φυσιγγια nobel sport

Απάντηση
markiller
Full Member

φυσιγγια nobel sport

Δημοσίευση από markiller »

φιλοι για σας , οποιος εχει την καλοσυνη και εχει δοκιμασει καποιο φυσιγγιο αυτης της εταιρειας στην τζικλα ας μου πει πιο , σε ποιον καιρο και εντυπωσεις.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: φυσιγγια nobel sport

Δημοσίευση από Phinix »

Clasica 32gr 10no

πορτοκαλί χρώμα

το κουτί εν το έχω

κάμουν κυρίως μετά τις 9 και σε ηλιουι

ενας φιλος παιζει κατι αλλες ταππα 32 γρ 12 νο στο ποφισιμα και εν πολλα ικανοποιημένος

εσύ?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

έπεζα και εγώ παλιά με τάππα 10 με 12 νούμερο. Ήταν καλή για κοντινές αποστάσεις
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

οαιδια ξερετε να φερνει κανενας αλλος στη λευκωσια( εκτος απο τον ΗΑ στροβολο ) αυτη την μαρκα?οχι ως μετεπολιτης του αλλα ως εισαγωγεας
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

Phinix έγραψε:Clasica 32gr 10no

πορτοκαλί χρώμα

το κουτί εν το έχω

κάμουν κυρίως μετά τις 9 και σε ηλιουι

ενας φιλος παιζει κατι αλλες ταππα 32 γρ 12 νο στο ποφισιμα και εν πολλα ικανοποιημένος

εσύ?
αν "ενοας" το ns20 κλασικά είναι πολύ "συγκετριτικο" "γιαφτο" "ριχνετο" με πιο ανοιχτό tsiok

σε δοκιμη που έκανα είχε καμια 70 ria σκάγια παραπάνω αν θυμάμαι καλά σε σχέση με άλλες μάρκε
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Μετα απο καταγραφη στοκ που εκανα χθες στο αποθεμα φυσιγγιων που εχω σπιτι :D ανακαληψα 3 κουτια nobel sport που ουτε θυμαμε ποτε τις αγορασα και δεν ξερω σε τι καιρο χρυσιμοπιουνται .
Αν ξερι καπιος η ετυχε να τες δοκιμαση .
IMG_2319.JPG
IMG_2323.JPG
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Άθω χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια την percorso caccia για περδίκι και φάσσα. Κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα φυσίγγια που κυκλοφορούν στην αγορά. Στην ουσία είναι η ίδια ακριβώς με την lepre. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ανεξαρτήτως καιρού στο ενδημικό (εγώ έτσι κάνω) αλλά θεωρώ και το καλοκαίρι στη φάσσα δεν θα έχεις πρόβλημα παρά τα 36 gr. Είναι tecna η πυρίτιδα οπόταν οι πίεσης είναι σχετικά χαμηλές, είναι αρκετά ανεκτό στην υγρασία και πολύ μαλακό στον ώμο.

Τα υπόλοιπα δεν έτυχε να τα χρησιμοποιήσω.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εχω δοκιμασει και γω την Persorso αλλα οχι αρκετα για να μπορω να εχω καθαρη αποψη αν και επιασα θηραματα. Οπως λεει και ο φιλος ο nature εχει το ιδιο μπαρουτι (Techna) με τη Lepre, την Super Caccia και την P.M. 40 αλλα δεν ειναι αποσπωμενος πατος. Αλλα παλι χτυπα μακρια. Παντος τα σχολια που ακουω ειναι πολυ καλα. Εγω επισης την εβαλα για 2η ντουφεκια.

Την 206 Formula δεν την εδοκιμασα, υποτιθεται οτι καμνει για ζεστη. Ειναι με αποσπωμενο πατο συγκεντρωτικη και αυτη για 2η ντουφεκια εκτος αν πεζεις ανοικτα τσικαρισματα και θελεις την για 1η.

Την Vectan A1 δεν την ξερω καθολου.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Ευχαριστω πολυ για της πλυροφοριες παιδκια.
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Ετσι που περιεργια ανοιξα τες και ιδα οτι και οι 3 ινε με αποσπωμενο πατο .ρε πεδκια το μπαρουτι το tecna δεξια εν ετσι συμπαγες η ειναι λυγμενα τα φυσιγγια ? :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”