Jeep Cherokee

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: Jeep Cherokee

Δημοσίευση από Phinix »

Καλημέρα
Ρε φίλε που είσαι μηχανικός?

Τα Prato αρεσαν μου, (μονο μακρύ βρισκω) επια ειδα, ηβρα - οκ - καπος ακριβα - περιπου 8 με 10 χιλ.

Το ΜΟΝΟ πραμα που με "τραβα" πισω ειναι η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ τους..

Οσο για τα Jeep - Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?

Επίσης για εισαγόμενο από εξωτερικό - ξέρετε μετά τα πόσα χρόνια ΔΕΝ έχει φόρο???
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Ρε φίλε αν τραβήσεις πρός pajero κοντό van παλιό μοντέλλο, ξέρω ένα πολλά καλή περίπτωση, κυπριακό. Έν γιαλλί το συγκεκριμένο.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

AndreasDr έγραψε:Ρε φίλε αν τραβήσεις πρός pajero κοντό van παλιό μοντέλλο, ξέρω ένα πολλά καλή περίπτωση, κυπριακό. Έν γιαλλί το συγκεκριμένο.
Αντρεα το παλλιο το τετραγωνο?
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Φιλε ινφο?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Phinix έγραψε:Οσο για τα Jeep - Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?
η CIC πλέων!!!

κατα τα άλλα Forester και ξερον ψουμιν
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

Δημοσίευση από Giorgoscy »

Phinix έγραψε:Καλημέρα
Ρε φίλε που είσαι μηχανικός?

Τα Prato αρεσαν μου, (μονο μακρύ βρισκω) επια ειδα, ηβρα - οκ - καπος ακριβα - περιπου 8 με 10 χιλ.

Το ΜΟΝΟ πραμα που με "τραβα" πισω ειναι η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ τους..

Οσο για τα Jeep - Ποιος ειναι ο αντιπρόσωπος?

Επίσης για εισαγόμενο από εξωτερικό - ξέρετε μετά τα πόσα χρόνια ΔΕΝ έχει φόρο???
φιλε οτι αυτοκινητο και να αγορασεις που τα 20 αλογα και πανω η αδεια κυκλοφοριας του θα ειναι "αλμυρη"
το JEEP αν εν 25αρι θα διας 480 και του prado einai 580.
εγω εχω pajero 25αρι van και ειναι 299 η αδεια του

Οι τιμες για τα prado ειναι καπου τζιαμε που λεεις.αλλα αν το αυτοκινητο το θελεις για κυνηγι-ψαρεμα και εχεις αλλον αυτοκινητο για "καλον" που λαλουμεν !!! πιασε διπλοκαμπινια διχως δευτερη σκεψη.250 ευρω αδεια κυκλοφοριας βαλεις του κ μες την κασιαν οτι θελεις και ποιος σε πιανει !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΚΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΕΨΕΙΣ !!!

ΟΛΑ τα αυτοκινητα τα εισαγομενα εχουν φορο καταναλωσης ο οποιος μειωνετε αναλογα με το ποσο παλιον ειναι.Υπαρχει πινακας στη σελιδα του τελωνειου ο οποιος φκαλει σου ακριβως.Πας τα διπλοκαμπινα και τα van εν πολλα λιος ο φορος.

ο αντιπροσωπος για τα JEEP ειναι η CIC που φερνει τα MERCEDES. ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΑΛΩ ΣΟΥ ΤΟ. Μ Α Κ Ρ Ι Α
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

AU-79 έγραψε:
AndreasDr έγραψε:Ρε φίλε αν τραβήσεις πρός pajero κοντό van παλιό μοντέλλο, ξέρω ένα πολλά καλή περίπτωση, κυπριακό. Έν γιαλλί το συγκεκριμένο.
Αντρεα το παλλιο το τετραγωνο?
Φίλε το αυτοκίνητο είναι πάνω στο B..., πρέπει να έν του 91-92, Κυπριακό και είναι του θείου μου (2ος ιδιοκτήτης). Εν ξέρω πολλά στοιχεία, είναι μαύρο με hardo-top πίσω, van,λαστιχομένο, και πέρσι έκαμεν του μια full περιποίηση (βάψιμο, ταμπλό κτλ). Είναι 25ρη σκέττο. Μπόρει να το πιάσω την άλλη εβδομάδα να το κυκλοφορήσω λλίο διότι θέλει να το πουλήσει και δέν το πολλοκυκλοφορά να το δεί κανένας ενδειαφερόμενος :lol: Ζητά γύρω στις 3,000 συζητήσιμη. Έν ξέρω πόσα πάσιν αλλά εγώ θα τα εδίουν άνετα διότι ξέρω την καταστασή του και το full service history του :)
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”