BREDA

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

BREDA

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΡΕDΑ ΕΙΝΑΙ 25-30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΙ ΧΡΙΣΙ ΟΤΑΝ ΕΝΟΩ ΛΙΓΙ ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΣΙΡΕ 100 ΦΥΣΙΓΓΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΙΣΙΜΙΠΙΟΥΣΕ. ΠΡΟΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Ι ΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΟΚ 4-2 ΕΙΝΑΙ 26 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΝΙΓΕΤΙΚΟ 17.3 ΑΒΛΟΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΙΘΗΣΙ ΠΟΣΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: BREDA

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε Απολλων ωραιος ισιος!

Λογικα ειναι το μοντελο Αndromeda και θεωρειται καλο πλαγιοκαννο. Ειδα ενα μεταχειρισμενο στην εκθεση αλλα δεν ηταν πολλα καλη η κατασταση του. Εν θυμουμαι ομως ποσα το επουλουσαν. Εσενα αν εν καλη και με τοσα λιγα φυσιγγια εν σχεδον καινουργιο. Τα ξυλα του εχουν γδαρσιματα??? Υπολογιζω καπου 600-800 ευρω.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΨΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ 1 ΦΟΡΑ ΧΑΜΕ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 900 ΛΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΤΙΡΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΑΝ 2 ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ 2 ΦΛΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΙΣΕ 650 ΛΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

BRESCIA ACCIAIO ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΙ ΦΙΛΕ ΦΑΝΤΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Eν το ατσαλι του τουτο...ACCIAIO εν τουτο που χρησιμοποιει η BREDA ή τουλαχιστον εχρησιμοποιουσε.

Εγω νομιζω εν το Αndromeda επειδη εν τον τζιαιρο που βγηκε το Vega Lusso το Over Under... Μπορεις να πιασεις ενα τηλεφωνο στον Ηρακλειδη...για σιουρκα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Aτε virtualgreek περιμενουμε... :)

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Hercules
Full Member

Δημοσίευση από Hercules »

Φιλε ειναι το Breda Andromeda, εχει το ιδιο ο πατερας μου, της ιδιας ηλικιας, το αγορασε απο τον Παμπο Ηρακλειδη 350 λιρες καινουργιο τοτε
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Breda Pegaso έγραψε:Eν το ατσαλι του τουτο...ACCIAIO εν τουτο που χρησιμοποιει η BREDA ή τουλαχιστον εχρησιμοποιουσε.

Εγω νομιζω εν το Αndromeda επειδη εν τον τζιαιρο που βγηκε το Vega Lusso το Over Under... Μπορεις να πιασεις ενα τηλεφωνο στον Ηρακλειδη...για σιουρκα!
ΤΟ BREDA VEGA SPECIAL OXI TO VEGA LUSSO
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΑΚΙ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ποσα πουλιεται σημερα?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

LOUIS SETTER έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Eν το ατσαλι του τουτο...ACCIAIO εν τουτο που χρησιμοποιει η BREDA ή τουλαχιστον εχρησιμοποιουσε.

ΤΟ BREDA VEGA SPECIAL OXI TO VEGA LUSSO
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΑΚΙ
Σωστός VEGA SPECIAL. :)

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”