Persassia έγραψε:Ακη μου. ο ανθρωπος ειναι 'δημοσιογραφικα' που εθεσε καποια ερωτηματα και οχι για να ωελτιωσει φυλεσ και να τραβηξει κοντα σε διοργανωσεισ κοσμ κλπ. υπαρχει μια ειδηση. γινεται το ερωτημα και προσφερεςτε μια απαντηση. διερευναται η απαντηση και αν ειναι αληθησ τοτε ολα καλα. τωρα χρυσανθε αν θα πρεπει να μην υπαρχουν αντιπαραθεσεισ και ολα να μπενουν κατω απο το χαλι για χαριν την ηρεμησ φιλιασ στο φορουμ, επετρεψε μου να διαφωνησω. σωστα ειπε ο αδμιν. γραφουν ολοι εδω μεσα τα καλα τουσ τισ ανακινωσεισ τουσ τισ φιλιεσ τουσ τισ διαφημησεισ τουσ. γιατι να παρουσιαζεται σε ολουσ αυτη η αγγελικα πλασμενη κατασταση εφοσον απεχει απο την πραγματικοτητα. και αν θελετε και οσοι διαβαζετε αλλα και οι αδμιν να φορεθουν παλι τα προσωπια γι ανα μην υπαρχη αντιπαραθεση τοτε πεστε το δημοσια και εγω δεν θα ξανα επανερθω με αλλη δημοσιευση.stakis έγραψε:Φιλε Αριστε, κατα αρχην σε χαιρετω. Πριν λιγες μερες εγινε η Γενικη Συνελευση του Ομιλου Κουρτσχααρ Κυπρου, και εκει οπου ειναι και ο πιο αρμοδιος χωρος και στα αρμοδια προσωπα συζητηθηκε το ολο θεμα, διεξοδικα. Εγω προσωπικα σαν απλο μελος του Ομιλου δεν μπορεσα να παρουσιαστω λογω ειλλημενης υποχρεωσης, φροντισα ομως να ενημερωθω οσο καλυτερα γινεται.
Δυστυχως προβληματα υπαρχουν και θα υπαρχουν, το θεμα ειναι να μην "κολουμαι" σε αυτα γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο. Πιστευω οτι απο το συγκεκριμενο συμβαν, οσοι ειχαν αμεση εμπλοκη βγηκαν πιο σοφοι, για να αποφευχθουν παρομοια περιστατικα στο μελλων. Η κυνοφιλια, δεν εχει την πολυτελεια να χασει κανενα απο τους λιγους που ασχολουνται, και εννοω η αγωνιστικη κυνοφιλια. Αντιθετα οι προσπαθειες μας πρεπει επικεντωθουν στο να ελθουν περισσοτερο νεοι ανθρωποι κοντα. Εδω πρεπει ολοι να επικεντρωσουμε τις προσπαθειες μας, σε ενα πνευμα υγιους αμιλλας να βελτιωσουμε τα ζωα μας ωστε να μπορεσουμε καποια στιγμη να διεκδικησουμε με αξιωσεις κατι εκτος Κυπρου.αλλα ακη μου, κατι θελω να προσθεσω. δεν βελτιονομαστε κρυβοντασ τα προβληματα και τα λαθη μασ και παρουσιαζοντασ μια πλαστη κατασταση. βελτιωνομαστε οταν εντοπιζουμαι τα λαθη μασ τα συζηταμε περνουμια συμβουλεσ και δεν τα επαναλαμβανουμαι.
Ε Βασιιλη Ωσπου ειχες το πατζιερο εθωρουν σε και μεστο δρομο , τωρα εν σε θωρω, επουλησες το?

Ρε φιλε εαν θελουν οι γνωστες ας μιλουν και ας λαλουν οτι θελουν.Απλα εαν το θεμα γινει μπουρδελλο, εννα κλειδωσει εννεν, αρα που εισουν και που εισαι.
Εν και εχω προβλημα προσωπικο με κανεναν, και εαν γινει δαμεσα μπουρδελλο, πολυ απλα εν θα ξαναδιεβασω το συγκεκριμενο θεμα, απλα ειπα την γνωμη μου.
Απο εκει και μπρος, ΦΟΡΤΩΣΤΕΕΕ οσο θελετε, ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΑς μακρυα και αγαπημενοι