Belgian Hare

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Tonis Panteli
Full Member

Belgian Hare

Δημοσίευση από Tonis Panteli »

Πωλούνται Belgian Hare €40 ο ένας. Διαθέσιμοι αρσενικοί και θηλυκοί. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα.

Tonis
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
antonispointer
Full Member

Re: Belgian Hare

Δημοσίευση από antonispointer »

ρε φιλε εν μεσε φισικο τοππ ενιοθηακν.τη τους ταιζης??
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
Tonis Panteli
Full Member

antonispointer έγραψε:ρε φιλε εν μεσε φισικο τοππ ενιοθηακν.τη τους ταιζης??
Είναι γεννημένοι σε κλούβια και τους ταΐζω κανονική τροφή. Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω σε προσωπικά μηνύματα παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99622585

Tonis
Neoklis
Full Member

Δημοσίευση από Neoklis »

ρε φιλε τουτοι λαοι φκαλουν τρυπε πωσ ζουν και αναπαραγονται?
Tonis Panteli
Full Member

Neoklis έγραψε:ρε φιλε τουτοι λαοι φκαλουν τρυπε πωσ ζουν και αναπαραγονται?
Το πρώτο ζευγάρι το αγόρασα από κάποιο που τους είχε σε κλουβί χαμέ και δεν έβγαλαν τρύπες. Χτες ήρθε ένας για να πάρει ένα ζευγάρι και μου ανάφερε πως έχει τελιασμένο όπου έχει μέσα 2 θηλυκιές και μου είπε πως δεν βγάζουν τρύπες.

Εγώ τους έχω σε κλουβιά και γεννάμε μέχρι 8. Τα ταΐζω κανονική τροφή κουνελιών και διάφορα ξερά χόρτα. Αναπαράγονται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα.

Tonis
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

φιλε απο που εισαι?
EPANIEL POWER
Tonis Panteli
Full Member

APOLLON_1 έγραψε:φιλε απο που εισαι?
Είμαι από Λεμεσο. Προς το παρον πωληθηκαν ολοι. Εάν ενδιαφερεσαι μπορεις στειλε μου το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα για να σε ενημερωσω όταν και εφοσον γεννησουν.

Tonis
Tonis Panteli
Full Member

Tonis Panteli έγραψε:
Είμαι από Λεμεσο. Προς το παρον πωληθηκαν ολοι. Εάν ενδιαφερεσαι μπορεις στειλε μου το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα για να σε ενημερωσω όταν και εφοσον γεννησουν.

Tonis
Για όσους ενδιαφέρονται τώρα υπάρχουν διαθέσιμοι αρσενικοί και θηλυκοί. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 99622585

Tonis
Άβαταρ μέλους
MsgJack
Full Member

Δημοσίευση από MsgJack »

Tonis Panteli έγραψε:
Tonis Panteli έγραψε:

Tonis
Για όσους ενδιαφέρονται τώρα υπάρχουν διαθέσιμοι αρσενικοί και θηλυκοί. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 99622585

Tonis

Ρε φιλε ενδιαφερομαι για ενα ζευγαρι ή ένα αρσενικό και δύο θυληκά. Που είσαι στη Λεμεσο? Τα ζώα που πουλάς υπάρχει περίπτωση να είναι αδερφια?
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Tonis Panteli
Full Member

MsgJack έγραψε: Ρε φιλε ενδιαφερομαι για ενα ζευγαρι ή ένα αρσενικό και δύο θυληκά. Που είσαι στη Λεμεσο? Τα ζώα που πουλάς υπάρχει περίπτωση να είναι αδερφια?
Οι λαγοί είναι από διαφορετικούς γονείς και κάθε γέννα τους έχω σε χωριστό κλουβί. Είμαι από Λέμεσο και μπορώ να σου δώσω δύο θυληκούς και ένα αρσενικό. Πάρε με τηλέφωνο στο 99622585

Τονις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”