Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
- Athos 1978
- Full Member
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012
Πρεπει να είμαι απο τους πρώτους που επέστρεψα σπιτι λογο αυπνιας & πονοκεφαλου 10,30 εμπικα της πορτας τελικο αποτελεσμα 3 φασσες 1 τρυγονι το οπιο εφαε το η ποντικα
οχι άσχημα για ποστο της τελευταίας στιγμης στα κουτουρου .

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 20 Αύγ 2012, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
-
- Full Member
Μια κάτω και ένα καλλικούδι.
Μέτριοι αρθμοί σε σχέση με πέρσι...και ακόμα πιο λίγες ήταν αυτές που κτυπήθηκαν.
Φίλος μου που πήγε Πάφο πήγαν να τις δούν ξανά χθές και αντί για φάσσες βρήκαν καμιά 50αριά φυσίγγια του φλοπερ.

Μέτριοι αρθμοί σε σχέση με πέρσι...και ακόμα πιο λίγες ήταν αυτές που κτυπήθηκαν.
Φίλος μου που πήγε Πάφο πήγαν να τις δούν ξανά χθές και αντί για φάσσες βρήκαν καμιά 50αριά φυσίγγια του φλοπερ.

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- Artemis G.
- Full Member
ΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.... ΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΚΙΝΟΥΝΤΑΝ 50 ΜΕ 60 ΠΟΥΛΙΑ.....
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΙΝΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.... !!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΒΡΗΚΕ Η ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.... ΕΤΑ ΟΥΛΛΑ ΤΖΙΑΜΕ....
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΙΝΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.... !!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΒΡΗΚΕ Η ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemis G. την 19 Αύγ 2012, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
που να τελειοσεται με τα φκιορουθκια σας πετε μου να βαλω ζεγω την γλαστρα μου 

- APOLLON_1
4 ΦΑΣΟΥΛΕΣ ΟΣ ΤΙΣ 11 ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΚΥΠΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.
EPANIEL POWER
- APOLLON_1
ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΚΙΡΙΟΣ ΘΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ
EPANIEL POWER
Aτε κοπελια, βαρτε καμια φωτογραφια να δουμε και εμεις οι "ΠαΠαΓαΛοΙ" 

-
Αν ηταν αλλος ηταν να τσιεκκαρει αν οι χαρτουτσιες της φασσας σχιερετουν καλα τα αγριναAPOLLON_1 έγραψε:ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΚΙΡΙΟΣ ΘΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
ο Ανθημος υποσχεθικε μου μιαν ανθοδεσμη σανα?
- πανικος
πρωτη φορα επιστρεφω παπαγαλος εκαμα τζε δυο καλλιτζια που τν ωρα που εθωρουν γυρω υρω εζαλιστκα τζε καλλικωσα τεσ 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....