EPANIEL BRETON

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: EPANIEL BRETON

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

καμια φοτο εν ευκολο να βαλεις? ενδιαφερομε θα σε πιασω
EPANIEL POWER
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

spyros έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:
spyros έγραψε:φίλε εχω σκύλλα με χαρτιά καθαρόαιμη τα ιδια χρώματα 250 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι, τηλ 99801768
ποσο χρονων ειναι?
ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΥΛΙΚΟ ΤΡΙΧΡΩΜΟ 2 ΜΙΝΩΝ ΚΑΘΑΡΌΑΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ
φιλε μου 4 χρονων μονο 250?
spyros
Full Member

Δημοσίευση από spyros »

φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
CYNERGY78
Full Member

Δημοσίευση από CYNERGY78 »

spyros έγραψε:φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
Η σκυλα εχει κροτοφοβια?
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

spyros έγραψε:φιλε μου η σκύλα είναι με χαρτιά αλλά εχει καιρο να την βγάλω έξω αλλά μορφολογικα εν καλή για γεννα τσε εχει αρκετα καλο pedigree αν ενδιαφέρεσαι τηλ 99801768
βασικα αν καταλαβα καλα δεν την εβγαλες και πολυ εξω την εχεις μονο για γεννες?
EPANIEL POWER
spyros
Full Member

Δημοσίευση από spyros »

APOLLON_1 έγραψε:
βασικα αν καταλαβα καλα δεν την εβγαλες και πολυ εξω την εχεις μονο για γεννες?

εξω βγαίνει αλλα μεν περιμενεις 250 ευρω με χαρτια τσε πολλα πραματα. εφοσον την θελεις για γεννα εν οτι πρεπει
spyros
Full Member

Δημοσίευση από spyros »

CYNERGY78 έγραψε:
Η σκυλα εχει κροτοφοβια?
οχι φιλε μου
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΕΠΑΝΙΕΛ 5 ΧΡΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (RIN DI MARCO GIORGIO) ΜΗΤΕΡΑ (ΚLERY) ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

APOLLON_1 έγραψε:ΕΠΑΝΙΕΛ 5 ΧΡΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (RIN DI MARCO GIORGIO) ΜΗΤΕΡΑ (ΚLERY) ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΣΑΙ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙ) ΒΑΛΤΟΝ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΥΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΕ...ΛΑΛΕΙΣ ΑΜΑ ΕΝ ΑΛΕΙ ΡΑΤΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΟΥΖΙΑ :D :D :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

solon loyka έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ΕΠΑΝΙΕΛ 5 ΧΡΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ (RIN DI MARCO GIORGIO) ΜΗΤΕΡΑ (ΚLERY) ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΣΑΙ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΒΙ) ΒΑΛΤΟΝ
ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΥΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΕ...ΛΑΛΕΙΣ ΑΜΑ ΕΝ ΑΛΕΙ ΡΑΤΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΟΥΖΙΑ :D :D :D
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΒΑΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΥΛΕΣ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”