχη οτι θελεις καμε!!!!!!
- marinos.a
- Site Admin
Μεγάλο πράμα η ψυχολογία φίλε μου.istriano έγραψε:Φιλε εν μεγαλη ιστορια, αμα το οπλο δεν σου κατσει που την αρχη οτι θελεις καμε!!!!!!
Si vis pacem, para bellum
Σημερα ειπε μου καποιος που πουλα οπλα (μεγαλη εταιρεια) οτι αν πουλησω ετσι οπλο ειμαι πελλος με νουρο!!!!!!! Μετα επια σε ενα μαγαζι στην Λαρνακα και μου ειπαν και εκει οτι αν ηταν κατοχη του δεν το επουλουσαν!!!!!!!!! Αλλαξα και εγω γνωμη τελικα αφου δεν εχω νουρο

- Athos 1978
- Full Member
Μεν το πούλησης καλο αφιστο να σε ταλαιπωρείistriano έγραψε:Σημερα ειπε μου καποιος που πουλα οπλα (μεγαλη εταιρεια) οτι αν πουλησω ετσι οπλο ειμαι πελλος με νουρο!!!!!!! Μετα επια σε ενα μαγαζι στην Λαρνακα και μου ειπαν και εκει οτι αν ηταν κατοχη του δεν το επουλουσαν!!!!!!!!! Αλλαξα και εγω γνωμη τελικα αφου δεν εχω νουρο![]()
![]()
Open mind for a different view.
- kypros
Εξαρτατε που τον τροπο σκεψης του καθενος για τα οπλα.
Προσωπικα θα πουλουσα κατευθιαν ενα οπλο που δεν εχει χρειστικη αξια για μενα πχ δεν μου καθεται, οσο ομορφο η σπανιο και αν ηταν ( πλην αυτον που κληρονομισα και εχουν συναισθηματικη αξια)
Αντιθετα δεν θα πουλουσα ποτε ενα οπλο που μου καθεται και χρησιμοποιο οσο φτηνο και κοινο κι αν ειναι.
Τωρα αντιθετα με μενα καποιοι θα κρατουσαν ενα σπανιο, η ενα οπλο που ηταν θρυλος και δεν παραγεται πια γιατι κουβαλα ενα Α ονομα....
Ειναι γουστα. Εγω ειμαι της αποψης οτι τα οπλα ειναι για να μας εξηπιρετουν και οχι να γεμονουν εναν οπλοβαστο!
Προσωπικα θα πουλουσα κατευθιαν ενα οπλο που δεν εχει χρειστικη αξια για μενα πχ δεν μου καθεται, οσο ομορφο η σπανιο και αν ηταν ( πλην αυτον που κληρονομισα και εχουν συναισθηματικη αξια)
Αντιθετα δεν θα πουλουσα ποτε ενα οπλο που μου καθεται και χρησιμοποιο οσο φτηνο και κοινο κι αν ειναι.
Τωρα αντιθετα με μενα καποιοι θα κρατουσαν ενα σπανιο, η ενα οπλο που ηταν θρυλος και δεν παραγεται πια γιατι κουβαλα ενα Α ονομα....
Ειναι γουστα. Εγω ειμαι της αποψης οτι τα οπλα ειναι για να μας εξηπιρετουν και οχι να γεμονουν εναν οπλοβαστο!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...