Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Πρεπει να είμαι απο τους πρώτους που επέστρεψα σπιτι λογο αυπνιας & πονοκεφαλου 10,30 εμπικα της πορτας τελικο αποτελεσμα 3 φασσες 1 τρυγονι το οπιο εφαε το η ποντικα :( οχι άσχημα για ποστο της τελευταίας στιγμης στα κουτουρου .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 20 Αύγ 2012, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Μια κάτω και ένα καλλικούδι.
Μέτριοι αρθμοί σε σχέση με πέρσι...και ακόμα πιο λίγες ήταν αυτές που κτυπήθηκαν.
Φίλος μου που πήγε Πάφο πήγαν να τις δούν ξανά χθές και αντί για φάσσες βρήκαν καμιά 50αριά φυσίγγια του φλοπερ.
Εικόνα
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

ΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.... ΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΚΙΝΟΥΝΤΑΝ 50 ΜΕ 60 ΠΟΥΛΙΑ.....
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΙΝΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.... !!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΒΡΗΚΕ Η ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ.... :D :D :D ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.... ΕΤΑ ΟΥΛΛΑ ΤΖΙΑΜΕ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemis G. την 19 Αύγ 2012, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

που να τελειοσεται με τα φκιορουθκια σας πετε μου να βαλω ζεγω την γλαστρα μου :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

4 ΦΑΣΟΥΛΕΣ ΟΣ ΤΙΣ 11 ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΚΥΠΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΚΙΡΙΟΣ ΘΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ
EPANIEL POWER
sotiris!129

Aτε κοπελια, βαρτε καμια φωτογραφια να δουμε και εμεις οι "ΠαΠαΓαΛοΙ" :D
mikros

Δημοσίευση από mikros »

APOLLON_1 έγραψε:ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΙΓΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΚΙΡΙΟΣ ΘΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΟΤΑΜΙΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ
Αν ηταν αλλος ηταν να τσιεκκαρει αν οι χαρτουτσιες της φασσας σχιερετουν καλα τα αγρινα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
sotiris!129

ο Ανθημος υποσχεθικε μου μιαν ανθοδεσμη σανα?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

πρωτη φορα επιστρεφω παπαγαλος εκαμα τζε δυο καλλιτζια που τν ωρα που εθωρουν γυρω υρω εζαλιστκα τζε καλλικωσα τεσ :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”