ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΩΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΓΑΝΙΑ/ΠΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΛΑΝ ΜΕ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΟΛΟΙ λεμε οταν μας τυχει να μην ξαναπαμε σε κυνηγετικα μερη αγνωστα και να παμε στα λιγα και στα σιγουρα αλλα καθε φορα κατι εχει μες την ξερη μας, μια φωνη ελπιδας οτι θα παιξουμε και να απολαυσουμε σηπεθκιες με τζινα που μας λαλουν και μας τραβα να παμε παλι και πτου ξανα που την αρχηRai έγραψε:ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΑΝΙΑ Η ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΣΤΟ ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΩΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΓΑΝΙΑ/ΠΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΛΑΝ ΜΕ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
+10000 και που εμεναmarinos.a έγραψε:Νόμος απαράβατος για μένα.
Επήρε με άλλος σε τόπο δικό του δεν ξανάπαω χωρίς αυτόν αλλά κυρίως ΠΟΤΕ δεν παίρνω άλλους.
marinos.a έγραψε:Νόμος απαράβατος για μένα.
Επήρε με άλλος σε τόπο δικό του δεν ξανάπαω χωρίς αυτόν αλλά κυρίως ΠΟΤΕ δεν παίρνω άλλους.