ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ

Δημοσίευση από Laurona »

Persassia έγραψε:
stakis έγραψε:Φιλε Αριστε, κατα αρχην σε χαιρετω. Πριν λιγες μερες εγινε η Γενικη Συνελευση του Ομιλου Κουρτσχααρ Κυπρου, και εκει οπου ειναι και ο πιο αρμοδιος χωρος και στα αρμοδια προσωπα συζητηθηκε το ολο θεμα, διεξοδικα. Εγω προσωπικα σαν απλο μελος του Ομιλου δεν μπορεσα να παρουσιαστω λογω ειλλημενης υποχρεωσης, φροντισα ομως να ενημερωθω οσο καλυτερα γινεται.
Δυστυχως προβληματα υπαρχουν και θα υπαρχουν, το θεμα ειναι να μην "κολουμαι" σε αυτα γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο. Πιστευω οτι απο το συγκεκριμενο συμβαν, οσοι ειχαν αμεση εμπλοκη βγηκαν πιο σοφοι, για να αποφευχθουν παρομοια περιστατικα στο μελλων. Η κυνοφιλια, δεν εχει την πολυτελεια να χασει κανενα απο τους λιγους που ασχολουνται, και εννοω η αγωνιστικη κυνοφιλια. Αντιθετα οι προσπαθειες μας πρεπει επικεντωθουν στο να ελθουν περισσοτερο νεοι ανθρωποι κοντα. Εδω πρεπει ολοι να επικεντρωσουμε τις προσπαθειες μας, σε ενα πνευμα υγιους αμιλλας να βελτιωσουμε τα ζωα μας ωστε να μπορεσουμε καποια στιγμη να διεκδικησουμε με αξιωσεις κατι εκτος Κυπρου.
Ακη μου. ο ανθρωπος ειναι 'δημοσιογραφικα' που εθεσε καποια ερωτηματα και οχι για να ωελτιωσει φυλεσ και να τραβηξει κοντα σε διοργανωσεισ κοσμ κλπ. υπαρχει μια ειδηση. γινεται το ερωτημα και προσφερεςτε μια απαντηση. διερευναται η απαντηση και αν ειναι αληθησ τοτε ολα καλα. τωρα χρυσανθε αν θα πρεπει να μην υπαρχουν αντιπαραθεσεισ και ολα να μπενουν κατω απο το χαλι για χαριν την ηρεμησ φιλιασ στο φορουμ, επετρεψε μου να διαφωνησω. σωστα ειπε ο αδμιν. γραφουν ολοι εδω μεσα τα καλα τουσ τισ ανακινωσεισ τουσ τισ φιλιεσ τουσ τισ διαφημησεισ τουσ. γιατι να παρουσιαζεται σε ολουσ αυτη η αγγελικα πλασμενη κατασταση εφοσον απεχει απο την πραγματικοτητα. και αν θελετε και οσοι διαβαζετε αλλα και οι αδμιν να φορεθουν παλι τα προσωπια γι ανα μην υπαρχη αντιπαραθεση τοτε πεστε το δημοσια και εγω δεν θα ξανα επανερθω με αλλη δημοσιευση. :D αλλα ακη μου, κατι θελω να προσθεσω. δεν βελτιονομαστε κρυβοντασ τα προβληματα και τα λαθη μασ και παρουσιαζοντασ μια πλαστη κατασταση. βελτιωνομαστε οταν εντοπιζουμαι τα λαθη μασ τα συζηταμε περνουμια συμβουλεσ και δεν τα επαναλαμβανουμαι.

Ε Βασιιλη Ωσπου ειχες το πατζιερο εθωρουν σε και μεστο δρομο , τωρα εν σε θωρω, επουλησες το? :)

Ρε φιλε εαν θελουν οι γνωστες ας μιλουν και ας λαλουν οτι θελουν.Απλα εαν το θεμα γινει μπουρδελλο, εννα κλειδωσει εννεν, αρα που εισουν και που εισαι.

Εν και εχω προβλημα προσωπικο με κανεναν, και εαν γινει δαμεσα μπουρδελλο, πολυ απλα εν θα ξαναδιεβασω το συγκεκριμενο θεμα, απλα ειπα την γνωμη μου.

Απο εκει και μπρος, ΦΟΡΤΩΣΤΕΕΕ οσο θελετε, ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΑς μακρυα και αγαπημενοι :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Persassia

Δημοσίευση από Persassia »

:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Persassia την 18 Ιουν 2012, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

δεν περιμενα απο εσενα με τοση μαχητηκοτητα να αντιμετοπιζεισ με απαθεια καποια θεματα.

Θυμασε πριν μερικα χρονια που δωσαμε εναν αγωνα για την μπεκατσα......θυμασαι την απαντηση που ειχαμε παρει?

ΕΕ μονο τζιε μονο που τσιαμε καταλαβεις πολλα.

Ετσι ειναι φιλε , αρκησα μα εκαταλαβα το...........αλλοι ξισκατιζουν....τζιε αλλοι καθουνται πανω στο καθαρο το καθισμα της τουαλεττας.

Η μαχητικοτητα παραμενει φιλε μου.....απλα οταν εχω επιλογη διαλεγω τους αγωνες που δινω!!!

Κουραστηκα να παλευω μονος μου εκει που χρειαζετε.( δουλεια - συμβουλια - συλλογους, κεντρα νεοτητας κλπ) Τωρα παλευω μονο εαν κρινω εγω οτι χρειαζεται!!

Εκτος απο θεματα Πατριδας που εκει ειναι παντου και παντα, στους αγωνες της ζωης πλεον διαλεγω ΕΓΩ που να λαβω μερος.

Ειτε λαθος ειτε σωστο, ετσι παει για μενα πλεον.

Ειπα πιο πισω γιατι δεν λαμβανω μερος σε συνδεσμους, αγωνες κλπ και το αναπτυξα.

Οταν ΑΞΙΖΕΙ να γινει καποιος μελος ειτε σε κυνοφιλικο ειτε σε κυνηγετικο συνδεσμο - συλλογο......θα ερθω να αγωνιστω και παλι. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΧΙ MONO ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ!

Αφηνουμεν υγειαν!!!
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εποικινώνησα τηλεφωνικός με τον φίλο απο το ΔΣ του συμβουλίου των κούτσχαρτ. Προσωπικά το έχω πεί ακι θα το ξαναπώ κάποια πράγματα πρέπει αν μπαίνουν υπεράνω απο προσωπικά, επαγγελματικά και άλλα συμφέροντα. Αυτό εμείς στο περιοδικό πέρσι το απεδείξαμε έμπρακτα όταν εθελοντοποιηθήκαμε να κινηματογραφίσουμε και να προβάλουμε τους αγώνες των κούτσχαρτ αλλά κάποιοι μας είδαν ως κόκκινο πανί. Τέλοσπαντος πίσω στο θέμα. Το μέλος του Συμβουλίου είπε ότι όντος το περιστατικό συνέβηκε και ο καθένας έθεσε τα δικά του ελαφρυντικά. 2 Σκύλοι Ελληνικοί οι οποίοι έτρεξαν στο παρελθόν για την Ελλάδα ήρθαν στην Κύπρο σε συνιδιοκτησία εν΄ςο Έλληνα και ενός Κύπριου κυναγωγού και έτρεξαν και σε ένα αγώνα στην Κύπρο και αργότερα πήραν μέρος σε Πανευρωπαϊκό ως εθνική Κύπρου όπου και αποκλείστικαν αφού ήταν ενάντια στο καταστατικό.

Τώρα -Προσωπική μου άποψη - ΄Κάποτε μπάινοντας σε ένα στρατόπεδο είδα ένα αυτοκόλλητο το οποίο έλεγε Την λευτερία αν την ποθείς σε ξένους μην ελπίζεις, μόνος σου πάρτην αν μπορείς αλλιώς δέν την αξίζεις. Τι σημασία έχει να το παίζουμε κυναγωγοί και εκτροφείς όταν φέρνουμε διακεκριμένα σκυλιά και τα βαφτίζουμε Κυπριακά. Εξ όσων γνωρίζω έχουμε καλά αίματα στην Κύπρο εκείνος που έχει όρεξη ας συγκάψει μές τον Αστρομερίτη να κάνει σκύλο ο οποίος θα διακριθεί. Το να φέρνεις έτοιμα ζώα και να τα πλασάρεις Κυπριακά και μάλιστα σε εθνικα΄επίπεδα νομίζω το λιγότερο είναι υποτιμιτικό πρός τους Κύπριους κυναγωγούς και πρός των κόπων όλων των παιδιών και όλων των ομίλων. Καλύτερα να μην στείλω εθνική εάν δέν έχω άξιους εκπρόσωπους παρά να μας βγαίνει το όνομα.

Γιατί όλοι χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ένα Κυριάκο Ιωάννου, ένα Γιώργο Αχιλλέως ένα Μάρκο Παγδατή να διακρίνοντε στην Ευρώπη??? Γιατί είναι ένα σαν εμάς Κυπραίοι .Τώρα εάν φέρναμε τον Nadal και τον πολιτικογραφούσαμε Κυπραίο πιστεύετε ότι θα χαιρόμασταν το ίδιο με τις επιτυχίες του??? ΄
Το μέλος του ΔΣ μου είπε ότι εκείνοι που έσφαλαν κατάλαβαν το λάθος τους και σε αυτό θα ήθελα να σταθώ και να ευχηθώ ότι δέν θα συμβούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.
Προσέχουμε...για να έχουμε
stakis
Full Member

Δημοσίευση από stakis »

Βασιλη ξερεις πολυ καλα, οτι παντα εχω το θαρος της γνωμης μου και την εκφραζω με επειχηρηματα. Δεν ειναι εξαλου ενα θεμα που με αφορα αμεσα, το συγκεκριμενο με την Εθνικη Κουρτσχααρ στην Κροατια. Θα πρεπει καποιος να γραψει ολοκληρες σελιδες, να απαντα, να ξανα απαντα, και ειλικρινα δεν ξερω ποια θα ειναι η χρησιμοτητα και που μπορει να οδηγησει. Εγω δικηγορος κανενος δεν θελω να γινω, απλα διερωτουμαι αν μετα την Γενικη Συνελευση που απο οτι ξερω μπηκε το θεμα, συζητηθηκε, δοθηκαν εκατερωθεν εξηγησεις, εγιναν εκλογες και βγηκαν τα αποτελεσματα που βγηκαν. Αρα το θεμα, εληξε εκει. Το να συζητητε στα διαφορα φορουμ δεν ξερω αν μπορει να βοηθηση περισσοτερο. Για αυτο ειπα οτι δεν πρεπει να κολλησουμε εκει.
Ειδικα στο σημερινο φορουμ οπου ανοικτηκε η κουβεντα για ενα καθαρα αλλο θεμα (ντερπυ Ηπειρωτικων) πως νομιζεται οτι μπορει να βοηθηση?
stakis
Full Member

Δημοσίευση από stakis »

Αριστε συμφωνω απολυτα μαζι σου, αλλα αντι ομως να χρησιμοποιας το παραδειγμα των σκοπευτων και του Παγδατη, υπαρχει το παραδειγμα του Κωνστατινου Γρηγοριου οπου κερδισε Πανευρωπαικο με δικο του σκυλι, σαν καθαρα Κυπριακη Συμμετοχη σηκωνοντας πολυ ψηλα τον πηχυ της Κυπριακης Αγωνιστικης Κυνοφιλιας. Επαναλαμβανω ομως οτι απο την στιγμη που το συγκεκριμενο θεμα συζητηθηκε στο πιο αρμοδιο σωμα, την Γενικη Συνελευση του συγκεκριμενου Ομιλου, στην συνεχεια εγιναν εκλογες με τα αποτελεσματα που εγιναν, η παιρετερω συζητηση δεν βοηθα σε τιποτε περισσοτερο. Οσο για το αλλο θεμα που γραφεις, της σωστης δηλ. δημοσιογραφικης καλυψης των εκδηλωσεων εκει υπαρχει προβλημα δεοντολογιας. Εκει σηκωνει συζητηση και μεγααααααλη "βελτιωση" (η πιο ηπια λεξη που βρηκα να γραψω) το εν λογω θεμα.
Persassia

Δημοσίευση από Persassia »

:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Persassia την 18 Ιουν 2012, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Δαμέ ανθρώποι που συμετείχαν στο λάθος με τα 2 ελληνικά σκυλιά κάμνουν τις πάπιες, τους δικηγόρους και τους "αγγελιαφόρους", δέν μιλούν καθαρά να παραδεχτούν την κατάσταση και τα δικά τους λάθη και περιμένετε να φκάλετε άκρη ο κάθε απλός κυνηγός, κουτσχαραάς, δημοσιογράφος κτλ. Ο καθένας διαφυλάσσει την καρέκλα, τα προσωπικά του συμφέροντα και ως συνήθως- αφού είδα κάτι για Έλλάδα πιο πάνω- και την πούγκα του.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
RESPECT

Δημοσίευση από RESPECT »

Φιλε ΑΚΙ στην Γενικη Συνελευση αφου δεν ησουν εκει να ακουσεις τι ειπαμε και τι απαντηση πηραμε αν πηραμε :!: :!: :!:
Εγω συφωνω 1000% με τον admin η εθνικη ΚΥΠΡΟΥ ειναι ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
(Κωνστατινου Γρηγοριου οπου κερδισε Πανευρωπαικο με δικο του σκυλι,σαν κυναγωγος και σαν ιδιοκτητης εισαγομενου σκυλου φιλε ΑΚΙ)
Αρα το ΚΑΤΑΡ θα ειχε την καλυτερη εθνικη βαση τα λεγομενα σου :!: :!: :!:
Υ.Γ
Σκοπός του Ομίλου τούτου είναι:
(α) Η ανάπτυξη και βελτίωση της φυλής όλων των καθαρόαιμων
ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ ΚΥΠΡΟΥ
Ποια αναπτυξη :!: :!: :!:
Ποια βελτιωση :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Το θέμα το άνοιξα σε αυτό το τόπικ για δύο λόγους. Ο πρώτος για να δώσω συγχαρητήρια όπως και έκανα στα άτομα που έλαβαν μέρος στον αγώνα και να συγψαρώ τον όμιλο ντράχταρ για την ενεργητικότητα του στο σύντομα διάστημα που είναι στον χώρο και για το ότι οι άνθρωποι που το κάνουν πραγματικα΄το αγαπούν και προσπαθούν πολύ. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί κατά την δική μου ταπεινή άποψη είναι αδικαιολόγητο μια απο της πιό διαδεδομένες φυλές κυνηγετικών σκύλων στην Κύπρο να βρίσκετε σε παρακμή. Το γεγονός και μόνο 'ότι στον αγώνα έλαβαν μέρος ο ίδιος αριθμός απο κούτσχαρτ και απο ντράχταρ και μάλιστα στην τελική βαθμολογία δείχνει ότι τα ντράχταρ ήταν σε πολύ καλύτερη θέση απλά δείχνει σε εμένα τουλάχιστο ότι υπάρχει παρακμή στα κούτσχαρτ (θέματα προώθησης-βελτίωσης-παρουσίασης) διερωτήθηκα γιατί εμφανίστηκε στον αγώνα τόσο αποδυναμομένη η φυλή και έμαθα για το συμβάν στην Κροατία. Απο κάθε αγώνα βγαίνουν και κάποια αποτελαίσματα όπως και ποδοσφαιρικά αφού είναι και της μόδας το ευρο. Κάπου ίσως χρειάζεται αλλαγή προπονητή , κάπου αλλαγή τακτικής. Σκοπός μας είναι η προώθηση την κυνοφιλίας. Πιστεύω ότι τέτοια συμβάντα μόνο πίσω μας πέρνουν και οδηγούν άτομα που πραγματικα αγαπούν αυτό που κάνουν μακριά απο τους αγώνες και την κοινή προσπάθεια για γενική βελτίωση. Για εμάς θα ήταν προς μεγάλη μας ικανοποίηση να δούμε ένα αγώνα του χρόνου με την συμμετοχή 30-40 σκύλλων.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”