EPANIEL BRETON
- APOLLON_1
Re: EPANIEL BRETON
φιλε μου 4 χρονων μονο 250?spyros έγραψε:ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΥΛΙΚΟ ΤΡΙΧΡΩΜΟ 2 ΜΙΝΩΝ ΚΑΘΑΡΌΑΙΜΟ 150 ΕΥΡΩAPOLLON_1 έγραψε:ποσο χρονων ειναι?spyros έγραψε:φίλε εχω σκύλλα με χαρτιά καθαρόαιμη τα ιδια χρώματα 250 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι, τηλ 99801768
-
- Full Member
φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
-
- Full Member
Η σκυλα εχει κροτοφοβια?spyros έγραψε:φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
- APOLLON_1
βασικα αν καταλαβα καλα δεν την εβγαλες και πολυ εξω την εχεις μονο για γεννες?spyros έγραψε:φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
EPANIEL POWER
-
- Full Member
APOLLON_1 έγραψε:βασικα αν καταλαβα καλα δεν την εβγαλες και πολυ εξω την εχεις μονο για γεννες?spyros έγραψε:φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
εξω βγαίνει αλλα μεν περιμενεις 250 ευρω με χαρτια τσε πολλα πραματα. εφοσον την θελεις για γεννα εν οτι πρεπει
-
- Full Member
οχι φιλε μουCYNERGY78 έγραψε:Η σκυλα εχει κροτοφοβια?spyros έγραψε:φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
- APOLLON_1
ΕΠΑΝΙΕΛ 5 ΧΡΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (RIN DI MARCO GIORGIO) ΜΗΤΕΡΑ (ΚLERY) ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΣΑΙ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙ) ΒΑΛΤΟΝAPOLLON_1 έγραψε:ΕΠΑΝΙΕΛ 5 ΧΡΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (RIN DI MARCO GIORGIO) ΜΗΤΕΡΑ (ΚLERY) ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΥΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΕ...ΛΑΛΕΙΣ ΑΜΑ ΕΝ ΑΛΕΙ ΡΑΤΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΟΥΖΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- APOLLON_1
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΒΑΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΥΛΕΣ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟsolon loyka έγραψε:ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΣΑΙ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙ) ΒΑΛΤΟΝAPOLLON_1 έγραψε:ΕΠΑΝΙΕΛ 5 ΧΡΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (RIN DI MARCO GIORGIO) ΜΗΤΕΡΑ (ΚLERY) ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΥΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΕ...ΛΑΛΕΙΣ ΑΜΑ ΕΝ ΑΛΕΙ ΡΑΤΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΟΥΖΙΑ![]()
![]()
EPANIEL POWER