ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
-
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
χαχαχα λαλεις ρε φιλε?
ρε φιλε εσυ που φενεσαι φανατικος τζικλαρεις που τα ποστ σου εν ξερεις τι ειναι?

- Breda Pegaso
Eν μαυροτζιηκλα ρε φιλε.
Με τον τζιαιρο τι γινετε ακουσε αν εχιονισε χαμηλα?? Λυθροδοντα -Σια- Κορνο π.χ.?
Με τον τζιαιρο τι γινετε ακουσε αν εχιονισε χαμηλα?? Λυθροδοντα -Σια- Κορνο π.χ.?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Έπία ένα αναγνωριστικό γυρό το απόγευμα ανατολική λεμεσό.
ικανοποιητικά πουλιά, περισσότερα από την περασμένη εβδομάδα.
τώρα να δούμε....
ικανοποιητικά πουλιά, περισσότερα από την περασμένη εβδομάδα.
τώρα να δούμε....
- LAGOS
- Full Member
Κοπέλια απο ότι άκουσα και είδα σήμερα τα πουλιά λόγο του καιρού εχαμηλώσαν. Ελπιζω να μεν μας την κάτσουν αύριο πάλε! 

Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Breda Pegaso
Τωρα να δουμε...πριν 15 παντος που ηταν και η πολλη η κακοκαιρια εχαμηλωσαν παλε...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- πανικος
εν μαυροτζικλα θυληκη φιλε αλλα το χρωμα τησ εν παραξενο μπορει να διασταυρωση με ορνιθα κοτσινηlagomania έγραψε:χαχαχα λαλεις ρε φιλε?ρε φιλε εσυ που φενεσαι φανατικος τζικλαρεις που τα ποστ σου εν ξερεις τι ειναι?

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
όταν ξεκίνησα να κυνηγώ πάλι πήρα ένα κοτόπουλλο καθαρισμένο και το κρέμασα πάνω μουπανικος έγραψε:εν μαυροτζικλα θυληκη φιλε αλλα το χρωμα τησ εν παραξενο μπορει να διασταυρωση με ορνιθα κοτσινηlagomania έγραψε:χαχαχα λαλεις ρε φιλε?ρε φιλε εσυ που φενεσαι φανατικος τζικλαρεις που τα ποστ σου εν ξερεις τι ειναι?
έφυρα τους ούλλους όταν ξημέρωσε τζαι ήδαν την όρνιθα στον περτικοδέτη
είπα τους ότι οι μόνον πέζει τα το όπλο μου αλλά παίζει τα με έτσι τρόπο που ώστε να ππέσουν εν καθαρισμένα
- LAGOS
- Full Member
Όντως είναι μαυρότζικλα θυληκή και πρέπει να εκάθετουν μέστο κοκκινόχωμα. Ρώτα τον μιτσή που έβαλε τες τσάκρες για να σιγουρευτούμε.πανικος έγραψε:εν μαυροτζικλα θυληκη φιλε αλλα το χρωμα τησ εν παραξενο μπορει να διασταυρωση με ορνιθα κοτσινηlagomania έγραψε:χαχαχα λαλεις ρε φιλε?ρε φιλε εσυ που φενεσαι φανατικος τζικλαρεις που τα ποστ σου εν ξερεις τι ειναι?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
1 εν το σιουρο!
βαρτε πολλα ρουχα + αδιαβροχο... οσο για τες χαρτουτσιες εγω εβαλα μεσα στην βουρκα .......πακετα
βαρτε πολλα ρουχα + αδιαβροχο... οσο για τες χαρτουτσιες εγω εβαλα μεσα στην βουρκα .......πακετα
Διάφορα όπλα να βάλεις πέρκιμου πνάσεις να βρεις κανένα καλόsotiris!129 έγραψε:1 εν το σιουρο!