Belgian Hare
-
- Full Member
Belgian Hare
Πωλούνται Belgian Hare €40 ο ένας. Διαθέσιμοι αρσενικοί και θηλυκοί. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα.
Tonis
Tonis
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Re: Belgian Hare
ρε φιλε εν μεσε φισικο τοππ ενιοθηακν.τη τους ταιζης??
Το κυνηγι ειναι τροπος ζωης προστατεψετο για να ζεις
-
- Full Member
Είναι γεννημένοι σε κλούβια και τους ταΐζω κανονική τροφή. Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω σε προσωπικά μηνύματα παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99622585antonispointer έγραψε:ρε φιλε εν μεσε φισικο τοππ ενιοθηακν.τη τους ταιζης??
Tonis
-
- Full Member
ρε φιλε τουτοι λαοι φκαλουν τρυπε πωσ ζουν και αναπαραγονται?
-
- Full Member
Το πρώτο ζευγάρι το αγόρασα από κάποιο που τους είχε σε κλουβί χαμέ και δεν έβγαλαν τρύπες. Χτες ήρθε ένας για να πάρει ένα ζευγάρι και μου ανάφερε πως έχει τελιασμένο όπου έχει μέσα 2 θηλυκιές και μου είπε πως δεν βγάζουν τρύπες.Neoklis έγραψε:ρε φιλε τουτοι λαοι φκαλουν τρυπε πωσ ζουν και αναπαραγονται?
Εγώ τους έχω σε κλουβιά και γεννάμε μέχρι 8. Τα ταΐζω κανονική τροφή κουνελιών και διάφορα ξερά χόρτα. Αναπαράγονται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα.
Tonis
- APOLLON_1
-
- Full Member
Είμαι από Λεμεσο. Προς το παρον πωληθηκαν ολοι. Εάν ενδιαφερεσαι μπορεις στειλε μου το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα για να σε ενημερωσω όταν και εφοσον γεννησουν.APOLLON_1 έγραψε:φιλε απο που εισαι?
Tonis
-
- Full Member
Για όσους ενδιαφέρονται τώρα υπάρχουν διαθέσιμοι αρσενικοί και θηλυκοί. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 99622585Tonis Panteli έγραψε:Είμαι από Λεμεσο. Προς το παρον πωληθηκαν ολοι. Εάν ενδιαφερεσαι μπορεις στειλε μου το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα για να σε ενημερωσω όταν και εφοσον γεννησουν.APOLLON_1 έγραψε:φιλε απο που εισαι?
Tonis
Tonis
- MsgJack
- Full Member
Tonis Panteli έγραψε:Για όσους ενδιαφέρονται τώρα υπάρχουν διαθέσιμοι αρσενικοί και θηλυκοί. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 99622585Tonis Panteli έγραψε:Είμαι από Λεμεσο. Προς το παρον πωληθηκαν ολοι. Εάν ενδιαφερεσαι μπορεις στειλε μου το τηλεφωνο σου σε προσωπικο μηνυμα για να σε ενημερωσω όταν και εφοσον γεννησουν.APOLLON_1 έγραψε:φιλε απο που εισαι?
Tonis
Tonis
Ρε φιλε ενδιαφερομαι για ενα ζευγαρι ή ένα αρσενικό και δύο θυληκά. Που είσαι στη Λεμεσο? Τα ζώα που πουλάς υπάρχει περίπτωση να είναι αδερφια?
Hunt, Search, Track, Avast, Retrieve?
Get a D. Drahthaar...
Get a D. Drahthaar...
-
- Full Member
Οι λαγοί είναι από διαφορετικούς γονείς και κάθε γέννα τους έχω σε χωριστό κλουβί. Είμαι από Λέμεσο και μπορώ να σου δώσω δύο θυληκούς και ένα αρσενικό. Πάρε με τηλέφωνο στο 99622585MsgJack έγραψε: Ρε φιλε ενδιαφερομαι για ενα ζευγαρι ή ένα αρσενικό και δύο θυληκά. Που είσαι στη Λεμεσο? Τα ζώα που πουλάς υπάρχει περίπτωση να είναι αδερφια?
Τονις