ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LOUIS SETTER έγραψε:
virtualgreek έγραψε:Να σας προβληματίσω λίγο ?

Εάν πυροβολήσετε στα 15 μέτρα με τσοκ Νο. 2 πάνω στον πίνακα, η διασπορά σας θα είναι περίπου όσο ένα πορτοκάλι. Στην καλύτερη περίπτωση όσο ένα γρεϊπφρουτ. Φανταστείτε πόση διασπορά έχετε στα 7-8 μέτρα. Επίσης προσπαθήστε να σκεφτείτε τι θα γίνει στο θήραμα εάν δεκτεί μία τέτοια ντουφεκιά.

Καλέ μου φίλε Σωτήρη, δεν είσουν πάνω τους. :-)

Σ.
ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 3 ΣΚΑΓΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΑΤΟΥ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΟΜΩΣ.
ενταξη ειμαι παλαβος ειμαι αζιαμης ειμαι αχαπαρος και κουτουριζις...οτι παιζω εν του κουτουρου!
3 φασες σημερα 1 ζικλα, + 4 ζικλες στα βατα!
και οι 3 οι φασες ολοζοντανες για κλουβι και μαλιστα οι 2 δεν τες εφταναν οι 2 ντουφεκιες που εφαγαν χρειαστικαν και 3 γιατι κα8ονταν πανω στο πρωτο πεφκο που εβρισκαν μετα το ΦΟΝΙΚΟ ΧΤΗΠΙΜΑ ΤΟΥ ΒΕΡΡΕΤΑ!
Υ.Π η 2 προτες φασες εποφισισαν οπως το πυροτεχνημα που την φατσια που εφαν! και επιαν 100 μετρα κουτσα κουτσα για να πεσουν!
και στη 3τη αποφασησα να γραψω αγκελια πωλειται Berreta 686 esential κυνηγετικο 200 ευρο
επεξα την φασα 1 χαρτουτσια εγεμοσεν ο τοπος φτερα...παει...ξαναπαιζω την που πιο μακρια παλε αν και μακρια τρωει την και γιρνει της καρας κατω αργισα λιγο να παω γιατι ερκουνταν και αλλες και οταν πιγα βρισκω την φατσια της χασιμια η φασα!!! παρατιρω για 30 λεπτα εσπασαν τα νευρα μου θορω την καθετε πας σε ενα πεφκο τελεια χαμιλα, παω να την πιαω ψεφτοπετα και καθετε πιο πανω (ολογαιματη)... εγεμοσεν η κελε μου γαιμα!!! τραβω 10-15 μετρα που τον πεφκο βαλω μια 28 γραμαρια της ζικλας μπαμ πεφτι ζωντανη παλε!!!!

(ε Χαρη την κυριακη θα μου φερεις ενα οπλο να δω κατι ρε!!! )

ζε τουτα ουλλα ειναι 0 σε σχεση με ζινο που επαθε ο Rai αλλα εν θα σας πω γιατι:
1) εν να με πειτε λαφαζανι
2) εν να μου κινηση αγωγη η BERRETA οτι δυσφιμιζω τα οπλα της!
Χριστος ανεστη ρε Ραι και ο νοον νοητο...οσοι εχουν λιο νου εν να καταλαβουν τη επαθε το κοπελουι... αλλο λιο να χασει τον περτικοδετι του!
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

sotiris!129 έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:
virtualgreek έγραψε:Να σας προβληματίσω λίγο ?

Εάν πυροβολήσετε στα 15 μέτρα με τσοκ Νο. 2 πάνω στον πίνακα, η διασπορά σας θα είναι περίπου όσο ένα πορτοκάλι. Στην καλύτερη περίπτωση όσο ένα γρεϊπφρουτ. Φανταστείτε πόση διασπορά έχετε στα 7-8 μέτρα. Επίσης προσπαθήστε να σκεφτείτε τι θα γίνει στο θήραμα εάν δεκτεί μία τέτοια ντουφεκιά.

Καλέ μου φίλε Σωτήρη, δεν είσουν πάνω τους. :-)

Σ.
ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 3 ΣΚΑΓΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΑΤΟΥ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΟΜΩΣ.
ενταξη ειμαι παλαβος ειμαι αζιαμης ειμαι αχαπαρος και κουτουριζις...οτι παιζω εν του κουτουρου!
3 φασες σημερα 1 ζικλα, + 4 ζικλες στα βατα!
και οι 3 οι φασες ολοζοντανες για κλουβι και μαλιστα οι 2 δεν τες εφταναν οι 2 ντουφεκιες που εφαγαν χρειαστικαν και 3 γιατι κα8ονταν πανω στο πρωτο πεφκο που εβρισκαν μετα το ΦΟΝΙΚΟ ΧΤΗΠΙΜΑ ΤΟΥ ΒΕΡΡΕΤΑ!
Υ.Π η 2 προτες φασες εποφισισαν οπως το πυροτεχνημα που την φατσια που εφαν! και επιαν 100 μετρα κουτσα κουτσα για να πεσουν!
και στη 3τη αποφασησα να γραψω αγκελια πωλειται Berreta 686 esential κυνηγετικο 200 ευρο
επεξα την φασα 1 χαρτουτσια εγεμοσεν ο τοπος φτερα...παει...ξαναπαιζω την που πιο μακρια παλε αν και μακρια τρωει την και γιρνει της καρας κατω αργισα λιγο να παω γιατι ερκουνταν και αλλες και οταν πιγα βρισκω την φατσια της χασιμια η φασα!!! παρατιρω για 30 λεπτα εσπασαν τα νευρα μου θορω την καθετε πας σε ενα πεφκο τελεια χαμιλα, παω να την πιαω ψεφτοπετα και καθετε πιο πανω (ολογαιματη)... εγεμοσεν η κελε μου γαιμα!!! τραβω 10-15 μετρα που τον πεφκο βαλω μια 28 γραμαρια της ζικλας μπαμ πεφτι ζωντανη παλε!!!!

(ε Χαρη την κυριακη θα μου φερεις ενα οπλο να δω κατι ρε!!! )

ζε τουτα ουλλα ειναι 0 σε σχεση με ζινο που επαθε ο Rai αλλα εν θα σας πω γιατι:
1) εν να με πειτε λαφαζανι
2) εν να μου κινηση αγωγη η BERRETA οτι δυσφιμιζω τα οπλα της!
Χριστος ανεστη ρε Ραι και ο νοον νοητο...οσοι εχουν λιο νου εν να καταλαβουν τη επαθε το κοπελουι... αλλο λιο να χασει τον περτικοδετι του!
Σωτηρη μου PIGHEON 36GR 7no. εφκαλεν η γλωσσα μου μαλλια
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

ο μεζές εφκήκε σήμερα....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

ε Στελιο μου ενεν οι χαρτουτσιες ετελιοσε!
παρα να μου συστισης χαρτουτσια συστισμου μιας αλλης ετερειας οπλο ζε μονο ετσι σωζεται η κατασταση!
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

φίλε Σωτήρη να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις, αν δεν, να μας απαντήσει κάποιος ειδικός. Υπάρχει περίπτωση τα μέταλλα της κάννης συγκεκριμένου όπλου να επηρεάζουν τα σκάγια και κατα κάποιο τρόπο να τα ‘αποδυναμώνουν‘ :?: Το όπλο σου παίζει ολόισια :?:
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

FRANCHI έγραψε:φίλε Σωτήρη να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις, αν δεν, να μας απαντήσει κάποιος ειδικός. Υπάρχει περίπτωση τα μέταλλα της κάννης συγκεκριμένου όπλου να επηρεάζουν τα σκάγια και κατα κάποιο τρόπο να τα ‘αποδυναμώνουν‘ :?: Το όπλο σου παίζει ολόισια :?:
ΦΙΛΕ FRANCHI
ME AYTA TA ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΟΥΛΛΙ 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 5 ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΟΘΕΙ.
ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ 7-8 ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ?
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

καθαριζω τες φασες τωρα που το καχρι μου ακομα εν εκαμα μπανιο για να καταλαβεται... η τελευτεα που ε3αναπαιξα για να πεσει που τον πεφκο με χαρτουτσια της ζικλας ΔΕΝ της εμπικαν τα σκαγια εγεμοσεν μολοπες,,, καθαρισμα εν εχριαζετουν αφου φτερο δεν της εμεινε!
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

sotiris!129 έγραψε:καθαριζω τες φασες τωρα που το καχρι μου ακομα εν εκαμα μπανιο για να καταλαβεται... η τελευτεα που ε3αναπαιξα για να πεσει που τον πεφκο με χαρτουτσια της ζικλας ΔΕΝ της εμπικαν τα σκαγια εγεμοσεν μολοπες,,, καθαρισμα εν εχριαζετουν αφου φτερο δεν της εμεινε!
ρε φιλε οστο σιπετο σου φκαλε αλλο εν η μονι λογικι λυση που μπορο να σου δοκο
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

sotiris!129 έγραψε:καθαριζω τες φασες τωρα που το καχρι μου ακομα εν εκαμα μπανιο για να καταλαβεται... η τελευτεα που ε3αναπαιξα για να πεσει που τον πεφκο με χαρτουτσια της ζικλας ΔΕΝ της εμπικαν τα σκαγια εγεμοσεν μολοπες,,, καθαρισμα εν εχριαζετουν αφου φτερο δεν της εμεινε!
ρε Σωτηρη μου ρισκαρε και την κυριακη πηγεννε με αλλο οπλο ρε φιλε να δεις την διαφορα ,ειπες μου εχει κε δευτερο επισεις εχουν οι φιλοι σου δοκιμασε κατι αλλο περκι παει πασα κακο
αλλα παιζεις τες φασσουες σου κουτσα στραβα παλε παιζεις τες!!!
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Rai έγραψε:
FRANCHI έγραψε:φίλε Σωτήρη να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις, αν δεν, να μας απαντήσει κάποιος ειδικός. Υπάρχει περίπτωση τα μέταλλα της κάννης συγκεκριμένου όπλου να επηρεάζουν τα σκάγια και κατα κάποιο τρόπο να τα ‘αποδυναμώνουν‘ :?: Το όπλο σου παίζει ολόισια :?:
ΦΙΛΕ FRANCHI
ME AYTA TA ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΟΥΛΛΙ 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 5 ΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΟΘΕΙ.
ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ 7-8 ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ?
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.....
φίλε Rai το λέω γιατί πιο πάνω αναφέρεται ότι η σιηπεθκιά μάλλον δεν ήταν πάνω στο πουλλί τσιαι εχτυπήσαν το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Μπορεί να επηρεάσει η χρωμίωση των καννών ενός όπλου και αυτό είναι ένα ερώτημα :?:
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”