κοπέλια μίλησα με ένα φίλο γνώστη των όπλων ο οποίος είναι Αμερική και έπιασαστα χέρια του το 725. Μου είπε ότι είναι ένα φτηνιάρικο όπλο το οποίο έβγαλε η Browning για να πουλάει τώρα στην Κρίση. Low profile με λεπτά ξύλα και φθηνιάρικα λεπτά τσιοκ . Πουλιεται στην Αμερική απο 1500-1700 ευρό. Νομίζω δέν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο παρέας στο βίτεο κρατά σπορτινγκ και όχι κυνηγετικό. Πάντος θα το περιμένουμε να έρθει και θα δούμε. όμως όπως και να το δεις εάν η Baikal ετοίμαζε ένα παρόμοιο event έπερνε δημοσιογράφους απο όλο το κόσμο και τους ετάϊζε επότιζε και τους έδινε την ευκαιρία να πέξουν καμια 100 φασιανούς νομίζω τα reviews εν να είναι τουλάχιστο καλά!
η αποψη μου ειναι να περιμενουμε να το δουμε απο κοντα. στην Αγγλια το κυνηγετικο πωλειται €2,200 και το σκοπευτικο €2,300. απο τα βιντεο τα κλειδια του οπλου φαινονται να παραμενουν τα ιδια αν και χαμηλωσε το προφιλ. δεν νομιζω να ειναι κατι φτηνιαρικο και με νεα μηχανικη σκανδαλη. για ποσα ακομα χρονια θα συνεχιστει να βγαινει το ιδιο οπλο με διαφορετικο αριθμο μοντελου? δεν το βλεπω λαθος ή φτηνιαρικο να εκσυγχρονηστει και η browning λιγο. θα δουμε.....
Μηχανική σκανδάλη - πολλά μεγάλο πλεονέκτημα
DS Invector long Thin Wall Chokes - επιτέλους, εκαταλάβαν ότι όσο πιο μακρύ το τσοκάρισμα τόσο το καλήτερο!
Χαμηλό προφίλ - το ψηλό προφίλ για ορισμένους ήταν ένα απο τα κύρια μειονεκτήματα των Browning
Διευριμένοι Αυλοί - τεράστια διαφορά στην κατανομή
Πολλά καλά χαρακτηριστικά! Εγώ νομίζω εν να κάμει Μπαμ!! Τωρά όσο για τα ξύλα, εν ούλες οι εταιρείες που κόφκουν πλέον από εκεί. Εμένα το μόνο που δεν μου πολυαρέσει είναι οι ported κάννες στο sporting μοντέλο.