BREDA
- APOLLON_1
BREDA
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΡΕDΑ ΕΙΝΑΙ 25-30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΙ ΧΡΙΣΙ ΟΤΑΝ ΕΝΟΩ ΛΙΓΙ ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΣΙΡΕ 100 ΦΥΣΙΓΓΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΙΣΙΜΙΠΙΟΥΣΕ. ΠΡΟΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Ι ΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΟΚ 4-2 ΕΙΝΑΙ 26 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΝΙΓΕΤΙΚΟ 17.3 ΑΒΛΟΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΙΘΗΣΙ ΠΟΣΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EPANIEL POWER
- Breda Pegaso
Re: BREDA
Φιλε Απολλων ωραιος ισιος!
Λογικα ειναι το μοντελο Αndromeda και θεωρειται καλο πλαγιοκαννο. Ειδα ενα μεταχειρισμενο στην εκθεση αλλα δεν ηταν πολλα καλη η κατασταση του. Εν θυμουμαι ομως ποσα το επουλουσαν. Εσενα αν εν καλη και με τοσα λιγα φυσιγγια εν σχεδον καινουργιο. Τα ξυλα του εχουν γδαρσιματα??? Υπολογιζω καπου 600-800 ευρω.
Λογικα ειναι το μοντελο Αndromeda και θεωρειται καλο πλαγιοκαννο. Ειδα ενα μεταχειρισμενο στην εκθεση αλλα δεν ηταν πολλα καλη η κατασταση του. Εν θυμουμαι ομως ποσα το επουλουσαν. Εσενα αν εν καλη και με τοσα λιγα φυσιγγια εν σχεδον καινουργιο. Τα ξυλα του εχουν γδαρσιματα??? Υπολογιζω καπου 600-800 ευρω.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- APOLLON_1
ΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΨΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ 1 ΦΟΡΑ ΧΑΜΕ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 900 ΛΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΧΑΤΙΡΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΑΝ 2 ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ 2 ΦΛΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΙΣΕ 650 ΛΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
EPANIEL POWER
- Breda Pegaso
Eν το ατσαλι του τουτο...ACCIAIO εν τουτο που χρησιμοποιει η BREDA ή τουλαχιστον εχρησιμοποιουσε.
Εγω νομιζω εν το Αndromeda επειδη εν τον τζιαιρο που βγηκε το Vega Lusso το Over Under... Μπορεις να πιασεις ενα τηλεφωνο στον Ηρακλειδη...για σιουρκα!
Εγω νομιζω εν το Αndromeda επειδη εν τον τζιαιρο που βγηκε το Vega Lusso το Over Under... Μπορεις να πιασεις ενα τηλεφωνο στον Ηρακλειδη...για σιουρκα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Aτε virtualgreek περιμενουμε... 

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΤΟ BREDA VEGA SPECIAL OXI TO VEGA LUSSOBreda Pegaso έγραψε:Eν το ατσαλι του τουτο...ACCIAIO εν τουτο που χρησιμοποιει η BREDA ή τουλαχιστον εχρησιμοποιουσε.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΑΚΙ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- Breda Pegaso
Σωστός VEGA SPECIAL.LOUIS SETTER έγραψε:ΤΟ BREDA VEGA SPECIAL OXI TO VEGA LUSSOBreda Pegaso έγραψε:Eν το ατσαλι του τουτο...ACCIAIO εν τουτο που χρησιμοποιει η BREDA ή τουλαχιστον εχρησιμοποιουσε.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ. ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΑΚΙ

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ