φυσιγγια nobel sport
-
- Full Member
φυσιγγια nobel sport
φιλοι για σας , οποιος εχει την καλοσυνη και εχει δοκιμασει καποιο φυσιγγιο αυτης της εταιρειας στην τζικλα ας μου πει πιο , σε ποιον καιρο και εντυπωσεις.
- Phinix
Re: φυσιγγια nobel sport
Clasica 32gr 10no
πορτοκαλί χρώμα
το κουτί εν το έχω
κάμουν κυρίως μετά τις 9 και σε ηλιουι
ενας φιλος παιζει κατι αλλες ταππα 32 γρ 12 νο στο ποφισιμα και εν πολλα ικανοποιημένος
εσύ?
πορτοκαλί χρώμα
το κουτί εν το έχω
ενας φιλος παιζει κατι αλλες ταππα 32 γρ 12 νο στο ποφισιμα και εν πολλα ικανοποιημένος
εσύ?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- FRANCHI
- Full Member
έπεζα και εγώ παλιά με τάππα 10 με 12 νούμερο. Ήταν καλή για κοντινές αποστάσεις
I believe half of what I see and nothing of what I hear
- kanaris
- Full Member
οαιδια ξερετε να φερνει κανενας αλλος στη λευκωσια( εκτος απο τον ΗΑ στροβολο ) αυτη την μαρκα?οχι ως μετεπολιτης του αλλα ως εισαγωγεας
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- BECCACCIA
- Full Member
αν "ενοας" το ns20 κλασικά είναι πολύ "συγκετριτικο" "γιαφτο" "ριχνετο" με πιο ανοιχτό tsiokPhinix έγραψε:Clasica 32gr 10no
πορτοκαλί χρώμα
το κουτί εν το έχω
εσύ?
σε δοκιμη που έκανα είχε καμια 70 ria σκάγια παραπάνω αν θυμάμαι καλά σε σχέση με άλλες μάρκε
- Athos 1978
- Full Member
Μετα απο καταγραφη στοκ που εκανα χθες στο αποθεμα φυσιγγιων που εχω σπιτι
ανακαληψα 3 κουτια nobel sport που ουτε θυμαμε ποτε τις αγορασα και δεν ξερω σε τι καιρο χρυσιμοπιουνται .
Αν ξερι καπιος η ετυχε να τες δοκιμαση .

Αν ξερι καπιος η ετυχε να τες δοκιμαση .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
-
- Full Member
Άθω χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια την percorso caccia για περδίκι και φάσσα. Κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα φυσίγγια που κυκλοφορούν στην αγορά. Στην ουσία είναι η ίδια ακριβώς με την lepre. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ανεξαρτήτως καιρού στο ενδημικό (εγώ έτσι κάνω) αλλά θεωρώ και το καλοκαίρι στη φάσσα δεν θα έχεις πρόβλημα παρά τα 36 gr. Είναι tecna η πυρίτιδα οπόταν οι πίεσης είναι σχετικά χαμηλές, είναι αρκετά ανεκτό στην υγρασία και πολύ μαλακό στον ώμο.
Τα υπόλοιπα δεν έτυχε να τα χρησιμοποιήσω.
Τα υπόλοιπα δεν έτυχε να τα χρησιμοποιήσω.
- Breda Pegaso
Εχω δοκιμασει και γω την Persorso αλλα οχι αρκετα για να μπορω να εχω καθαρη αποψη αν και επιασα θηραματα. Οπως λεει και ο φιλος ο nature εχει το ιδιο μπαρουτι (Techna) με τη Lepre, την Super Caccia και την P.M. 40 αλλα δεν ειναι αποσπωμενος πατος. Αλλα παλι χτυπα μακρια. Παντος τα σχολια που ακουω ειναι πολυ καλα. Εγω επισης την εβαλα για 2η ντουφεκια.
Την 206 Formula δεν την εδοκιμασα, υποτιθεται οτι καμνει για ζεστη. Ειναι με αποσπωμενο πατο συγκεντρωτικη και αυτη για 2η ντουφεκια εκτος αν πεζεις ανοικτα τσικαρισματα και θελεις την για 1η.
Την Vectan A1 δεν την ξερω καθολου.
Την 206 Formula δεν την εδοκιμασα, υποτιθεται οτι καμνει για ζεστη. Ειναι με αποσπωμενο πατο συγκεντρωτικη και αυτη για 2η ντουφεκια εκτος αν πεζεις ανοικτα τσικαρισματα και θελεις την για 1η.
Την Vectan A1 δεν την ξερω καθολου.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Athos 1978
- Full Member
Ευχαριστω πολυ για της πλυροφοριες παιδκια.
- Athos 1978
- Full Member
Ετσι που περιεργια ανοιξα τες και ιδα οτι και οι 3 ινε με αποσπωμενο πατο .ρε πεδκια το μπαρουτι το tecna δεξια εν ετσι συμπαγες η ειναι λυγμενα τα φυσιγγια ? 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.