Καλημέρα
Ρε φίλε που είσαι μηχανικός?
Τα Prato αρεσαν μου, (μονο μακρύ βρισκω) επια ειδα, ηβρα - οκ - καπος ακριβα - περιπου 8 με 10 χιλ.
Το ΜΟΝΟ πραμα που με "τραβα" πισω ειναι η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ τους..
Οσο για τα Jeep - Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?
Επίσης για εισαγόμενο από εξωτερικό - ξέρετε μετά τα πόσα χρόνια ΔΕΝ έχει φόρο???
Jeep Cherokee
- Phinix
Re: Jeep Cherokee
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- AndreasDr
Ρε φίλε αν τραβήσεις πρός pajero κοντό van παλιό μοντέλλο, ξέρω ένα πολλά καλή περίπτωση, κυπριακό. Έν γιαλλί το συγκεκριμένο.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Αντρεα το παλλιο το τετραγωνο?AndreasDr έγραψε:Ρε φίλε αν τραβήσεις πρός pajero κοντό van παλιό μοντέλλο, ξέρω ένα πολλά καλή περίπτωση, κυπριακό. Έν γιαλλί το συγκεκριμένο.
- Phinix
Φιλε ινφο?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- marinos.a
- Site Admin
η CIC πλέων!!!Phinix έγραψε:Οσο για τα Jeep - Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?
κατα τα άλλα Forester και ξερον ψουμιν
Si vis pacem, para bellum
- Giorgoscy
- Full Member
φιλε οτι αυτοκινητο και να αγορασεις που τα 20 αλογα και πανω η αδεια κυκλοφοριας του θα ειναι "αλμυρη"Phinix έγραψε:Καλημέρα
Ρε φίλε που είσαι μηχανικός?
Τα Prato αρεσαν μου, (μονο μακρύ βρισκω) επια ειδα, ηβρα - οκ - καπος ακριβα - περιπου 8 με 10 χιλ.
Το ΜΟΝΟ πραμα που με "τραβα" πισω ειναι η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ τους..
Οσο για τα Jeep - Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?
Επίσης για εισαγόμενο από εξωτερικό - ξέρετε μετά τα πόσα χρόνια ΔΕΝ έχει φόρο???
το JEEP αν εν 25αρι θα διας 480 και του prado einai 580.
εγω εχω pajero 25αρι van και ειναι 299 η αδεια του
Οι τιμες για τα prado ειναι καπου τζιαμε που λεεις.αλλα αν το αυτοκινητο το θελεις για κυνηγι-ψαρεμα και εχεις αλλον αυτοκινητο για "καλον" που λαλουμεν !!! πιασε διπλοκαμπινια διχως δευτερη σκεψη.250 ευρω αδεια κυκλοφοριας βαλεις του κ μες την κασιαν οτι θελεις και ποιος σε πιανει !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΚΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΕΨΕΙΣ !!!
ΟΛΑ τα αυτοκινητα τα εισαγομενα εχουν φορο καταναλωσης ο οποιος μειωνετε αναλογα με το ποσο παλιον ειναι.Υπαρχει πινακας στη σελιδα του τελωνειου ο οποιος φκαλει σου ακριβως.Πας τα διπλοκαμπινα και τα van εν πολλα λιος ο φορος.
ο αντιπροσωπος για τα JEEP ειναι η CIC που φερνει τα MERCEDES. ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΑΛΩ ΣΟΥ ΤΟ. Μ Α Κ Ρ Ι Α
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
- AndreasDr
Φίλε το αυτοκίνητο είναι πάνω στο B..., πρέπει να έν του 91-92, Κυπριακό και είναι του θείου μου (2ος ιδιοκτήτης). Εν ξέρω πολλά στοιχεία, είναι μαύρο με hardo-top πίσω, van,λαστιχομένο, και πέρσι έκαμεν του μια full περιποίηση (βάψιμο, ταμπλό κτλ). Είναι 25ρη σκέττο. Μπόρει να το πιάσω την άλλη εβδομάδα να το κυκλοφορήσω λλίο διότι θέλει να το πουλήσει και δέν το πολλοκυκλοφορά να το δεί κανένας ενδειαφερόμενοςAU-79 έγραψε:Αντρεα το παλλιο το τετραγωνο?AndreasDr έγραψε:Ρε φίλε αν τραβήσεις πρός pajero κοντό van παλιό μοντέλλο, ξέρω ένα πολλά καλή περίπτωση, κυπριακό. Έν γιαλλί το συγκεκριμένο.

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....