BROWNING 725

Απάντηση
KINIGOSS
Full Member

BROWNING 725

Δημοσίευση από KINIGOSS »

http://www.youtube.com/watch?v=MK1DjPAy ... re=related

Το 725 στα χερεια του μαστρου! φυσικα και σκουποξηλο να εκραταν τουτος παλε παιζει :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: BROWNING 725

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ποκαπνιζουν!!!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

εν ούλλους τούτος που τους παίζει; γιατί ακούουνται διπλές και τριπλές σιηπεθκιές π.χ. στο 0,43 και ορισμένοι φαίνονται πολλά μακρύα
I believe half of what I see and nothing of what I hear
RESPECT

Δημοσίευση από RESPECT »

πια η τιμη του μωρου
ΤΕΛΙΟ :!: :!: :!:
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πληρώνεις με το κομμάτι
Είναι ομάδα κυνηγών και σου λένε να παίξεις
Εν την φκάλεις φτηνά
browning9
Full Member

Δημοσίευση από browning9 »

ποτε θα το φερουν το 725 κυπρο?παντως εξαιρετικο κομματι,και που εκατσα και το μελετησα λιο πρεπει να εγινικεν πολλα καλη δουλεια που την εταιρεια.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

κοπέλια μίλησα με ένα φίλο γνώστη των όπλων ο οποίος είναι Αμερική και έπιασαστα χέρια του το 725. Μου είπε ότι είναι ένα φτηνιάρικο όπλο το οποίο έβγαλε η Browning για να πουλάει τώρα στην Κρίση. Low profile με λεπτά ξύλα και φθηνιάρικα λεπτά τσιοκ . Πουλιεται στην Αμερική απο 1500-1700 ευρό. Νομίζω δέν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο παρέας στο βίτεο κρατά σπορτινγκ και όχι κυνηγετικό. Πάντος θα το περιμένουμε να έρθει και θα δούμε. όμως όπως και να το δεις εάν η Baikal ετοίμαζε ένα παρόμοιο event έπερνε δημοσιογράφους απο όλο το κόσμο και τους ετάϊζε επότιζε και τους έδινε την ευκαιρία να πέξουν καμια 100 φασιανούς νομίζω τα reviews εν να είναι τουλάχιστο καλά!
Προσέχουμε...για να έχουμε
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

η αποψη μου ειναι να περιμενουμε να το δουμε απο κοντα. στην Αγγλια το κυνηγετικο πωλειται €2,200 και το σκοπευτικο €2,300. απο τα βιντεο τα κλειδια του οπλου φαινονται να παραμενουν τα ιδια αν και χαμηλωσε το προφιλ. δεν νομιζω να ειναι κατι φτηνιαρικο και με νεα μηχανικη σκανδαλη. για ποσα ακομα χρονια θα συνεχιστει να βγαινει το ιδιο οπλο με διαφορετικο αριθμο μοντελου? δεν το βλεπω λαθος ή φτηνιαρικο να εκσυγχρονηστει και η browning λιγο. θα δουμε.....
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Αν δεν το δούμε που κοντά, ουδέν σχόλιο!!

Μηχανική σκανδάλη - πολλά μεγάλο πλεονέκτημα
DS Invector long Thin Wall Chokes - επιτέλους, εκαταλάβαν ότι όσο πιο μακρύ το τσοκάρισμα τόσο το καλήτερο!
Χαμηλό προφίλ - το ψηλό προφίλ για ορισμένους ήταν ένα απο τα κύρια μειονεκτήματα των Browning
Διευριμένοι Αυλοί - τεράστια διαφορά στην κατανομή

Πολλά καλά χαρακτηριστικά! Εγώ νομίζω εν να κάμει Μπαμ!! Τωρά όσο για τα ξύλα, εν ούλες οι εταιρείες που κόφκουν πλέον από εκεί. Εμένα το μόνο που δεν μου πολυαρέσει είναι οι ported κάννες στο sporting μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Για σας
Εδοκίμασε το κανένας
Μου είπαν Ότι το sporting μοντέλο είναι πολύ καλο αλλα υστερεί στο Κυνήγι
Καλή Και Η τιμή του
Γνώμες?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”