ενταξη ειμαι παλαβος ειμαι αζιαμης ειμαι αχαπαρος και κουτουριζις...οτι παιζω εν του κουτουρου!LOUIS SETTER έγραψε:ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 3 ΣΚΑΓΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΑΤΟΥ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΟΜΩΣ.virtualgreek έγραψε:Να σας προβληματίσω λίγο ?
Εάν πυροβολήσετε στα 15 μέτρα με τσοκ Νο. 2 πάνω στον πίνακα, η διασπορά σας θα είναι περίπου όσο ένα πορτοκάλι. Στην καλύτερη περίπτωση όσο ένα γρεϊπφρουτ. Φανταστείτε πόση διασπορά έχετε στα 7-8 μέτρα. Επίσης προσπαθήστε να σκεφτείτε τι θα γίνει στο θήραμα εάν δεκτεί μία τέτοια ντουφεκιά.
Καλέ μου φίλε Σωτήρη, δεν είσουν πάνω τους.
Σ.
3 φασες σημερα 1 ζικλα, + 4 ζικλες στα βατα!
και οι 3 οι φασες ολοζοντανες για κλουβι και μαλιστα οι 2 δεν τες εφταναν οι 2 ντουφεκιες που εφαγαν χρειαστικαν και 3 γιατι κα8ονταν πανω στο πρωτο πεφκο που εβρισκαν μετα το ΦΟΝΙΚΟ ΧΤΗΠΙΜΑ ΤΟΥ ΒΕΡΡΕΤΑ!
Υ.Π η 2 προτες φασες εποφισισαν οπως το πυροτεχνημα που την φατσια που εφαν! και επιαν 100 μετρα κουτσα κουτσα για να πεσουν!
και στη 3τη αποφασησα να γραψω αγκελια πωλειται Berreta 686 esential κυνηγετικο 200 ευρο
επεξα την φασα 1 χαρτουτσια εγεμοσεν ο τοπος φτερα...παει...ξαναπαιζω την που πιο μακρια παλε αν και μακρια τρωει την και γιρνει της καρας κατω αργισα λιγο να παω γιατι ερκουνταν και αλλες και οταν πιγα βρισκω την φατσια της χασιμια η φασα!!! παρατιρω για 30 λεπτα εσπασαν τα νευρα μου θορω την καθετε πας σε ενα πεφκο τελεια χαμιλα, παω να την πιαω ψεφτοπετα και καθετε πιο πανω (ολογαιματη)... εγεμοσεν η κελε μου γαιμα!!! τραβω 10-15 μετρα που τον πεφκο βαλω μια 28 γραμαρια της ζικλας μπαμ πεφτι ζωντανη παλε!!!!
(ε Χαρη την κυριακη θα μου φερεις ενα οπλο να δω κατι ρε!!! )
ζε τουτα ουλλα ειναι 0 σε σχεση με ζινο που επαθε ο Rai αλλα εν θα σας πω γιατι:
1) εν να με πειτε λαφαζανι
2) εν να μου κινηση αγωγη η BERRETA οτι δυσφιμιζω τα οπλα της!
Χριστος ανεστη ρε Ραι και ο νοον νοητο...οσοι εχουν λιο νου εν να καταλαβουν τη επαθε το κοπελουι... αλλο λιο να χασει τον περτικοδετι του!