ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
lagomania
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από lagomania »

χαχαχα λαλεις ρε φιλε? :lol: ρε φιλε εσυ που φενεσαι φανατικος τζικλαρεις που τα ποστ σου εν ξερεις τι ειναι?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Eν μαυροτζιηκλα ρε φιλε.

Με τον τζιαιρο τι γινετε ακουσε αν εχιονισε χαμηλα?? Λυθροδοντα -Σια- Κορνο π.χ.?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

Έπία ένα αναγνωριστικό γυρό το απόγευμα ανατολική λεμεσό.

ικανοποιητικά πουλιά, περισσότερα από την περασμένη εβδομάδα.
τώρα να δούμε....
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Κοπέλια απο ότι άκουσα και είδα σήμερα τα πουλιά λόγο του καιρού εχαμηλώσαν. Ελπιζω να μεν μας την κάτσουν αύριο πάλε! :D
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τωρα να δουμε...πριν 15 παντος που ηταν και η πολλη η κακοκαιρια εχαμηλωσαν παλε...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

lagomania έγραψε:χαχαχα λαλεις ρε φιλε? :lol: ρε φιλε εσυ που φενεσαι φανατικος τζικλαρεις που τα ποστ σου εν ξερεις τι ειναι?
εν μαυροτζικλα θυληκη φιλε αλλα το χρωμα τησ εν παραξενο μπορει να διασταυρωση με ορνιθα κοτσινη :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

πανικος έγραψε:
lagomania έγραψε:χαχαχα λαλεις ρε φιλε? :lol: ρε φιλε εσυ που φενεσαι φανατικος τζικλαρεις που τα ποστ σου εν ξερεις τι ειναι?
εν μαυροτζικλα θυληκη φιλε αλλα το χρωμα τησ εν παραξενο μπορει να διασταυρωση με ορνιθα κοτσινη :lol:
όταν ξεκίνησα να κυνηγώ πάλι πήρα ένα κοτόπουλλο καθαρισμένο και το κρέμασα πάνω μου
έφυρα τους ούλλους όταν ξημέρωσε τζαι ήδαν την όρνιθα στον περτικοδέτη
είπα τους ότι οι μόνον πέζει τα το όπλο μου αλλά παίζει τα με έτσι τρόπο που ώστε να ππέσουν εν καθαρισμένα
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

πανικος έγραψε:
Όντως είναι μαυρότζικλα θυληκή και πρέπει να εκάθετουν μέστο κοκκινόχωμα. Ρώτα τον μιτσή που έβαλε τες τσάκρες για να σιγουρευτούμε.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

1 εν το σιουρο!
βαρτε πολλα ρουχα + αδιαβροχο... οσο για τες χαρτουτσιες εγω εβαλα μεσα στην βουρκα .......πακετα
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:1 εν το σιουρο!
βαρτε πολλα ρουχα + αδιαβροχο... οσο για τες χαρτουτσιες εγω εβαλα μεσα στην βουρκα .......πακετα
Διάφορα όπλα να βάλεις πέρκιμου πνάσεις να βρεις κανένα καλό :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”